haj,vidim da ima problema oko mene pa ono,ja sam na kupu bio BakaR Ob.Igrao sam za team b kada je heello pricao sa carliem da ja zamjenim qwertya pristo je (bilo je u srjedu) i ja sada nevidim problem,ajde čbp
Dobrodosao na forum..
haj,vidim da ima problema oko mene pa ono,ja sam na kupu bio BakaR Ob.Igrao sam za team b kada je heello pricao sa carliem da ja zamjenim qwertya pristo je (bilo je u srjedu) i ja sada nevidim problem,ajde čbp
Dobrodosao na forum..
Jos jedna moja preporuka :D timovi bi se trebali sami dogovorit kad da rijese war a ne sve u isto vrijeme jer tesko cete potrefit da 12 igraca moze u vrijeme koje odredi jedan admin. Znaci od pon-sub najkasnije da se to odradi i svaki leader tima prijavi rezultate.
pa to sam sve htio reci ali posto je njih puno protiv turnira a od lige nista onda neznam...mada bih ja volio turnir 4v4 ili 5v5 i moci ce vas puno igrati a na samo 20...a to sto si reko, timovi ce se dogovoriti kada mogu odigrati i onda samo ss i demo upload meni....turnir bi se igrao od uto.ned (pon za pregled i svrstavanje rezultata)
A niste razmišljali o ligi 5 igrača po timu barem 10 timova i da ta liga traje malo dulje i da se ne igra smo u subote. Ja mislim da si svatko može izvdojit npr. subotu i utorak(dogovor) po sat i pol za dva wara? Pravila kao i sad znači zbroje se rezultati iz obe mape tko ima veći rezultat osvaja npr. 10 bodova tko izgubi ostaje bez ništa.
Jos jedna moja preporuka :D timovi bi se trebali sami dogovorit kad da rijese war a ne sve u isto vrijeme jer tesko cete potrefit da 12 igraca moze u vrijeme koje odredi jedan admin. Znaci od pon-sub najkasnije da se to odradi i svaki leader tima prijavi rezultate.
pa to sam sve htio reci ali posto je njih puno protiv turnira a od lige nista onda neznam...mada bih ja volio turnir 4v4 ili 5v5 i moci ce vas puno igrati a na samo 20...a to sto si reko, timovi ce se dogovoriti kada mogu odigrati i onda samo ss i demo upload meni....turnir bi se igrao od uto.ned (pon za pregled i svrstavanje rezultata)
A niste razmišljali o ligi 5 igrača po timu barem 10 timova i da ta liga traje malo dulje i da se ne igra smo u subote. Ja mislim da si svatko može izvdojit npr. subotu i utorak(dogovor) po sat i pol za dva wara? Pravila kao i sad znači zbroje se rezultati iz obe mape tko ima veći rezultat osvaja npr. 10 bodova tko izgubi ostaje bez ništa.
hvala ti...ajmo jos ideja, htio sam ti samo rec..naravno..bilo bi duplo vise timova i kad vas izvucemo onda odigrate sto mozete u svojoj grupi..posaljete rezultate i to je to
Ma znam al bez dobre organizacije nema niceg, kao prvo trebala bi nam nova tema i zamolit modove da brisu sav spam da bi bila pregledna a ne ko ova
edit: omfg marino oko cega se ti sad zamaras :P
Agreed
moram i ja se snecim zabavljat.
moram i ja se snecim zabavljat.
jos skrati link sa adf.ly i di ces bolje! zaradjujes a zabavljas se!
hvala ti...ajmo jos ideja, htio sam ti samo rec..naravno..bilo bi duplo vise timova i kad vas izvucemo onda odigrate sto mozete u svojoj grupi..posaljete rezultate i to je to
Evo da se ne mučiš uzmi npr. bodovanje kod neke lige u nogometu. Vidim da dosta njih prati nogomet pa ti budu oni malo objasnili. Samo umjesto utakmica mi bi igrali cod4 warove.
Evo da se ne mučiš uzmi npr. bodovanje kod neke lige u nogometu. Vidim da dosta njih prati nogomet pa ti budu oni malo objasnili. Samo umjesto utakmica mi bi igrali cod4 warove.
hmm...neznam jel dovoljno 10godina treniranja nogometa u 1. ligi?
No shit Sherlock :D
da i napravili bi temu samo za objavljivanje timova , rezultata, zamjena(najavljene bar koji dan prije) a tu bi se raspravljali i gg :D
Ma ne to. Mislio sam nešto kao liga prvaka, ili neko natjcanje nekakvo prvenstvo. (ne pratim nogomet pa ne znam o čemu pričam)
Ma ne to. Mislio sam nešto kao liga prvaka, ili neko natjcanje nekakvo prvenstvo. (ne pratim nogomet pa ne znam o čemu pričam)
haha...ja itekako pratim nogomet te treniram i dalje, onda ovako pobjeda=3 boda izjednaceno=1 bod....trebao bi biti gotov forum na webu pa vas molim da se tamo prebacimo
da i napravili bi temu samo za objavljivanje timova , rezultata, zamjena(najavljene bar koji dan prije) a tu bi se raspravljali i gg :D
Sve bi se dogovarali u jednoj temi a u ovoj gore bili bi postovi samo autora znači da je sve pregledno i da se lako može očitat tko je kako igrao i ko je prvi naravno.
sorry ako dobro ne vidis al meni se cinilo da je qwerty igrao i da si onda bio zamjena za carlija a kada se ona vratio onda zbogom
haha...ja itekako pratim nogomet te treniram i dalje, onda ovako pobjeda=3 boda izjednaceno=1 bod....trebao bi biti gotov forum na webu pa vas molim da se tamo prebacimo
Jel to ova stranica:
? ne vidim da je baš u pogonu taj forum.
samo ne znam zasto sad komplicirate sa jos jednim forumom kad imamo ovaj.. besmisleno
samo ne znam zasto sad komplicirate sa jos jednim forumom kad imamo ovaj.. besmisleno
zato kaj nam to treba za sponzora
A sta ti tocno treba od sponzora?
A sta ti tocno treba od sponzora?
posjecenost dnevna od 25-30 clanova
Ja ne kužim zašto se prijavljujete na ligu, ako ne možete dolazit na warove. Pa ljudi, nemojte me je*at da imate real life.
hmm...
neka me ispravi netko ako sam krivo shvatio ali:
jedini uvjet biti u BUG klanu je biti prijavljen na BUG forumu...
ako je tako, war timova A i B je nevažeći jer se bakar Ob upravo prijavio na forum
ako nije, onda ste uprskali sa zamjenama
hmm...
neka me ispravi netko ako sam krivo shvatio ali:
jedini uvjet biti u BUG klanu je biti prijavljen na BUG forumu...
ako je tako, war timova A i B je nevažeći jer se bakar Ob upravo prijavio na forum
ako nije, onda ste uprskali sa zamjenama
ma covjek se ufurao i nije htio otic
prijave otvorene za onaj turnir od ove lige nebu nis ima 40 prijava vec ih je nekoliko zauzeto evo vam link di se mozete prijavit http://www.bug.hr/forum/topic/klanovski-kutak/prijave-turnir-bug-cod4/99126.aspx?page=0&jumpto=1914556&sort=asc&view=flat
Usrali ste ga totalno, ubili mi volju za igranjem :S
Usrali ste ga totalno
Do temelja :$
Jel ide onda ova tema pod ključ pošto nema više BUG lige ili....?
Usrali ste ga totalno
zao mi je decki ali vi i dalje nastavite igrati, sad ce biti vise warova za sve a turnir ce poceti kad se malo smanje negativne reakcije
prvi se mačići u vodu bacaju?
Usrali ste ga totalno
zao mi je decki ali vi i dalje nastavite igrati, sad ce biti vise warova za sve a turnir ce poceti kad se malo smanje negativne reakcije
Pa jel ti vidiš kako je prošlo glasanje za turnir ili se praviš glup?
Većina je izglasovala da neće turnir.
Kakva je to organizacija? I zašto se je prekinula liga?
Usrali ste ga totalno
Pa jel ti vidiš kako je prošlo glasanje za turnir ili se praviš glup?
Većina je izglasovala da neće turnir.
Kakva je to organizacija? I zašto se je prekinula liga?
ajde glasajte zelite li nastavak lige ali naravno sve ispocetka
3 | Nastavimo |
---|---|
14 | Necemo nastaviti |
3 | khm...nevolim burek |
Meni je svejedno hoće li biti liga turnir,prvenstvo... 1v1,5v5,6v6,15v15, sve ću igrati. Ali bi volio da nastavimo ovu ligu koju smo započeli. Pa to možemo rješit u jednom vikendu ako se skupimo. Samo budite odgovorni pa dođite ili se bar javite da nećete doći. Također svaki bi team po meni trebao imati leadera koji će biti izabran od strane igrača. Taj leader bi trebao dogovarat neke treninge, pratiti ko će biti odsutan i tražizi tzamjene... Kod nas je leader(neslužbeno) nick :D