Amazon.de/amazon.com

poruka: 700
|
čitano: 427.220
|
moderatori: vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Amazon.de/amazon.com

Naručio mob 25.11. i jučer poslali "new estimate delivery 20.january - 10. march". Malo bolje od ovih kindla gore  

Koje su šanse da dođe ranije ili da otkazujem, u međuvremenu mi može uletjeti neka druga akcija...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Amazon.de/amazon.com
The coon kaže...

Naručio mob 25.11. i jučer poslali "new estimate delivery 20.january - 10. march". Malo bolje od ovih kindla gore  

Koje su šanse da dođe ranije ili da otkazujem, u međuvremenu mi može uletjeti neka druga akcija...

Otkaži i naruči preko mailboxa. Prek mailboxa uredno brže stigne kad tak krenu zezat s dostavom. Kolko sam skužio problem u dostavi bude s artiklima koji imaju bateriju u sebi, za njih produljuju dostavu najčešće

12 godina
Ovo i meni pise za delivery da nije moguc a paket vec kod mene.

Javio sam im se na support, rekli da ide automatski refund, ja sretan jer se radi o 899 eura. Dost dobar black friday.
3 godine
Amazon.de/amazon.com

Auč..

合氣道

1 0 hvala 0
14 godina

Mob je naručen preko firme, tražio frenda da ih kontaktira pa rekli da će prebaciti upit poslovnom odjelu i javiti se povratno pa ću vidjet šta dalje. Jedan od razloga zašto sam preko njega naručio (osim niže cijene) je da sam očekivao da neće biti problema s brzinom i odugovlačenjem dostave jer je business account ali očito nema veze

10 godina
Amazon.de/amazon.com

Pozdrav, trebam vratiti neke artike na amazon.de i od ukupne cijene povrata vec su mi skinuli 9€ postarine( DHL) i sada se pitam dali ce i HR posta isto uzeti sebi svoj dio tj naplatiti mi postarinu, prepostavljam da da.  Jednom kad sam vracao u Italiju samo sam u Hr posti platio postarinu,  i dobio od amazona.it nazad koliko se sjecam puni iznos artikla. 

Odmori se u Istini.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
veseli007 kaže...

Pozdrav, trebam vratiti neke artike na amazon.de i od ukupne cijene povrata vec su mi skinuli 9€ postarine( DHL) i sada se pitam dali ce i HR posta isto uzeti sebi svoj dio tj naplatiti mi postarinu, prepostavljam da da.  Jednom kad sam vracao u Italiju samo sam u Hr posti platio postarinu,  i dobio od amazona.it nazad koliko se sjecam puni iznos artikla. 

Ne bi trebao imati nikakvih troskova, kreiras/ isprintas si return label i odneses u Hrvatsku Postu i nemas nikakve troskove... Dobis nazad cijeli iznos. Prvi put cujem za ovako nesto. Ako se radi o trecoj strani (ducan koji prodaje preko Amazona ali nije Amazon), javi se Amazon supportu i vjerojatno ce ti refundirati sve troskove.

~beware the beast, but enjoy the feast he offers~
10 godina
Minneyar kaže...
veseli007 kaže...

Ne bi trebao imati nikakvih troskova, kreiras/ isprintas si return label i odneses u Hrvatsku Postu i nemas nikakve troskove... Dobis nazad cijeli iznos. Prvi put cujem za ovako nesto. Ako se radi o trecoj strani (ducan koji prodaje preko Amazona ali nije Amazon), javi se Amazon supportu i vjerojatno ce ti refundirati sve troskove.

Kupio sam sa Extremerate shopa koj prodaje na amazon.de. Kad sam.napravio povrat odmah mi je DHL " skinuo" postarinu, za povrat je bilo 68€ - 9€ DHL, Tot 59€. 

Hmm, HR posta je uredno naplatila postarinu za povrat, bilo je to prije 3-4 godine. Nisam znao da se nista ne placa kad vracas. Hvala za info. Sad je Brat platio 3€, bit ce da si je uzela za kavu. 

Odmori se u Istini.
13 godina
veseli007 kaže...
Minneyar kaže...
veseli007 kaže...

Kupio sam sa Extremerate shopa koj prodaje na amazon.de. Kad sam.napravio povrat odmah mi je DHL " skinuo" postarinu, za povrat je bilo 68€ - 9€ DHL, Tot 59€. 

Hmm, HR posta je uredno naplatila postarinu za povrat, bilo je to prije 3-4 godine. Nisam znao da se nista ne placa kad vracas. Hvala za info. Sad je Brat platio 3€, bit ce da si je uzela za kavu. 

Nista se ne placa iskljucivo ako koristis amazonov prepaid label, mozes si to sam izraditi na amazon.de i onda to zaljepis na paket i das tamo teti da skenira. Ako samo regularno saljes, onda platis, al i u tom slucaju se mozes javiti Amazon supportu (s dokazom slanja/ racunom) da te reimbursaju :)

~beware the beast, but enjoy the feast he offers~
10 godina
Minneyar kaže...
veseli007 kaže...
Minneyar kaže...
veseli007 kaže...

Nista se ne placa iskljucivo ako koristis amazonov prepaid label, mozes si to sam izraditi na amazon.de i onda to zaljepis na paket i das tamo teti da skenira. Ako samo regularno saljes, onda platis, al i u tom slucaju se mozes javiti Amazon supportu (s dokazom slanja/ racunom) da te reimbursaju :)

Isprintano je, i zaljepljeno vani na kutiji, drugi bar kod papir je stavljen u kutiju. Svejedno je HR posta naplatilla,  valjda za kavu. Nema veze, neznanje se placa. Hvala za pomoc.  Ubuduce znam da nista ne placam. 

Odmori se u Istini.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice