Ne znam kako netko moze gledati ovu glupost. Mozak mi se istopio gledajuci samo trailer.
Najgledaniji SF film u Kini: The Wandering Earth
- poruka: 12
- |
- čitano: 10.954
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ništa gori od modernih holivudskih ispljuvaka tipa geostorm, independence day 2
hehe očito je jako "dobar" kad sam ja zaboravio da sam ga gledao
neznam kome je ovo dobar film, čak i ako ignoriramo kineski, efekti su toliko jeftini, radnja toliko glupava, glumci kao da su ih sa ceste pokupili i dali im čitat tekst. Iako stvarno volim scifi, ovo nisam moga probavit.
Gledam inače kineske filmove, al ovo je scenaristički ispod Bayovih filmova. Na jedvite jade pogledao.
Svidja mi se trailer jer nema crnaca, pedera, transica i ostalih manjina, koji ce spasiti svijet.
Good work, keep it real!
nije loše za pogledati a ništa se ne gubi ako se ne pogleda
Inače , volim gledati filmove Bruce Lee-ja iz 60' i 70'
Podrška Netflixu u zabavljenju napaćenih naroda rasturenih kineskim virusom ovim kineskim remek-djelima.
koliko vidim u tom filmu se ne vidi ni tko pije ni tko plaća od CGI efekata. Kao i u večini današnjih trashova za teenagere
"Od tematike do specijalnih efekata, The Wandering Earth uspijeva kao blockbuster u gotovo svakom smislu, što ga čini zanimljivim i zabavnim za pogledati"
Hrvoje nemoj lagati ovaj napaćeni narod. Wandering Earth je teško smeće bez ikakvog smisla, nažalost sam ga pogledao. Independence day 2 I slični loši filmovi su za ovo govno Odiseja.
Dobra :D A gle, kad netko ne uspije popratiti lica likova i kontinuitet događaja nerijetko je uzrok podijeljena pažnja. I točno je da TWE tu ne prašta, a nije ni kompleksan. Treba pustiti bureke, mobitele i dr. dok se gleda film.
Edit: Primjer, prije godinu dana sam mislio da je film uzeo na zub Japan s onom scenom gdje se lik ubije misleći da je sve gotovo, a u prošlom gledanju sam skužio da je prva osoba koja im je došla nakon poziva u pomoć bila Japanac.
Svaka čast! Jedva pogledao prvu trećinu. Dalje napreskokce, uz bol u želucu. Prestrašno. Inače ne koristim tu riječ i mrzim ju, ali ovdje je prigodna.
Imali smo movie night s ekipom nadajući se da ćemo bar biti zabavljeni. Na kraju smo bili samo izmoreni. Nemam uopće problema s premisom, već samom izvedbom.
Ako se nekome gledaju recentni kineski filmovi nek rađe pogleda Shadow. Zabavno, prekrasno snimljeno i iznimno maštovito. Preporučio bih i An Elephant Sitting Still ali nemam iluzije da će puno ljudi imati volje uopće krenuti gledati četverostanu kinesku dramu koliko god je nahvalio.