Studija o (ne)uspješnosti virtualnih sastanaka, ča

poruka: 5
|
čitano: 5.232
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Studija o (ne)uspješnosti virtualnih sastanaka, ča".
16 godina

To je bilo jasno svakome tko je ijednom bio na takvim prečestim online sastancima.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
Moj PC  
8 0 hvala 0
7 godina

Ja tu iskreno ne vidim ništa loše pogotovo ako je na sastanku više od cca 5-6 osoba, jer je onda jako velika šansa da polovica nema ni pojma zašto je na sastanku. Ovako iskoristiš to vrijeme i riješiš neke druge stvari, a da si u sobi za sastanke buljio bi u plafon i češkao se sat vremena. Sad zašto si onda uopće tamo nije ni bitno za ovu raspravu jer je takvih sastanaka bilo i u živo. Uglavnom ne vidim problem da si produktivan na neporduktivnom sastanku!

Moj PC  
11 0 hvala 0
16 godina
Re: Studija o (ne)uspješnosti virtualnih sastanaka
Na dosadnim i beskorisnim sastancima koji su online, peglam robu, kuham kavu, natežem bučice...

4 0 hvala 1
16 godina

Na sastanku gdje je više od 4-5 osoba uživo ili online znam da ću zujati, surfati, programirati nešto. Ove tehniče mi riješimo efikasno i brzo kad je malo ljudi. Čim ima više ljudi posebno ne tehnike valjda vole slušati svoj glas dok beskonačno pričaju o nićemu. 

4 0 hvala 1
12 godina
Re: Studija o (ne)uspješnosti virtualnih sastanaka
Najbolji i najproduktivniji sastanci su vani uz kavu i cigaretu,tu se riješi večina problema,lagano i opušteno.

3 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice