Extreme Digital - iskustva

poruka: 2.398
|
čitano: 1.074.724
|
moderatori: vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Extreme Digital - iskustva
Jakovp kaže...

Da, isto ED i nokia 820.

Hmmm zanimljivo. Ali mislim da je to problem do Nokiine prozivodnje posto sam ja prvi otvarao kutiju.

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s
11 godina
neaktivan

Evo mojih iskustava sa Extreme Digital. Dakle, kupio ja samsungov ssd, pokvari se, nosi njima da šalju na servis. Dobijem broj servisa kao da ih nazovem da provjerim stanje. Prođe tjedan dana i zovem ja servis. Nikakav oni disk od extremea nisu zaprimili. Odlazim ja ponovno u trgovinu i oni tvrde da su poslali. Neka nova ženska (pojma nema, ali ima sise) kaže da će mi se javiti, no nitko ništa. Dobro, prođe još tjedan dana, zovem ja opet servis, oni nemaju pojma, zovem ja  extreme, oni nemaju pojma. Odem ja do poslovnice, neki nepoznat gospodin je sada tamo bio, ja mu sve lijepo objasnim. On se ispriča i donese mi novi disk. 

proguglaj moj nick :)

8 0 hvala 0
12 godina

Naručio,mjenjao naruđbu,čekao 5 radnih dana...Sve došlo u komadu.

Za sad 5/5.

Poz

0 0 hvala 0
16 godina

Kupovao sam vec dosta stvari kod njih, par mobitela, neke sitnice i sve radi bez problema. 

Cijene su im korektne i zasad nemam zamjerki.

Jedino sto sam u par navrata primjetio je da nisu bas tako vjesti u preporukama ili objasnjavanju proizvoda, ali Boze moj :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Uzo lg 32" prije nove tako nesto za 2000 i nes some. Sve pet

alFrend mi reko koji se bavi inf. opremom da oni uvoze iz madarske i da ako dobijes pokvarenu robu onda je natezanje sa njima. Moraju slat u mađarsku jer od tamo robu i vuku zato i jest jeftinie malo. Samo dal je vrijedno zivaca nekad.

Meni je drago da sam super proso {#}

Nadam se da sam pomogao, ako jesam prst gore
Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Neću pisati litanije, ali evo moje 2 kune, da ne bi ispalo da su drugi perfekcionisti, a ED loš. Imao sam do sada dvije kupovine u ED i jedino što im zamjeram je nedosljednost isporuke u zakazanim rokovima, a recimo kad već spominjete druge kao Centro.hr, tamo sam kupio laptop i dva puta su mijenjali matičnu ploču zbog kvara, i to odmah prilikom preuzimanja uređaj nije radio. Potom sam kontaktirao Centro.hr pa HP, i na kraju nisam se uspio izboriti za novi laptop, već je ovaj 2 mjeseca proveo u raznoraznim servisima i reklamacijama, a pošto sam iz Splita i zbog posla nisam bio u mogućnosti istoga zapaliti ispred Centro.hr.

Postoje samo dvije beskonačne stvari: svemir i ljudska glupost, ali za svemir baš nisam potpuno siguran. (Albert Einstein)
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

Loše, već 10 dana je prošlo od narudžbe i nisu se udostojili niti javiti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Kod mene je bila ista siutacija. Vjerojatno nemaju artikal na lageru. Nazovi ti njih ili kupi negde drugde.

Crkva je zlo 21. stoljeća
16 godina
odjavljen
mrki_tua kaže...

Neću pisati litanije, ali evo moje 2 kune, da ne bi ispalo da su drugi perfekcionisti, a ED loš. Imao sam do sada dvije kupovine u ED i jedino što im zamjeram je nedosljednost isporuke u zakazanim rokovima, a recimo kad već spominjete druge kao Centro.hr, tamo sam kupio laptop i dva puta su mijenjali matičnu ploču zbog kvara, i to odmah prilikom preuzimanja uređaj nije radio. Potom sam kontaktirao Centro.hr pa HP, i na kraju nisam se uspio izboriti za novi laptop, već je ovaj 2 mjeseca proveo u raznoraznim servisima i reklamacijama, a pošto sam iz Splita i zbog posla nisam bio u mogućnosti istoga zapaliti ispred Centro.hr.

Ako ti pošalju novi uređaj neispravan ili crkne u roku od par (mislim 7, nisam siguran) dana, ne popravlja se, već odmah mijenja.

Big wheel keep on turning, Proud Mary keep on burning, Trolling, trolling, trolling on the river.
12 godina

Još jedna uspješna kupovina.

Sve u komadu,garancije na broju,račun prisutan...Besplatna dostava...

Čekao sam 10 dana. Kako kaže ona narodna strpljen,spašen tako da još jednom 5/5.

Lp

1 2 hvala 0
14 godina

Naš kolega koji je odgovoran za cijene je krivo ažurirao cijene na našoj internetskoj stranici. Prava cijena artikla je 2.149,00 kn  umijesto  1.149,00 kn.

Vaša narudžba će biti otkazana.  Molimo Vas ako želite da napravite novu narudžbu za isti artikl po cijeni od 2.149,00 kn ili za neki drugi iz naše ponude.

Ništa od i7-ice {#}

https://www.youtube.com/channel/UCatVWuO_he62Dcz4_toznDQ
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.3.2014 18:25 (deflagrated).
12 godina

Budimo realni,

niste imali nikakve sanse od pocetka.

Svi znamo kolko taj i7 vrijedi,osim onog koji je totalno fulao prilikom azuriranja cijena.Kladim se da je to radio neki troller.{#}

Al' da,po takvoj cjeni dobit takav komad hardwera,bilo bi predivno.

Prestanite stavljati zarez,tamo gdje je odavno trebala biti tocka!
14 godina

Krivo.

Nikakve sanse sad nemamo, tada smo imali.. tko zna, možda je stvarno bila akcija.

Osim ako ne radiš tamo i znaš nešto više, kupcima je jedina ta cijena bila vidljiva i po njoj su imali priliku ga kupiti. No to je sve palo u vodu kada su oni uočili grešku i otkazali sve rezervacije.

Znam da ovo spada u domenu ljudske pogreške (nadam se barem), no ako je to, prema tvojim riječima troller, ili samo marketinški trik, to je krivično djelo, jer se takve stvari ne smiju raditi i istog treba otpustiti.

Naravno, to je ekstreman slučaj, i 99.9% je u pitanju ljudska pogreška..

Nadat se samo možemo da će u skoroj budućnosti zaista biti ovakva "akcija" :)

https://www.youtube.com/channel/UCatVWuO_he62Dcz4_toznDQ
16 godina

Prije 34 dana posalo komponente na servis, MBO, napajanje, Procesori i RAM. Prošli tjedan dijagnosticirali kvar na RAMu, procesor ispravan... Rekli da će ovaj tjedan sve biti riješeno... Danas ih zvao, nema novosti, kažu slijedeći tjedan bi moglo biti riješeno... Riješavanje garancije im je užasno sporo i loše i ja sam već jako frustriran. Pogotovo kada uzmem u obzir da MBO i napajanje još nisu ni pregledali, a ne da bi mi zamjenili ili nešto slično...

http://www.powerplaymanager.com/r802803/ sportski menađer. probaj i uživaj!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
partwish kaže...

Prije 34 dana posalo komponente na servis, MBO, napajanje, Procesori i RAM. Prošli tjedan dijagnosticirali kvar na RAMu, procesor ispravan... Rekli da će ovaj tjedan sve biti riješeno... Danas ih zvao, nema novosti, kažu slijedeći tjedan bi moglo biti riješeno... Riješavanje garancije im je užasno sporo i loše i ja sam već jako frustriran. Pogotovo kada uzmem u obzir da MBO i napajanje još nisu ni pregledali, a ne da bi mi zamjenili ili nešto slično...

Nije loše nego katastrofa {#}

Nema tog popusta koji bi mene natjerao da idem kod njih kupovat neki hardware.

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.4.2014 18:29 (vrinho).
12 godina

34 dana jbt?! Nezz kaj bi ti reko osim UZAS i da mi je ZAO. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.4.2014 19:20 (Sandro HR Zagorje).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Moja odluka je da u četvrtak ponovno nazovem, ako ne bude pomaka slijedi prijava Državnom inspektoratu tj. po novome ministarstvu gospodarstva. Kada sam kupovao računalo tada sam dosta uštedio jer je cijena bila odlična, ali eto... sada je jasno zašto. Oni šalju u servis u Madžarsku, a nitko od njih ne može nazvati servis i pitati kada ne znaju Madžarski. Moja 34 dana je još i dobro, neki su čekali i po 60 dana, neki su i odustali. Tamo bih opet kupio zbog cijene, ali manje bitne stvar... Možda mašinicu za kosu, eventualno mobitel... Ali komponente, teško... Dok god ne čujem da se drastično promjenio način servisiranja. Da ironija bude veća, prošli tjedan su mi rekli da se sve sada promjenilo oko servisa, ide puno brže i najvjerojatnije stižu komponente ovaj tjedan... Danas je priča nešto drukčija.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
partwish kaže...

Moja odluka je da u četvrtak ponovno nazovem, ako ne bude pomaka slijedi prijava Državnom inspektoratu tj. po novome ministarstvu gospodarstva. Kada sam kupovao računalo tada sam dosta uštedio jer je cijena bila odlična, ali eto... sada je jasno zašto. Oni šalju u servis u Madžarsku, a nitko od njih ne može nazvati servis i pitati kada ne znaju Madžarski. Moja 34 dana je još i dobro, neki su čekali i po 60 dana, neki su i odustali. Tamo bih opet kupio zbog cijene, ali manje bitne stvar... Možda mašinicu za kosu, eventualno mobitel... Ali komponente, teško... Dok god ne čujem da se drastično promjenio način servisiranja. Da ironija bude veća, prošli tjedan su mi rekli da se sve sada promjenilo oko servisa, ide puno brže i najvjerojatnije stižu komponente ovaj tjedan... Danas je priča nešto drukčija.

Ja sam promijenio 3 grafe u 3 mjeseca, doslovce! 1. grafu sam vratio zbog blue screena i artifact te sam dobio zamjnesku u roku 3 dana. Sad prije 2 tjedna, pregorila mi je 2. kartica i trebalo im je 4 radna dana da mi rijese reklamaciju te sam naravno dobio 3. zamjensku .... i jos k tome 1. je bila AMD Sapphire TOXIC, 2. Nvidia MSI i sad 3. ASUS.. 

16 godina
Sandro HR Zagorje kaže...
partwish kaže...

Ja sam promijenio 3 grafe u 3 mjeseca, doslovce! 1. grafu sam vratio zbog blue screena i artifact te sam dobio zamjnesku u roku 3 dana. Sad prije 2 tjedna, pregorila mi je 2. kartica i trebalo im je 4 radna dana da mi rijese reklamaciju te sam naravno dobio 3. zamjensku .... i jos k tome 1. je bila AMD Sapphire TOXIC, 2. Nvidia MSI i sad 3. ASUS.. 

Ti si onda jedan od rijetkih sretnika. :)

12 godina
partwish kaže...

Ti si onda jedan od rijetkih sretnika. :)

O daa...i meni se cini da sam imao puuuno srece :D

13 godina

Sandro HR Zagorje

ti si fulao temu...jer nisi kupovao u ED već u ADMu! Razlika je nebo i zemlja iako si dopustio ADM-u da ti uzme malo love ali ok

a i kako moš reči da si sretnik a 3 grafe reklamiro u par mjeseci?

Plačanje: Keš/Kartica (koja,koliko rata) Namjena? Monitor imaš,koji?
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.4.2014 21:38 (FakeDeath).
Moj PC  
2 2 hvala 0
12 godina
FakeDeath kaže...

Sandro HR Zagorje

ti si fulao temu...jer nisi kupovao u ED već u ADMu! Razlika je nebo i zemlja iako si dopustio ADM-u da ti uzme malo love ali ok

Ne nisam fulao, samo sam htio opcenito rec kako je kod mene proslo i kolko sam srece imao .... za 50kn necu propast kao sto sam vec i rekao! 

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.4.2014 21:39 (Sandro HR Zagorje).
14 godina

Kak nisi fuljao kad si kupovao u ADM-u, gore si napisao post kao da si u ED-u kupovao i reklamirao. Da si reklamirao onu Toxic (koju su ti praktički odmah zamjenili u ADM-u) u ED-u još uvijek bi ju natezali po Mađarskoj ili pitaj Boga gdje već.

Moj PC  
2 0 hvala 1
12 godina
vrinho kaže...

Kak nisi fuljao kad si kupovao u ADM-u, gore si napisao post kao da si u ED-u kupovao i reklamirao. Da si reklamirao onu Toxic (koju su ti praktički odmah zamjenili u ADM-u) u ED-u još uvijek bi ju natezali po Mađarskoj ili pitaj Boga gdje već.

Htio sam rec da sam ispao lucker s obrzirom kolko se dugo ceka na reklamacije. Bio to Links, ADM, ED...

14 godina
vrinho kaže...

Htio sam rec da sam ispao lucker s obrzirom kolko se dugo ceka na reklamacije. Bio to Links, ADM, ED...

Najduže ljudi čekaju i natežu se s Extreme Digitalom čitajući po forumu i usporedba s ostalima po pitanju reklamacija i servisa je isto ko miješanje krušaka i jabuka. U ADM-u su ti već treću karticu zamjenili u mjesec-dva, u ED-u da si kupovao još bi ti ona prva bila na servisu dan danas. Jedinu sreća je što si kupovao u normalnom dućanu.

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.4.2014 22:52 (vrinho).
16 godina

Da im odem kresati sve po redu već sada imam dovoljno razloga, jedino me spriječava što sam iz Osijeka. :D Da, ja sam mislio da je kolega zamjenio 3 kartice u edigitalu, pa mi je bilo malo čudno, ali dobro. Sve ok. Ja sam samo htio podijeliti svoje iskustvo, onako realno. Uštedio sam dosta novaca kod kupovine, a sada vidim i zašto.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran

Narucio kucno kino 8.4. Odmah dosla potvrda o narudzbi i danas 14.8 dosao mail da je rezervirano ali da se ne moze preuzeti, sto to znaci? Pisalo je da ce se dostaviti u roku od 5-7 dana. Jel zna netko kad bi to moglo doci?

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina

Znači da je potvđena narudžba i je vjerojatno u dolasku, ali da ne možeš otić u dućan i podignut ga. Najbolje bi ti bilo nazvat ih i pitat kakva je situacija.

https://www.youtube.com/user/SauronDev
11 godina
protjeran
deflagrated kaže...

Znači da je potvđena narudžba i je vjerojatno u dolasku, ali da ne možeš otić u dućan i podignut ga. Najbolje bi ti bilo nazvat ih i pitat kakva je situacija.

Nazvao ih i dolazi mi kući sutra ili prekosutra. Potvrdio mi je da je u trgovini uređaj ali nije još prošao kroz sustav, a evo sad sam dobio i mail da je prošlo kroz sustav.

16 godina

Da nastavim svoje izlaganje... Prošli tjedan sam kontaktirao Edigital i kako se čini dobio sam poslovođu koji je rekao da su tri komponente kod njih i da se još samo čeka matična ploča koja bi trebala stići danas ili sutra. Uskoro ćemo i to provjeriti...

Komponente su danas (15.04.) stigle, ali jamstvene listove mi nisu vratili tako da ih moram opet kontaktirati.

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.4.2014 16:11 (partwish).
Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice