"Hawk Tuah" djevojka iz viralnog videa opelješila

poruka: 35
|
čitano: 11.570
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na ""Hawk Tuah" djevojka iz viralnog videa opelješila ".
13 godina
Re: "Hawk Tuah" djevojka iz viralnog videa opelješ
cvaja997 kaže...

Tehnički, kupovina fizičkog zlata sa certifikatom je najsigurnije ulaganje, odnosno sprečavanje inflacije. Kod mene osobno, ako jednog dana zaradim i nađem se u prilici viška kapitala, bit će nekretnine. Bez obzira na bilo kakav porez... Potom dionice tehnoloških tvrtki. Danas, da imam viška kapitala kakvih 100.000 eura, kupio bih za te novce najviše paketa dionica intela. Tvrtka je imala probleme, cijene dionica vjerojatno nikad neće bit niže, međutim neće propast. Toliko je važna tvrtka da će čak i kapitalistički SAD na bilo koji način uložit kapitala ako treba...

Neki sp500, all world il neki slican index fund i prst u uho, kakvo individualno cherry pickanje stockova.

Sam hvatat stockove je za: (po mom skromnom misljenju, no YMMW)

Hobiste kojima je to gust i zanimacija

Kockare koji mislu da mogu outperformat indexe

i glupane.

Ako ne spadas u te tri kategorija a mislis ulagat, prvo baci oko na ETFove i slicne stvari.

Ubi bene, ibi patria.
4 godine

Well well well

Mislio sam da kripto dudovi ne žele vladu blizu svojih koinsa, da im se mota i propitkuje....kad ono...izgubiš ulog i odmah kmečanie...hahhah eee dobri stari papirnati novac 

3 0 hvala 0
15 godina
filip_medo kaže...
cvaja997 kaže...

Murica, F yeah! 

Morao sam guglati da vidim o čemu se radi, znači "žena,majka,kraljica" je založila svoj novac ( namijenjen edukaciji vlastite djece ) u crypto coin djevojke, koja se proslavila izjavom kako žena treba zadovoljiti muškarca da se pristojno izrazim.
 Wow, only in america... Onda opet ne znam zašto sam iznenađen nacija od 300M+ ljudi i najbolje što njihov sustav ima za ponuditi su pojedinci poput busha, bidena, harris, trumpa i sličnih...

Ajoooj, što zbilja misliš da je samo kod njih tako? Trenutno je takvo staje većine ako ne i cijele zapadne civilizacije. A ti sad vidi gdje ćeš RH ubacit. Kad spominješ precjedničke, naši su eto kao pametni. Ova je izjavila a kod nas Ševerina nam je i pokazala. 

https://presearch.org/signup?rid=3665639
18 mjeseci
Et_Tu_Brute? kaže...
cvaja997 kaže...

Tehnički, kupovina fizičkog zlata sa certifikatom je najsigurnije ulaganje, odnosno sprečavanje inflacije. Kod mene osobno, ako jednog dana zaradim i nađem se u prilici viška kapitala, bit će nekretnine. Bez obzira na bilo kakav porez... Potom dionice tehnoloških tvrtki. Danas, da imam viška kapitala kakvih 100.000 eura, kupio bih za te novce najviše paketa dionica intela. Tvrtka je imala probleme, cijene dionica vjerojatno nikad neće bit niže, međutim neće propast. Toliko je važna tvrtka da će čak i kapitalistički SAD na bilo koji način uložit kapitala ako treba...

Neki sp500, all world il neki slican index fund i prst u uho, kakvo individualno cherry pickanje stockova.

Sam hvatat stockove je za: (po mom skromnom misljenju, no YMMW)

Hobiste kojima je to gust i zanimacija

Kockare koji mislu da mogu outperformat indexe

i glupane.

Ako ne spadas u te tri kategorija a mislis ulagat, prvo baci oko na ETFove i slicne stvari.

s&p 500 ili nasdaq su svakako bolji izbor od Intela koji je zastarjela tvrtka po načinu razmišljanja i jako podsjeća na nekadašnji big blue.

ETFovi i Indexi su za ziceraše, relativno sigurno ulaganje. biranje stockova zahtijeva više truda i vremena, donosi više rizika, ali i moguću daleko daleko veću dobit. dok se dobro provodi diversifikacija rizik se smanjuje.

danas postoje servisi koji omogućuju jednostavno praćenje i kopiranje provjerenih ulagača, za početnike i sve koji ne žele trošiti vrijeme ovo je idealna opcija.

13 godina

baš sam se ono duuuboko skoncentrirao... i pokušao se rasplakati nad hudom sudbom ovih ulagača... ali ni nakon pola sata trudova - ništa!!! samo jedna suza iz lijevog oka nakon što sam greškom iščupao dlačicu iz lijeve nosnice. ne znam što se to događa sa mnom... valjda mi je srce otvrdnulo u ovom grubom svijetu...

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice