eto, gotov S9, idemo dalje ...
Sve izgledniji senzor otisaka prstiju za Galaxy S1
- poruka: 6
- |
- čitano: 3.414
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ode S9 čim Facebook zatraži 8GB RAM-a za uredno izvođenje
Sviđa mi se ta tehnologija. Huawei i Vivo već prodaju mobitele s takvim čitačem,dok Xiaomijev Mi8 Explorer edition uskoro kreće u prodaju. Samsung neće biti prvi i sigurno neće biti najjeftiniji,mogu ih prestići jedino u brzini tog čitača i površini koju očitava.
Umjesto da pojacaju ekran, mislim da ne bude toliko lomljiv i da pojacaju bateriju oni svi se bave tim otiskom prsta ispod ekrana i kojekakvim notchevima. Eh di svijet ide, po meni je cisto oke imati fp i iza ekrana u dobroj poziciji. :)
S1 sam imao. Izašao je 2010.
Kaj će mu ugraditi otisak ?
Sviđa mi se ta tehnologija. Huawei i Vivo već prodaju mobitele s takvim čitačem,dok Xiaomijev Mi8 Explorer edition uskoro kreće u prodaju. Samsung neće biti prvi i sigurno neće biti najjeftiniji,mogu ih prestići jedino u brzini tog čitača i površini koju očitava.
To je stvar kod velikih. Ni Apple ni Samsung nisu prvi kada je rječ o nekoj revoluciji ali kad se odluče za nešto, odrade to bolje od ostalih. Svaka čast Vivu što je to implementirao ali kad Apple ili Samsung bude imao čitač otiska prsta u ekrenu to će biti wow i nešto neviđeno. Lova vrti tamo di burgija neće. Samo se o tome radi.