Extreme Digital - iskustva

poruka: 2.398
|
čitano: 1.074.667
|
moderatori: vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Extreme Digital - iskustva
Pranja kaže...

Čekaš. Sve ovisi da li imaju na lageru ili ne.

Ugl. oni čemi poslati mail kada pošiljka bude poslana ili?

Strm
13 godina
odjavljen

Dobiješ obavijest od Overseasa za pošiljku.

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax, EKWB, ASUS,Lamptron, Aquatuning
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Pranja kaže...

Dobiješ obavijest od Overseasa za pošiljku.

NAčii,neče mi iz eda slati mail nego iz overseasa?

Strm
12 godina

Uobicajna procedura je da te nazovu.

Prestanite stavljati zarez,tamo gdje je odavno trebala biti tocka!
14 godina

Zar ovi iz ed-a čekaju Božju milost?! poslali su mi mail s ID-om narudžbe,i ostalim informacijama šta sam naručio čim sam naručio monitor.I,sad več drugi dan niti su mi poslali mail niti me nazvali? Molio bi nekoga da mi bolje obasni tac cijeli proces -.-"

Strm
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Pa proces je takav da cekas dok ne dobijes mail da je roba stigla, zvao 100 puta nitko se ne javlja a radi ih 4 na pultu?!, cekao tocno 11 dana da mi dode roba( kutija je zgledala koda je u svinjcu bila)..ostalo vise manje sve ok, i dobio garanciju na misa od samo 1god?!...lp
||| Core™ inside |||
11 godina
neaktivan

Ja imam nagradni kupon, a akcija koja je trebala početi 18.11 je iznenada nestala.....

Molim i druge koji imaju kupon da mi se jave za moguću zajedničku akciju

kontakt: blankzg.hrATgmail.com

dario

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.11.2013 13:30 (blankzg.hr).
16 godina

jel je njihov site nedostupan samo meni trenutno, ili i svima ostalima? moze netko provjerit?

If you try and don't succeed, cheat. Repeat until caught. Then lie.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
MENIT kaže...

jel je njihov site nedostupan samo meni trenutno, ili i svima ostalima? moze netko provjerit?

nisi jedini svima je nedostupan ... popravit ce se to

Gaming 4ever.
14 godina

Ovak,svi koji narucuju iz Extrem-a i nežele čekat cijelu viječnost uradite slijedeće,ja sam ovom tehnikom monitor dobio za tjedan dana bez ikakvih problema.

Naručio monitor u Četvrtak,tako da su u Petak več potvrdili i čekali sljedeču srijedu...Do te srjede su imali vremena skandit se pošto su sporiji od mene...U srijedu

je moj monitor došao u ZG.Isti da nsu ga poslali overseasu.Overrseas mi je u čet rekao da je paked izvagan i da 100% dolazi u pet.U petak oko 11:00 je moj monitor stigao :))

Poanta je da nenaručujete u pon ili utorak jer su tupavi pa če neš z**ebat,stoga ih pustite da se sknade ;))

Strm
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Svaki dan me sve više i više iznenadujes, i ti i tvoje tehnike {#}

PCE nick: FRipper
Moj PC  
3 0 hvala 1
14 godina
FakeDeath kaže...

Svaki dan me sve više i više iznenadujes, i ti i tvoje tehnike {#}

Hahahah,ja ti kažem...

Strm
13 godina
odjavljen

Prošlo je 2 i pol tjedna, ntko ništa ne javlja tako da slijedeći tjedan upućujem pozive da vidim što se događa.

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax, EKWB, ASUS,Lamptron, Aquatuning
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Pranja kaže...

Prošlo je 2 i pol tjedna, ntko ništa ne javlja tako da slijedeći tjedan upućujem pozive da vidim što se događa.

Čini se da sam ja imao je**ne sreče{#}

Strm
14 godina
Strm kaže...

ja sam ovom tehnikom monitor dobio za tjedan dana bez ikakvih problema.

- To je tebi brzo (tjedan dana)?

- Pa ja sam u Karlovcu, sad da sjednem u auto, odem u ZG i kupim monitor dok još traje radno vrijeme (ako rade do 13 sati) i prije 14 h je monitor na stolu i radi.

12 godina

Možda uspoređuje sa onima koji nisu nikad dobili svoje narudžbe. E, pa onda je brzo {#}

2 0 hvala 2
14 godina
Texpi kaže...

Možda uspoređuje sa onima koji nisu nikad dobili svoje narudžbe. E, pa onda je brzo {#}

Pffff,itekako!

Strm
13 godina
odjavljen
Strm kaže...
Pranja kaže...

Čini se da sam ja imao je**ne sreče{#}

Ja pišem o reklamaciji, ne o narudžbi.

13 godina
odjavljen

Predao sam ploču na reklamaciju 6.11. odnosno prije 27 dana.

Danas dođem i kažu mi da ne znaju kada će stići.

Ne bi bilo ironično da im web ne pokazuje da imaju dotičnu ploču na lageru. Ukoliko mi pokušaju uvaliti popravljanu, nabit ću im je u šupak.

Moj PC  
5 3 hvala 0
11 godina
neaktivan

Nemojte tamo kupovati, mogu samo potvrditi loša iskustva drugih s ovog foruma. Servis je sumnjiv sam po sebi jer se mora obaviti isključivo kod njih, kad im pošaljete proizvod na popravak šalju ga dalje u Madžarsku, ne znam uopće da li su to originalni proizvodi, moj proizvod je bio marke Philips, dali smo ga njima i čekali **tjednima** da ga poprave, dok ovo pišem još uvijek čekamo, ono o zamjeni proizvoda što piše na njihovom webu možete odmah zanemariti, dok sam im to napisao samo su ignorirali taj dio mail-a. Ne dajte da vas privuče 100-200 kn jeftiniji proizvod, dok vam crkne poslije mjesec dana, kao što je meni, tih 100-200 kn će vas koštati živaca i vremena, i još jedanput napominjem - proizvod je bio trećerazredne kvalitete. Isto mogu potvrditi i za usisavač marke Electrolux kupljen kod Segar-a (crkao kod prve upotrebe), samo što je na sreću servis za njega bilo moguće obaviti kod najbližeg ovlaštenog servisera.

11 godina
neaktivan

Evo da podijelim ovo iskustvo. Trazio sam net-om zvucnu karticu Asus Xonar DGX i ispalo je da je kod njih jedna od jeftinijih, cijenom od 269 kn dok se kod drugih shopova ta ista kartica mogla naci i za 300 kn. Iskreno nikad nisam cuo za taj shop, kao ni za vecinu njih ali evo sinoc sam pogledao njihovu stranicu, ispostavilo se da je kartica dostupna, i odlucio ih danas posjetiti, jer sam se dvoumio izmedu njih i Instar Informatike gdje je ta ista kartica 297 kn sa 5% popusta na gotovinu sto opet ispada da je skuplja od navedenog shopa. I kao sto sam spomenuo vec, nasao sam ih na 2. katu u nekom kutku i upitah djelatnika na pultu dali ima ta kartica i i naravno dobio sam pozitivan odgovor, iskesirao 270 kn, djelatnik mi se ljubazno obratio i to je to. Koliko sam zakljucio kod nekih stvarcica poput zvucne je isplativo, naravno ako je odma dostupno jer cijene su im dosta jeftine, ali osbno radije dati stotinjak kuna vise i dobiti sve na vrijeme, u nekom shopu za kojeg su svi sigurni, nego cekati na nesto i jos najgore od svega, sumjati dali ste prevareni ili zametnuti {#} lijep pozz..

1 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Nakon upita za TV brzo mi je odgovoreno da ga nemaju na lageru, ali da je proizvod najkasnije za 8 dana kod mene, te da će mi javiti čim dođe na skladište.

Nakon kaj je prošlo 10 dana bez ikakvog odgovora, poslal sam im mail da otkažu narudžbu.

Možda bi paket stigel za 2-3 tjedna, ali pošto ja njima plačam kešom, i rečeno mi je jedno, a onda se ne udostoje ni javiti, nikad više Extrem Digital.

Na kraju je TV naručen u e-kupi, koji su ga isti dan poslali i slijedeći dan je stigo paket, eto.

Ko ima vremena i živaca, nek se nateže s njima, ja neću.

Moj PC  
17 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

OK, samo follow-up o mome nesretnom aparatu za kavu, popravak nije napravljen jer servis u Madžarskoj nije našao kvar (aparat traži dekalcifikaciju nakon doslovno jednog, dva ili maksimalno četiri-pet kuhanja kave - usporedbe radi, Philipsov aparat istog ranga, čak jednu generaciju stariji, kod moje tete u Austriji traži dekalcifikaciju za trostruko češću uporabu svakih mjesec dva ili čak dulje). Nadalje, sve ono što pročitate na njihovom webu su pričice; znači stvari tipa - povrat novca, zamjena proizvoda, čak ni produljenje garancije za vrijeme trajanja servisa - čak ni to neće priznati. Duboko sam razočaran i žao mi je što sam tamo kupovao.{#} {#}

4 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Pranja kaže...

Predao sam ploču na reklamaciju 6.11. odnosno prije 27 dana.

Danas dođem i kažu mi da ne znaju kada će stići.

Ne bi bilo ironično da im web ne pokazuje da imaju dotičnu ploču na lageru. Ukoliko mi pokušaju uvaliti popravljanu, nabit ću im je u šupak.

Ti znas svoja prava, cekaj 40 radnih dana i to je to, ak ti kazu onda ne znaju kad ce stic nabi ih nogom u glavu.

http://isvijet.com.hr
11 godina
neaktivan

Tih 40 dana nema u zakonu nigdje, već samo "u razumnom roku", nemoj dezinformirat druge ako si samo pročitao tih 40 dana, a nisi sam provjerio.

Last bastion of real motorsport - Isle of Man TT
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Naručio grafu i 2 keksa rama u srijedu popodne, došla jučer malo prije 12 overseasom.

Sve uredno zapakirano, garancijski list u paketu.

Layla, you've got me on my knees.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Da, i čini mi se da je ihush isto pisao o roku, tj. da rok od 40 dana ne postoji.

Ima u zakonu o zaštiti potrošaća čini mi se, ako se nekom da tražiti.

Ke?!

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen

Prošao je 41 dan od slanja na reklamaciju.

Još uvijek me nitko nije kontaktirao.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina

I ja imam sličan problem, nije 40 dana ali ima 30 vec :D

čeka se i čeka...sitnica je...ali treba mi!

zovem svaki dan da pitam ima nekih informacija, ali nitko nema pojma...kažu pošalji mail, pošaljem mail (dobim odg da ce mi se javiti kroz 10h) al naravno da ne javljaju ni nakon 100h :D

ovaj tjedan još čekam...a iduci tjedan idem u trgovinu malo u četiri oka porazgovarati...jer stvarno mi ovo polagano jede živce

-PCE nick: FRipper- 1.12.2013. R.I.P. Paul Walker
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
odjavljen

Ja sutra idem tamo,već mi je pun k... tog čekanja.

Neka biraju-ili ću ja otići van iz trgovine s pločom ili povratom novca, ili ih prijavljujem državnom inspektoratu.

Moj PC  
5 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice