Dajte ljudi pa ne igramo za novac. Važno se zabavit
Dajte ljudi pa ne igramo za novac. Važno se zabavit
Zapravo, nemam 1900 nego 2700h, imam i stari xf ;)
haha..ajde drago mi je za klan =)
ali to kaj vas tolko dobrih igra u jednom timu nemrem nikak shvatit .. nije fer, al oke .. ubit cemo par sati :)
fakee nisu bitni sati za dobro igranje neznam kolko ti imas sati ali dobro igras naucis jos taktike nadeove i spotove i ko bog :D
Istina. Pogledaj heXa, ima "samo" 97 sati a koliko sam ja vidio jedan je od boljih na serveru
Ufffff,bit ce veselo.
Vec vidim tamo na sredini lige "ghost" bookie-se pune oklada
kad igrate to?
ja neigram pi*dekiii sta me nista odabrali
Zapravo, nemam 1900 nego 2700h, imam i stari xf ;)
haha..ajde drago mi je za klan =)
ali to kaj vas tolko dobrih igra u jednom timu nemrem nikak shvatit .. nije fer, al oke .. ubit cemo par sati :)
fakee nisu bitni sati za dobro igranje neznam kolko ti imas sati ali dobro igras naucis jos taktike nadeove i spotove i ko bog :D
hehe..ma jest da nisu bitni, ali ako ima 2700 ipak je to velka razlika od mojih 300 :D a toliko nas i vecina ima :/ osim tih u C timu i tebe .. bilo bi bolje da je vas jace rasporedio u svaki tim po jednog , i zabavnije no oke :)
Evo ako se šef složi ja bih išao umjesto BackSLASH-a u C tim a ovaj koji to želi u B ;)
Evo ako se šef složi ja bih išao umjesto BackSLASH-a u C tim a ovaj koji to želi u B ;)
Što se C tima tiče nama* odgovara, APazinjan je početnik tako da se ekipa nebi žalila da nam je došo još netko sa velikim brojem sati ;)
*bar meni, ne vjerujem da ostali imaju sta protiv :)
Tim A:
|BUG|xCS
|BUG|prle
|BUG|Razzy
|BUG|fakEEE
|BUG|nick
|BUG|Warp
Tim B:
|BUG|APazinjan
|BUG|mamaza
|BUG|Carli
|BUG|qweRty
|BUG|hExX
|BUG|Fermi
Tim C:
|BUG|strbi19
|BUG|cuspajz
|BUG|replik
|BUG|Legendic
|BUG|rebelsy
|BUG|BackSLASH# - upitan
Tim D:
|BUG|80h3m1r
|BUG|Borna998
|BUG|UFO.5ule
|BUG|Toni
|BUG|BosniaRed
|BUG|Mitch
nadam se da sad kuzite
steta sto mene nema
Tko otvara kladionicu :) ja stavljam sve na replikov tim?
nadam se da je replik na kojeg ja mislim ...
pa eto dogovori te se..meni je najlakse vas samo prebaciti
i da...igrajte za svoj gust i malo posjetite TDM server nebi bilo lose stalno zjapi prazan
Stavite ga na xfire tako da kad se prijavim na x vidim pod serverima i TDM i SD server. Sigurno će doći onda više ljudi na server.
Stavite ga na xfire tako da kad se prijavim na x vidim pod serverima i TDM i SD server. Sigurno će doći onda više ljudi na server.
pa stavljen je
Kad počinje liga? Znači kad se igra prvi war?
liga krece ovaj tjedan u subotu u 8
Aha, prije dva, tri dana sam gledao pa ga nisam vidio, samo SD server.
I zanima me kako ste odabrali tko će sve igrati? Mislim i ja sam se bio prijavio odmah pa ništa
Šalim se, ni ne igra mi se baš war, bolje ću se zaletiti i malo zajedno baciti...
navecer ili UJUTRO????
Aha, prije dva, tri dana sam gledao pa ga nisam vidio, samo SD server.
I zanima me kako ste odabrali tko će sve igrati? Mislim i ja sam se bio prijavio odmah pa ništa
Šalim se, ni ne igra mi se baš war, bolje ću se zaletiti i malo zajedno baciti...
a gle..prednost imaju oni koji su u klanu (kao sto napominjem stalno |BUG| u nicku
navecer ili UJUTRO????
pa naravno navecer
za sve detaljnije informacije posaljite svoj upit na mail
cod4bugclan@hotmail.com
Oprosti, ali nešto ne kužim...
Zašto ima 2 bug COD4 klana?
Na jednom sam član, na drugom nisam? Koja je razlika?
http://www.xfire.com/communities/cod4bug/roster/?view=list
na jednom ovom drugom se vidi ko je online pa kad imamo war onda je lakse pozvat ekipu
Ne kužim, objasni
Sad sam kao veliki brat hehe
Kak se na jednom vidi tko je online, na drugom ne? I zašto nisu onda svi i na jednom i drugom ili kako?
na jednom ovom drugom se vidi ko je online pa kad imamo war onda je lakse pozvat ekipu
A čemu onda služi ovaj prvi?
A čemu onda služi ovaj prvi?
to sam ja zabunom napravio (nisam gledao)
Zašto ga ne izbrišeš? (ako se može)
Šta onda oni koji smo u 1. a nismo u 2. moramo opet se prijavljivati ili?
Malo bzvz...
Ok imam zadatak za jednog dobrovoljca...znaci posto smo vec velik klan a i dalje se nezna za nas(jos nepostojimo :D) treba mi netko ko ce nam voditi facebook fan page, znaci svaki dan ili 2-3 dana nove obavijesti, slike i stanje na tblici u ligi i sl...zainteresirani javite se na pp ili ovd
Ok imam zadatak za jednog dobrovoljca...znaci posto smo vec velik klan a i dalje se nezna za nas(jos nepostojimo :D) treba mi netko ko ce nam voditi facebook fan page, znaci svaki dan ili 2-3 dana nove obavijesti, slike i stanje na tblici u ligi i sl...zainteresirani javite se na pp ili ovd
Ipak malo preambiciozno.
Predstavite klan na gamersject.com, to Vam je jedina relevantna stranica/organizacija za Call of Duty serial u hrvatskoj.
Doduse, dok ne predjete svi na originale, nema ni nekog smisla jer nemozete igrat niti jedno ozbiljno natjecanje.