Max se od danas ponovno službeno naziva HBO Max

poruka: 11
|
čitano: 3.279
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Max se od danas ponovno službeno naziva HBO Max".
17 godina

Koja glupost, zašto su uopće i izbacivali? Nekad najdraža platforma, nezaustavljivo propada, nekad nisam znao što bih prvo pogledao, a sad odustanem nakon što desetak minuta provedem tražeći i pokušavajući gledati nešto, no naposljetku shvatim da je to čisti gubitak vremena.

Tijelom ja sam čovjek, a duša mi je more
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.7.2025 22:38 (ivaninho).

2 0 hvala 0
17 godina
moderator
Re: Max se od danas ponovno službeno naziva HBO Ma
ivaninho kaže...

Koja glupost, zašto su uopće i izbacivali? Nekad najdraža platforma, nezaustavljivo propada, nekad nisam znao što bih prvo pogledao, a sad odustanem nakon što desetak minuta provedem tražeći i pokušavajući gledati nešto, no naposljetku shvatim da je to čisti gubitak vremena.

Tako možeš i za sve druge reći (nakon nekog intenzivnijeg perioda korištenja), dođe do nekog zasićenja... 

Recimo, turska serija Princ na HBO-u je osvježenje (za nas koji smo je tek sad "otkrili").

Prije bih kritizirao njihovo sučelje, nikako da ga dovedu u red, a kao jako puno na tome rade.

...
5 godina

Kad je bio samo Netflix bilo je top, sve centralizirano. Sada je koma, fragmentirano. 

Amazon Prime Video

Disney+

HBO Max (or Max, in some regions)

Apple TV+

Hulu (mostly in the U.S.)

Paramount+

Peacock (NBCUniversal – U.S. only)

YouTube Premium (ad-free YouTube + some originals)

SkyShowtime (available in Europe, including Croatia)

Rakuten TV (Europe-focused, some free content)

Tko ce sve to pratit gdje je sta. Buducnost je da uvedu pay per use, jer ne znam kako je kod vas, al ja sam vecinu pretplata otkantao 

Moj PC  
3 0 hvala 0
10 mjeseci
protjeran

Sljedeći naziv Max HBO ? 

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.7.2025 10:51 (filip_medo).

4 0 hvala 0
17 godina

Nije zasićenjem došlo količinom gledanja nego je iznimno puno sadržaja "nestalo" sa platforme gubitkom prava, a originalni sadržaji kojima su nas praktički "odgojili" u televizijskom smislu su nestali, a ono što se pokušalo je otkazano nakon 2/3 sezone, npr. Westworld i Raised by Wolves te ostaje zauvijek nedovršeno.

Tijelom ja sam čovjek, a duša mi je more
10 mjeseci
protjeran
Miro kaže...
ivaninho kaže...

Tako možeš i za sve druge reći (nakon nekog intenzivnijeg perioda korištenja), dođe do nekog zasićenja... 

Recimo, turska serija Princ na HBO-u je osvježenje (za nas koji smo je tek sad "otkrili").

Prije bih kritizirao njihovo sučelje, nikako da ga dovedu u red, a kao jako puno na tome rade.

Imena se ne zasitim, koliko sadržaja stalnog prebacivanja nećega zbog prava sa jednog na drugo, ili dostupnosti filmova/serija po regijama, možda nekoga promjena imena asocira na to da je to sada nova platforma sa novim sadržajem, onda upale i vide hladan tuš u sučelju HBO-a kurca palca kak se već žele zvati sve isto osim imena, za to isto sučelje se slažem užasno je, a i netflixov update sučelja mi se nimalo ne sviđa čak sam ga i zbog tog razloga prestao gledati, ne snalazim se više. Ali kažem na kraju dana njihovo izdrkavanje sa imenima me ne dira, osim šta ne kužim nepotrebno bacanje novaca na rebranding koje su mogli uložiti u nešto pametnije kao da otkupe prava za neku seriju/film ili ulože u UI. Tako da me zapravo više muči što moram platiti 5 različitih servisa jer na jednome ima LOTR universe, na drugom SW universe, na trećem žena ima svoje gluposti, na četvrtom mala ima svoje teen serije. I onda se u pokojim državama isčuđuju piratluku, zato mi se sviđaju glazbeni servisi, jer se gotovo niti ne ističu nekom ponudom glazbenika/albuma.

17 godina
Miro kaže...

Sad im je sučelje skoro isto ko i od Netflixa, kad su ne znam zašto, izbornik preselili na vrh.

Nije loše, ali meni je lijevi izbornik bil bolji.

Uzel sam Max zbog TLoU-a, ali mislim da se bude produžilo zbog Game of Thronesa, kojem sam gledal samo prvu sezonu još dok je izašla... 

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.7.2025 12:34 (Armor).
7 godina
Svima njima pozdrav sa HRT 3
mnogo mudrosti,mnogo jada...što više znanja, to više boli.
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina

😀😀😀  To bi rekao da ce naziv MAX biti fail. jbte

Sto milijuna stvari moze biti max 

2 0 hvala 0
17 godina
moderator
ivaninho kaže...

Nije zasićenjem došlo količinom gledanja nego je iznimno puno sadržaja "nestalo" sa platforme gubitkom prava, a originalni sadržaji kojima su nas praktički "odgojili" u televizijskom smislu su nestali, a ono što se pokušalo je otkazano nakon 2/3 sezone, npr. Westworld i Raised by Wolves te ostaje zauvijek nedovršeno.

Ja sam baš ove godine krenuo gledati (povremeno, rekreacijski) od početka "Bez oduševljenja, molim" (te prve sezone valjda nisam nikada ni gledao), što je njihov izvorni sadržaj (ima i nekoliko epizoda posvećenih HBO-u), tako da se nađe toga...

I recimo kod njih su bile sve sezone serije From, a na Netflixu samo prva...

Armor kaže...
Miro kaže...

Sad im je sučelje skoro isto ko i od Netflixa, kad su ne znam zašto, izbornik preselili na vrh.

Nije loše, ali meni je lijevi izbornik bil bolji.

Uzel sam Max zbog TLoU-a, ali mislim da se bude produžilo zbog Game of Thronesa, kojem sam gledal samo prvu sezonu još dok je izašla... 

Pa osnovno - HBO nema video najave kao na Netflixu, tako da je to ogromna razlika. A i pretjerano miksaju stare i nove sadržaje. Također me jako smeta - kada otvoriš najavu nekog filma, da bi pročitao cijeli opis (koji je ultra kratak) treba kliknuti na "više" (u pravilu je to samo za još dvije riječi)... Sitnica, ali nervira.

HCMAA kaže...
Svima njima pozdrav sa HRT 3

Baš sam htio spomenuti kako vrijedi povremeno skoknuti na HRTi - imaju dosta sadržaja kojeg ne bi očekivao na takvom javnom servisu.

...
16 godina

HRTi je po kvaliteti prikaza ostao debelo u prošlom stoljeću. Slika, ni sam ne znam šta je ono...HD ili SD, komprimirano do bola, nikakvo. Zvuk, naravno, običan dvokanalni. I onu našu šaku jada od filmova koji se snime u 5.1, degradiraju bez milosti!

Imao bi pitanje za vas koji koristite HBO preko jednog od maxTV paketa. Naravno, t-scum nudi najjeftiniji paket i 1080p sliku. Ima li kakve mogućnost da se uz neku nadoplatu to nadogradi, slično kao Netflix?

Smetenjaci i smutljivci, mutikaše i bezglavnici, jalnuški diletanti i prodane duše! Crni vragovi, a i oni drugi, žuti i zeleni, ne samo da se nude, već bi i prodali dragu nam Hrvatsku za Judine škude!
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.7.2025 1:14 (BlackMoon).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice