Je, Telemach dolazi ali treba prvo razviti infrastrukturu za iptv. Osim ako neće nuditi preko 4G pa ako uzmeš TV onda je flat promet ili tako nešto. Za polaganje optike/kabela će im trebati vremena, a preko postojeće opreme je koma što se tiče podrške/brzine.
A1 uvodi Arena Sport u svoju TV ponudu, ali izbacu
- poruka: 68
- |
- čitano: 24.309
- |
- moderatori:
vincimus
I onda nemaju ništa u vezi infrastrukture.
Ako ponude dobru cijenu meni bi to bilo isplativo jer trenutno jedino A1 mi može ponuditi optiku i bez nje više za posao nemogu funkcionirati.
Ma slušajte, stvar je ovakva; za par mjeseci dolazi novi igrač na scenu, bivši Tele2, odnosno Telemach čiji je vlasnik United Group, i ovo je ustvari win win situacija za UG, kontam da je A1 i Tcomu ponuđen deal, uzmi ili ostavi, tipa: šta? Nećete? Super, ponuditi ćemo mi to putem Telemacha i ne samo to nego nego ćemo ponuditi to i jeftinije. Tako da dolazi do promjena na trzistu kao kada je dolazio i treći mobilni operater.
I što ti to vrijedi, oni će imati N1 i Sport klub, HT i A1 će imati Arena sport. I opet nećeš imati sav sport na raspolaganju zbog tržišnih i političkih nadmetanja.
Ne pada mi na pamet više platiti ni za Arenu, ni za Sportklub, ni za Telemach, dalje se oslanjam na IPTV.
Da nisi toliko glup, neupućen i neinformiran znao bi da je N1 glavni (jedini) kritičar vučića u srbiji i jedina objektivna TV novinarska redakcija u hrvatskoj. Vrlo vjerojatno je to i glavni razlog micanja paketa
Nije zbog toga. Problem je što A1 i HT u United Grupi vide konkurenciju i sad će ih na sve moguće pokušati istisnuti iz tržišta. Bitka tek počinje.
Čeka se promijena ZEM-a, onda tek United Grupa ovdje može zasjati u punom sjaju.
Neće United Grupa da igra prljavo jer znaju da imaju kvalitet i sve okolne države.
Uhljebarski teleocmi kao što je Hrvatski Telecom, Telecom Srbije (i njihova podržca M:Tel) i BH Telecom - eh oni igraju prljavo jer ništa ne radi a čistačica ima veću plažu nego inžinjer u Telemachu.
Vući će se to još godinama. A1 treba da radi na mobilnoj mreži i da se ostavi Home Set Boxova.