Aplikacija za kupovinu Temu je opasna i špijunira,

poruka: 13
|
čitano: 12.281
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Aplikacija za kupovinu Temu je opasna i špijunira,".
15 godina

Trumpsonov free world. 

Brkoni

2 1 hvala 0
13 godina
Re: Aplikacija za kupovinu Temu je opasna i špijun
OMG! Pod hitno deinstaliram i umjesto nje instaliram Facebook s Cambridge Analyticsom!

28 0 hvala 2
16 godina
neaktivan

meni su svi ti internetlije sumLJivi: kad nešto naručiš, oni točno znaju kamo i kome to dostaviti. kako to mogu znati?! 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Moj PC  
6 1 hvala 0
11 godina
Facebook, Instagram i bratija FTW, a temu i tiktok to je nesto u rangu sa teroristima na Internetu.
Treba ih prodati da predju u americku sferu nadzora i od tog trenutka ce biti postedjeni od ovakvih clanaka.
16 godina
Kad Instagram, Facebook i Amzon spijuniraju to je radi nase sigurnosti i one 100% ne (pro)daju nase informacije nikome. Ali kad Kinez (ili nedaj Boze Rus) pokusa to isto e onda se pale svi crveni alarmi od Pentagona do Vatikana i te bezboznike treba odmah izbaciti s interneta i sjeci kablove koji vode do njih. Ako ste Amerima dali svoje informacije svojevoljno pa sto ih ne date i Kinezima i Rusima. Sponge Bob FTW *pljuc*
To ask why we fight, is to ask why the leaves fall. It is in their nature...
Moj PC  
8 1 hvala 0
6 godina

Ok. 

AMD,........is that baba Su trying to sell us dog sh*t or what?
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

bo-hoo

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Nema to veze sto su zgazili Amazon. Nema.... Ko ni Huawei kad je zgazio ajfon. Nema....
Brkoni

19 0 hvala 1
5 godina

Njihova forenzička istraga pokazala je da se aplikacija predstavlja kao obična trgovačka aplikacija, ali nakon instalacije samostalno mijenja svoj kod, podiže si razinu privilegija na uređaju, pa dobiva mogućnost pristupa do gotovo svi podatka na korisničkom uređaju.

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.6.2024 12:19 (Mr.Inferno).

5 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Ovo me motiviralo da instaliram Temu.

HTC Hero-iP 3GS-Nexus S-Htc 8S-iP4-Galaxy S2-Sensation-Lumia 625-N8-Z1C-M2 Note-M8-Z1C-BB 9900-Z1C-L630-Xperia E-OPO-HOX-N5-iP4S-iP5S-S5-HTC10-Note8-S5-Mix2-Mi9SE-Mi9-OP6T-Mi9-P3-Note9-P3-iP12-P7Pro
Moj PC  
7 0 hvala 2
12 godina

Ociti imperijalizam na djelu.Ali da, opet ce biti ljudi koji ce pljuvat po Kinezima, jer hej... Ipak su to komunisti. 🤣

Moj PC  
3 0 hvala 0
6 godina
Al' što je je, previše si uzimaju za pravo općenito sve te apl., što će im pristup za moje kontakte, lokaciju, poruke, menstrualni kalendar.
Imam princip da sve što mi nije toliko potrebno od aplikacija "ne dam pristup i deinstaliram" ili nađem alternativu koja ne zahtjeva skidanje gaća, guzenja i vazelin.

3 0 hvala 0
9 godina
ajimerej kaže...
Al' što je je, previše si uzimaju za pravo općenito sve te apl., što će im pristup za moje kontakte, lokaciju, poruke, menstrualni kalendar.
Imam princip da sve što mi nije toliko potrebno od aplikacija "ne dam pristup i deinstaliram" ili nađem alternativu koja ne zahtjeva skidanje gaća, guzenja i vazelin.

Koristim tu i tam aliexpress. Znaci pali se aplikacija jednom mjesecno i to je to, a mobitel mi stalno javlja kak ta aplikacija trosi puno baterije. 

Obrisana je. 

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice