Sve izgledniji senzor otisaka prstiju za Galaxy S1

poruka: 6
|
čitano: 3.414
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Sve izgledniji senzor otisaka prstiju za Galaxy S1".
10 godina
odjavljen

eto, gotov S9, idemo dalje ...

6 0 hvala 0
15 godina

Ode S9 čim Facebook zatraži 8GB RAM-a za uredno izvođenje 

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.6.2018 17:41 (diskDEfragmenter).
Moj PC  
1 0 hvala 1
9 godina
neaktivan

Sviđa mi se ta tehnologija. Huawei i Vivo već prodaju mobitele s takvim čitačem,dok Xiaomijev Mi8 Explorer edition uskoro kreće u prodaju. Samsung neće biti prvi i sigurno neće biti najjeftiniji,mogu ih prestići jedino u brzini tog čitača i površini koju očitava. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Umjesto da pojacaju ekran, mislim da ne bude toliko lomljiv i da pojacaju bateriju oni svi se bave tim otiskom prsta ispod ekrana i kojekakvim notchevima. Eh di svijet ide, po meni je cisto oke imati fp i iza ekrana u dobroj poziciji. :)

4 2 hvala 0
8 godina
protjeran

S1 sam imao. Izašao je 2010.

Kaj će mu ugraditi otisak ?

O nama će pričat ka i mi o Atlantidi, a možda i neće, ma jebo nas nemamo sreće

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Sve izgledniji senzor otisaka prstiju za Galax
dtdtdt kaže...

Sviđa mi se ta tehnologija. Huawei i Vivo već prodaju mobitele s takvim čitačem,dok Xiaomijev Mi8 Explorer edition uskoro kreće u prodaju. Samsung neće biti prvi i sigurno neće biti najjeftiniji,mogu ih prestići jedino u brzini tog čitača i površini koju očitava. 

To je stvar kod velikih. Ni Apple ni Samsung nisu prvi kada je rječ o nekoj revoluciji ali kad se odluče za nešto, odrade to bolje od ostalih. Svaka čast Vivu što je to implementirao ali kad Apple ili Samsung bude imao čitač otiska prsta u ekrenu to će biti wow i nešto neviđeno. Lova vrti tamo di burgija neće. Samo se o tome radi.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice