Little Italy Roleplay SA:MP

poruka: 1
|
čitano: 3.344
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Little Italy Roleplay SA:MP

"Vrijeme je za novu igru, pravu SA:MP Roleplay igru. 4 godina uzastopnog rada na skripti, 4 godina čekanja na server iz snova. Server gdje ćete moći simulirati svoj stvarni život, maksimalno se zabaviti i osjetiti pravi užitak Roleplay igre. Prava prilika za vas da se zabavite, da upoznate nove prijatelje, a sa vama će biti tim sa velikim iskustvom. Mi vam nećemo reći da smo najbolji, to ćemo prepustiti vama - da ocjenite server, ali mi vam obećavamo da ćete se zabaviti onoliko koliko budete imali želju. Bez neprijateljstva, bez vrijeđanja, bez neozbiljnosti, bez svih ostalih ugroženja koja utiču na psihu jednog igrača. 
Dugo čekani server pod nazivom Little Italy Roleplay otvara se 03.08.'14, sa početkom u 19:00. Ali mi smo već tu sa vama, naša stranica je već u funkciji i na naš forum već se možete registrovati. Imajte na umu da se na forum morate registrovati, kako bi pristupili na server, jer baza foruma je povezana sa serverom. Ovo je pozivnica vama, ovo nije opis. Opis možete pronaći na našem portalu i forumu. Zato, ne oklijevajte, već nam se pridružite. Mi vas čekamo."

Vlasnik i glavni skripter: Emilijo Lovrić- Correlli
Link stranice: littleitaly-rp.com

IP:176.9.140.165:7580

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.7.2014 22:58 (Littleitlay).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice