Trumpsonov free world.
Aplikacija za kupovinu Temu je opasna i špijunira,
- poruka: 13
- |
- čitano: 12.275
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
meni su svi ti internetlije sumLJivi: kad nešto naručiš, oni točno znaju kamo i kome to dostaviti. kako to mogu znati?!
Treba ih prodati da predju u americku sferu nadzora i od tog trenutka ce biti postedjeni od ovakvih clanaka.
Ok.
bo-hoo
Njihova forenzička istraga pokazala je da se aplikacija predstavlja kao obična trgovačka aplikacija, ali nakon instalacije samostalno mijenja svoj kod, podiže si razinu privilegija na uređaju, pa dobiva mogućnost pristupa do gotovo svi podatka na korisničkom uređaju.
Ovo me motiviralo da instaliram Temu.
Ociti imperijalizam na djelu.Ali da, opet ce biti ljudi koji ce pljuvat po Kinezima, jer hej... Ipak su to komunisti. 🤣
Imam princip da sve što mi nije toliko potrebno od aplikacija "ne dam pristup i deinstaliram" ili nađem alternativu koja ne zahtjeva skidanje gaća, guzenja i vazelin.
Imam princip da sve što mi nije toliko potrebno od aplikacija "ne dam pristup i deinstaliram" ili nađem alternativu koja ne zahtjeva skidanje gaća, guzenja i vazelin.
Koristim tu i tam aliexpress. Znaci pali se aplikacija jednom mjesecno i to je to, a mobitel mi stalno javlja kak ta aplikacija trosi puno baterije.
Obrisana je.