Djeluje romantično, ali - riječ je o nečem drugom. Mnogo se radi na tome da se numerički podaci umjesto očima (grafikoni i sl.) percipiraju ušima (zvučni, ponajbolje tonski zapis). Po zvuku se najbolje vidi da nešto ne valja, da nešto odstupa od normale - postupak kojim se služe liječnici i automehaničari. (Odmah ćemo vidjeti da nešto s motorom nije u redu jer "lupa".)
Reakcije biljaka na vodu, dodir, ljude, okruženje
- poruka: 8
- |
- čitano: 7.531
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ta muzika zvuči poput istočnjačke meditativne.
mene više interesiraju inicijali M.F. ispod tekstova (nema u impressumu). motherfucker? mali franjin? meskalero fungus? mifoflaf fkofo? matija fušer? metroidvanka flundrić? ...
mene više interesiraju inicijali M.F. ispod tekstova (nema u impressumu). motherfucker? mali franjin? meskalero fungus? mifoflaf fkofo? matija fušer? metroidvanka flundrić? ...
Pa kak to ne znaš. Mirko Fodor!
![poslano s mobilnog telefona](/forum/slike/frommobile.png)
Slažem se, mislim, otpuštaju one kemijske substance kad su oštećene(najlakše se osjeti miris trave nakon košnje), ili kad se bore za prostor, ali to je sporo, i nemjerljivo ovim gizmom koji je ništa drugo negoli ohmmetar. Zamislite da nama netko mjeri "raspoloženje" mjerenjem otpora. Veze s vezom nema.
Čak mislim da boljke nedaju nikakvu mjerljivu varijaciju otpora, i taj goober samo random pušta playlistu mp3 new age baljezgarija, a prave trigere varijacija moguće ima skrivene u kutijici tipa barometar, svjetlosne senzore ili termometar. Čekam thunderfoota da im objasni uz veliki naslov "busted", i da se ovakvi "podaci" mogu "prekonvertirati" u bilo što - trap cajke, fodora kao sintetizatora glasa koji je glasnogovornik biljke ili prognozu za dobitak na lottou.
Nemožeš imati suvislu informaciju o biljci iz dvije fakin stezaljke. Danen je pretolerantan na ove "umjetnike" koji, kladim se, kineski weather station skriven u kutijici prodaju za tisućostruku cifru.