Pošto je kasno za prijave za ovaj vikend ligu , prijavljujem se za sljedeći. xfire:bigspija, nick:Big_Man :)
Dakle igra se u subotu u 20:00 i igra se na oba servera(ja cu promjeniti da bude sd) i znaci potrebno je priloziti demo snimku wara i ss. Serveri ce ostati istog imena radi lakseg snalazenja. Na TDM serveru(koji ce biti sd) igraju tim A i tim B a na drugom S&D serveru igraju tim C i tim D.
i zatim slijedi znaci tim A i tim D (tdm server) i tim B i tim C(s&d server). Mislim da ce to biti dovoljno za jedan dan, cca. trajanja od nekih 1h mozda vise ovisi kako ce se igrati. Za demo snimke, njih cete uploadati i poslati meni link ali znaci tek u nedjelju ujutro taman da vam se uploada preko veceri. Rezultati ce biti obradeni u roku 2h i objavljeni na xfire stranici, facebook stranici, ovdje na forumu i naravno na nasoj web stranici koju mozete posjetiti ovdje www.cod4bug.animehr.com
i da...vidim ovdje se svi nesto nabrijavate..nick i ekipa....izgleda da ekipa nije vidjela kako replik igra..ccc...ja se moram jos jednom zahvalitit repliku sto me je malo trenirao i a omogucio da vi svi HIGH skill decki mozete igrati na nasem bug serveru uopce
i da...vidim ovdje se svi nesto nabrijavate..nick i ekipa....izgleda da ekipa nije vidjela kako replik igra..ccc...ja se moram jos jednom zahvalitit repliku sto me je malo trenirao i a omogucio da vi svi HIGH skill decki mozete igrati na nasem bug serveru uopce
Ja ih samo psihički pripremam da lakše podnesu poraz
Ovo za ligu mi se sviđa
I vidio sam kako replik igra, vidjet će on kako s igra u subotu Šalim se on odlično igra sownao nas svih neki dan.
Ja ih samo psihički pripremam da lakše podnesu poraz
Ovo za ligu mi se sviđa
I vidio sam kako replik igra, vidjet će on kako s igra u subotu Šalim se on odlično igra sownao nas svih neki dan.
pametno pametno
dal je moguće nekako da imamo voice chat?!
je moguce je ako dobimo sponzora
Zamolite Bugovce
Zamolite Bugovce
mogli bi ali ja sam siguran da bi dobili odgovor koji nezelimo
Tim A:
|BUG|xCS
|BUG|prle
|BUG|Razzy
|BUG|fakEEE
|BUG|nick
|BUG|Warp
Tim B:
|BUG|hEeLLo
|BUG|mamaza
|BUG|Carli
|BUG|qweRty
|BUG|hExX
|BUG|Fermi
Tim C:
|BUG|strbi19
|BUG|cuspajz
|BUG|replik
|BUG|Legendic
|BUG|rebelsy
|BUG|APazinjan
Tim D:
|BUG|80h3m1r
|BUG|Borna998
|BUG|UFO.5ule
|BUG|Toni
|BUG|BosniaRed
|BUG|Mitch
maknut backslash i na njegovo mjesto dosao APazinjan a na APazinjanovo mjesto dosao hEeLLo
Nama hEeLLo...Lijepo
Nego kako cemo igrat?Mislim koji timovi protiv kojih?
A vs B, C vs D
subota, 20:00
koja mapa?
..ili random?
koja mapa?
..ili random?
e dobro da si me sjetio...jedan iz svakog tima neka mi se javi i kaze mapu od tima koju hoce za war
jer je str. prije pisalo da idem u c
Pogledaj 3 posta iznad gdje si...
dobro, ajmo sad svi u C tim da dobijemo te keyeve
nop ti ostajes samnom :D
ugl moramo se dog s ostalima iz tima da malo bacio neki trenig prije lige...
Molim |BUG|prle-a, |BUG|Razzy-a, |BUG|fakEEE-a da mi se jave na pm ili xf da se dogovorimo oko mape za war.
|BUG|xCS >> strike ili crossfire >> scope
|BUG|prle >> / što god on želio ne može prmijenit jer nas je 5 za stikre.
|BUG|Razzy >> slaže se za strike >> Ak 47/u
|BUG|fakEEE >> stike ili crash >> Ak 47
|BUG|nick >> crash ili strike >> AK 47
|BUG|Warp >> neutralan osim districa >> AK 47/AK 47u
Igra Strike.
See you soon on the battlefield
Nek svatko iz tima C meni na PP pošalje koju bi mapu
Trenutno stanje:
rebesly: strike (jos prije reko)
cuspajz: crash
replik: strik
APazanjin: strike
Legendic:crossfire ili crash
cini se da cemo strike :)
Nek svatko iz tima C meni na PP pošalje koju bi mapu
Trenutno stanje:
rebesly: strike (jos prije reko)
cuspajz: crash
+replik za strike
+strike od mene
TEAM C
Sutra ce replik kasniti na prvi war oko 10min jer radi...
Znaci svi morate biti na raspolaganju dok on ne dodje...a kad dodje nekako cemo se dogovoriti ...
U 20:00 svi biti na teamspeaku u nasoj sobi (3)
|BUG|strbi19
|BUG|cuspajz
|BUG|replik
|BUG|Legendic
|BUG|rebelsy
|BUG|Apazinjan
TEAM C
Znaci svi morate biti na raspolaganju dok on ne dodje...a kad dodje nekako cemo se dogovoriti ...
|BUG|strbi19
|BUG|cuspajz
|BUG|replik
|BUG|Legendic
|BUG|rebelsy
|BUG|Apazinjan
Pa dobro, siguran sam da ćemo ga moći pričekati tih 10 minuta ;)
e ovako...tdm server nam je offline zbog radova u hostingu, tako da ako nebude bio online idete na cro noobz server (privremeni)...svaka ekipa je dobila sobu u chanelu Bug Online Ekipa i pass za chanel je bug a za sobu bteam
Tim A, kad ćemo sutra vježbat?
TEAM C
U 20:00 svi biti na teamspeaku u nasoj sobi (3)
|BUG|strbi19
|BUG|cuspajz
|BUG|replik
|BUG|Legendic
|BUG|rebelsy
|BUG|Apazinjan
oke np
mogli bi sutra popodne malo strike vjezbati ;)
Molio bi sve iz tima A da večeras za vrijeme wara dođu na teamspeak. Ako nemate mikrofon svejedno dođite, pa slušajte nas :D.Puno je veća prednost dok pričamo nego da moramo pisati u igri.
Warp
oke np
mogli bi sutra popodne malo strike vjezbati ;)
Nažalost radim danas, tako da sam doma taman na knap na war =/
Tim A, kad ćemo sutra vježbat?
ja mogu oko 16-18h