Diskont24 - besplatno testiranje kompatibilnosti

poruka: 3
|
čitano: 1.640
|
moderatori: vincimus, Lazarus Long
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Diskont24 - besplatno testiranje kompatibilnosti

Da li Diskont24 ima mogućnost testiranja kompatibilnosti komponenti u poslovnici i da li je besplatno?

Konkretno radi se o ovoj memoriji:

http://diskont24.com/product.php?productid=136947&cat=379&page=1

Kako sam debelo van Hrvatske (na drugom kontinentu) ne mogu osobno testirati. Problematika je sljedeća. Mlađa sestra živi u zgradi do Diskont24, ima računalo sa 8 GB memorije, skupila pare i odlučila investirati u dodatnih 8 GB memorije. U računala se razumije tako-tako i Diskont24 joj odgovara samo zato da joj računalo ne bi bilo daleko za nositi, eventualno paše i Protis.hr.

Na računalu ima memoriju latencija 8-8-8-21, mislim da se radi o Patriot memoriji. Uzela bi memoriju iz linka gore. Postoji mogućnost da ne bude kompatibilna i da joj baca BSOD. Komponentu bi kupila početkom tjedna.

Pitanja vezano sa vaša iskustva sa ovom pc trgovinom:

- Traže da se plati unaprijed, tek onda naručuju, u slučaju da ne bude kompatibilno bi li joj zamijenili za drugu memoriju?

- Ako donese računalo u poslovnicu bi li besplatno podesili BIOS na postavke da prihvati drugačije latencije, ako ne bi, koliko bi naplatili?

- Nemaju baš ništa na stanju, navodno isti ili sljedeći dan stigne komponenta, da li bi problem trgovina ili ovlašteni servis uklonila?

Davne 2014 sam kupovala tu zadnji put pa više ni sama ne znam... Svaki komentar dobrodošao.

0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
Re: Diskont24 - besplatno testiranje kompatibilnos
A što ne pošalješ njima e-mail s tim pitanjima??
Ili nek ti se sestra jednostavno prošeta do njih pa ih pita.

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Re: Diskont24 - besplatno testiranje kompatibilnos
tommy_vercetti kaže...
A što ne pošalješ njima e-mail s tim pitanjima?? 

- Zato jer mislim da ne rade vikendom

- Zato jer je jedna stvar službeni odgovor neke trgovine, a potpuno druga stvar iskustva korisnika

- Zato jer postoji forum da izmjenimo iskustva

- Zato jer je mlađa sestra lijena da bi više puta išla u trgovinu, a ja ne namjeravam trošiti roaming da bi ih zvala

Zadovoljan?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice