![poslano s mobilnog telefona](/forum/slike/frommobile.png)
imam velike indicije da je ovo sa timovima klasicna namjestaljka :D
nije namjestaljka, random.org je ovako poslozio igrace mada nije bas poredano po nekom srednjem skillu ali sta ces tako je izvuceno
nije namjestaljka, random.org je ovako poslozio igrace mada nije bas poredano po nekom srednjem skillu ali sta ces tako je izvuceno
ma zekam te malo :D
e posto hilo zeli kod nas u b tim neka apazinjan ode u c tako da nama netko dode od malo vise sati jer oni iz c imaju previse i prejaki su
Tim A:
|BUG|xCS
|BUG|prle
|BUG|Razzy
|BUG|fakEEE
|BUG|nick
|BUG|Warp
Tim B:
|BUG|APazinjan
|BUG|mamaza
|BUG|Carli
|BUG|qweRty
|BUG|hExX
|BUG|Fermi
Tim C:
|BUG|strbi19
|BUG|cuspajz
|BUG|replik
|BUG|Legendic
|BUG|rebelsy
|BUG|BackSLASH# - upitan
Tim D:
|BUG|80h3m1r
|BUG|Borna998
|BUG|UFO.5ule
|BUG|Toni
|BUG|BosniaRed
|BUG|Mitch
nadam se da sad kuzite
ok...apazinjan se javio da ce on preci u c tim da bi heelozy mogao doci u b tim...ali opet c tim je prejak tako da cemo sad to malo srediti
replik dolazi u b, a hexx u d...mitch dolazi u c..a tim je taman poslozen svi su taman sredina
ne moze...ostaje ovako kako je ...
sve vrits na svoj mlin... kako tebi pase...
ne moze...ostaje ovako kako je ...
sve vrits na svoj mlin... kako tebi pase...
ja sam kriv..pomjesao sam nekog sa replikom..soz jos jednom, sve ostaje kako je samo se backslash izbacuje jer nemoze igrati i umjesto njega dolazi apazinjan a nama heelozy i gotovo
dakle kao sto znate potrebno je priloziti demo od wara odigranog te za svaki war ss...LP svima i ostalo je jos 4 dana 2 sata i 54 minute
Ako neko slučajno neće igrat od vas ja bi se prijavio
Jeli postoji mogucnost za jos jednog...
Obzirom da je post citan sa zakasnjenjem :) ... ili barem da budem backup :P
???
tek sam sad vidio temu pa ako je ikako moguće uvrstite me u neki team. ako nemože- nema veze, zakasnio sam :P.
xfire: tonko14
Ako neko slučajno neće igrat od vas ja bi se prijavio
Jeli postoji mogucnost za jos jednog...
Obzirom da je post citan sa zakasnjenjem :) ... ili barem da budem backup :P
???
tek sam sad vidio temu pa ako je ikako moguće uvrstite me u neki team. ako nemože- nema veze, zakasnio sam :P.
xfire: tonko14
Dakle sva trojica posaljite apply za klan i ako netko od trenutnih igraca nebude mogao vi upadate...nemogu vsa smjestitit u tim jer i neki decki koji su se prijavili puno prije vas nisu upali u odabir, a i tog dana sam bio dobre volje pa sam dodao po jendog igraca vise u timove
Odlicno...
XF: j3sp1s
Nick: j3sp1s
Odlicno...
XF: j3sp1s
Nick: j3sp1s
razbit će vas D. svi igraju veoma dobro:)
osim mene, ja igram odlićno:)
Igrao sam s nekoliko ljudi iz svakog tima i mogu reći da će vam A tim dati po ritu.
Iako sam nisam niti u jednom al hajde, ima vremena za "ownanje".
Čekamo ljetni prijelazni rok!
Igrao sam s nekoliko ljudi iz svakog tima i mogu reći da će vam A tim dati po ritu.
Iako sam nisam niti u jednom al hajde, ima vremena za "ownanje".
Čekamo ljetni prijelazni rok!
Pa ipak sam ja u A timu
Hehe ne zezam, ovaj CS i Warp koliko sam dans vidio dobro igraju čisto solidno ali pokraj mene su 0 LOL hehe
Nešto ste svi puni sebe...
kolko sam dosad vidio, svi neopravdano, uključujući i onog heelozya koji za sebe tvrdi da je najbolji igrač (WTF?)
Sve će se vidit u subotu
Helozy nije nišš posebnoo..
Warp zna igrati iako mu igre padne pa ga počnem ownati! :D
Uglavnom nick je najjači!
Fakee isto igra asovski, HD5750 Vapor-X na A team :D
Ja sam Warp btw. Samo da se zna ja sam pub hero :D. Šalim se, na warovima sam onako solidan s obzirom da sam u životu odigrao oko 30 warova(5 pravih warova). imam oko 350h igranja i nekih 50h COD-a 2. oko 2 godine CS-a, oko 1000h ukupno COD-ova na PS3. Tako da imam nekog iskustva iz FPS igara. Ništa vidimo se na warovima. Neka najbolji pobijede ( TEAM C )
Helozy nije nišš posebnoo..
Warp zna igrati iako mu igre padne pa ga počnem ownati! :D
Uglavnom nick je najjači!
Fakee isto igra asovski, HD5750 Vapor-X na A team :D
Op Op ;) evo ti hvala za ovo :P
nego, ima problem .. u subotu u 20:00h .. na jednom serveru se igra .. moze se dobit raspored timova ? meni bi najbolje odgovaralo da moj tim igra u nedjelju popodne negde , za subotu u 20 h nisam bas siguran :/
Fakee se umislio pa neću ga više hvaliti... :P
Warp zna odigrati partiju kao i nick i većina iz A tima...
Volio bih da sam u A timu ako netko ne želi igrati tu je BlackRain :P
Lako za warove, imamo solidnu ekipu samo malo vježbe na našim serverima i da se nauči
taktički igrati ownat ćemo! :D
Lako za warove, imamo solidnu ekipu samo malo vježbe na našim serverima i da se nauči
pusi **** :PP
salim se , naravno .. :)
samo sam htio rec da se ima zamjena za mene da uleti ako necu moc u 20 h u subotu, i molio bih raspored ko s kim i po kojem redu :)
Nešto ste svi puni sebe...
kolko sam dosad vidio, svi neopravdano, uključujući i onog heelozya koji za sebe tvrdi da je najbolji igrač (WTF?)
Ma ja sam LOW ne obaziri se na moja pisanja kako sam high skill LOL
Mene ne možeš nikako uspoređivat s Warpon. Ko prvo nismo na istom skillu. Kad on dođe na moj skill (high naravno) onda možemo igrat i ownat. (ali mene ownat
)
Šalim se, sve ćemo vidjeti u subotu. Tj. vi ćete više gledati ako igramo SD
Evi vidim da je za prijave kasno al ak neko odustane ili ak bude trebala zamjena slobodno me pozovite. Moj xf:zoja26
xfire:optimus122
nick i game: DPw1o|OPTIMUS