Ovo je bolje od Sony Bravia 9?
Samsung Neo QLED QN95D je najjači mini LED model s
- poruka: 17
- |
- čitano: 10.191
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
3000 eura? Eto zašto sam kupio kineski mini led iste dijagonale i sličnih specifikacija za 730 eura. I kiupio bih ga ponovno.
3000 eura? Eto zašto sam kupio kineski mini led iste dijagonale i sličnih specifikacija za 730 eura. I kiupio bih ga ponovno.
Koji?
Hisense 65U7KQ
Jedino što im je zajedničko je mini LED, ali sve izuzuev rezolucije i Hz (koja je ista) je u nekim slučajevima i višestruko bolje na Samsungu.
Cijena je naravno previsoka ali ova dva modela nisu usporediva (viša i niža klasa).
Razlika je tolika u cijeni da je to tragikomično. Za 3000 eura se kupuje OLED a ne LCD.
I onda još takav TV od 3000 eura pa za razliku od kineza ne podržava Dolby Vision.
TV se generalno ne kupuje kad je predstavljen. Razlike unazad par godina su minimalne. Flagshipi od prošle godine su na proljeće uvijek na 50-60% popusta i to je već prihvatljivo.
Hisense 65U7KQ
Rade li slušalice preko bluetootha?
Kupio, generalno zadovoljan TV-om, ali ne mogu natjerat da mi rade slušalice, iako ih TV vidi i spoji se na njih, zvuka nema?
Inače, evo baš jedan link na usporedbu Samsunga i Hisense
Meni se tv spaja automatski nakon što upalim slušalice, samo sam ih trebao upariti prvi puta.
Meni se tv spaja automatski nakon što upalim slušalice, samo sam ih trebao upariti prvi puta.
I meni...samo nema zvuka u slušalicama iako su spojene
Mogu birati da li da zvuk ide samo na slušalice ili paralelno na slušalice i soundbar....sve radi. Ne znam kaj te zeza.
Mogu birati da li da zvuk ide samo na slušalice ili paralelno na slušalice i soundbar....sve radi. Ne znam kaj te zeza.
Ni ja, al ako možeš poslikat postavke za zvuk bilo bi super :)
Moguće da su slušalice istovremeno povezane i sa mobitelom pa je onda on primarni izvor?
Nemam nikakvih postavki, kad su slušalice ugašene taj dio je u opcijama zvuka zatamljen, kad se upaljene opcija slušalice se posvijetli. Na ekranu dobijem obavijest da je ostvarena konekcija sa slušalicama. U postavkam jedino mogu birati izlaz samo na slušalice ili slušalice i soundbar istovremeno.
Radilo mi je sve na starijoj verziji softvera a radi mi nakon dvije nadogradnje.
Nemam nikakvih postavki, kad su slušalice ugašene taj dio je u opcijama zvuka zatamljen, kad se upaljene opcija slušalice se posvijetli. Na ekranu dobijem obavijest da je ostvarena konekcija sa slušalicama. U postavkam jedino mogu birati izlaz samo na slušalice ili slušalice i soundbar istovremeno.
Radilo mi je sve na starijoj verziji softvera a radi mi nakon dvije nadogradnje.
Pronašao na kraju...imam vanjsko pojačalo i zvučnike spojene na ARC ulaz, pojačalo mora biti isključeno
inače stvar ne radi, znači kod mene ne može istovremeno biti zvučnici i slušalice iako postoji ta opcija
u settings