Koja im je adresa, odnosno, gdje im se nalaze prodajni centri?
Acquisitum Magnum - ADM
- poruka: 2.575
- |
- čitano: 835.535
- |
- moderatori:
vincimus, Lazarus Long
ljudi maloprije sam poslao e-mail ADM-u i ovo mi je vraćeno u vezi naljepnica:
pri sastavljanju stavljamo naljepnicu, ali se skidanjem iste ne gubi
jamstvo po komponentama, jedino besplatna detekcija kvara.
E ovako ako ja velim njima da mi ugrade frižider za amd procesor 955 BE i to onaj jako jak i ja sad npr. idem overclocirat i pregori mi procesor,neće mi vjerovat da je sam od sebe izgorio a da nisam overclocko a imam hladnjak koji ga predobro hladi?:D
E ovako ako ja velim njima da mi ugrade frižider za amd procesor 955 BE i to onaj jako jak i ja sad npr. idem overclocirat i pregori mi procesor,neće mi vjerovat da je sam od sebe izgorio a da nisam overclocko a imam hladnjak koji ga predobro hladi?:D
vjerovatnost da ti se to dogodi jednaka je toj da ćeš dobit super 7-icu(mislim na loto a ne na os xd),i ak ti se to kojim slučajem desi prebaci se na loto!kad dobiješ možeš si kupit brigadu 955 BE!
a teško ti sam stavit "frižider"?
ma pusti, nije do njih.
danas se stvari vise ne popravljaju kaj se tiče te sofisticirane elektronike, kao sto su kompovi...
a kaj se tiče naljepnice, ak kupis komponente i slazes si ga sam doma, svaka komponenta ima onoliku garanaciju kolka je za nju od samog proizvođača postavljena, a ak ti ga oni slazu, onda je garancija na SVE KOPONENTE U KOMPLETU 2 GODINE(ili kolko vec), e sad je stvar kaj recimo vx 550w (kao kod mene npr,) ima garanciju čak 5 godina, a onak ti ga skresu na 2 godine, pa si mislii.....radije reci frendu ili nekom da ti slozi komp, nije tak tesko, uzmes gumene rukavice i gledas manuale) jedino zice je malo kompliciranije, al ak imas nekog ko ce ti pomoc, kupuj sve pojedinačno...
i da, ak nemas naljepnicu, onda moras sam skuzit di je kvar, ili platit za to, s naljepnicom uzmu cijeli komp i ispituju...
danas se stvari vise ne popravljaju kaj se tiče te sofisticirane elektronike, kao sto su kompovi...
a kaj se tiče naljepnice, ak kupis komponente i slazes si ga sam doma, svaka komponenta ima onoliku garanaciju kolka je za nju od samog proizvođača postavljena, a ak ti ga oni slazu, onda je garancija na SVE KOPONENTE U KOMPLETU 2 GODINE(ili kolko vec), e sad je stvar kaj recimo vx 550w (kao kod mene npr,) ima garanciju čak 5 godina, a onak ti ga skresu na 2 godine, pa si mislii.....radije reci frendu ili nekom da ti slozi komp, nije tak tesko, uzmes gumene rukavice i gledas manuale) jedino zice je malo kompliciranije, al ak imas nekog ko ce ti pomoc, kupuj sve pojedinačno...
i da, ak nemas naljepnicu, onda moras sam skuzit di je kvar, ili platit za to, s naljepnicom uzmu cijeli komp i ispituju...
Netocno, kada skines naljepnicu sa kucista gubis samo besplatnu dijagnostiku kvara, garancija i dalje vrijedi i to na svaku komponentu posebno, a ne na cijeli komp.
Ovo kaj si ti rekao vrijedi u drugim trgovinama tipa hg šrot i vemulj, dok je u ADM-u situacija sasvim drukcija
Nije istina!!!
U ADM-u mi je prodavač osobno rekao da oni ne umanjuju granaciju komponenti, koliko traje, traje. Oni ništa ne nadodaju niti oduzimaju, nego oni nude svoju garanciju na sastavljeni kompjuter odnosno konfiguraciju, što znači da oni jamče da će sve zajedno raditi i da je sve međusobno kompatibilno. Jamsto sa njihove stran gubiš ukoliko se strga ili ošeteti naljepnica na kućištu (dakle, otvarao si računalo), jer se oni ipak moraju zaštititi i ograditi...
Opet kazem netocno, osobno su mi tamo rekli da garancija i dalje vrijedi ak skines naljepnicu.
Garancija vrijedi za komponente, ali oni više ne garantiraju kompatibilnost komponenti. Jer ti možeš promijeniti nešto i onda im se žaliti da to nešto ne radi, pa se time ograđuju.
Garancija na komponente i dalje vrijedi nakon skidanja naljepnice!
Meni su upravo tako rekli. Nedavno kupovao komp, oni ga složili i yalijepili tu naljepnicu. Rekli su da ako ju skinem, garancija i dalje normalno vrijedi, al dok je naljepnica tu i nesto se pokvari, mene niko nece nista pitat, znaci mirniji sam i ja nisam kriv . Ovako ako se skine mogli bi rec da si ti nesto napravio(iako ne vjerujem jer im je usluga super)
evo ja cu sljedeci tjedan dati naruđbu za novi komp. kolko njima odprilike treba da to sloze? cuo sam da im trebapuno vremena... je li to istina?
evo ja cu sljedeci tjedan dati naruđbu za novi komp. kolko njima odprilike treba da to sloze? cuo sam da im trebapuno vremena... je li to istina?
Ja sam cuo da ti dostave komponente(bez slaganja) za 2 dana...A kad slazu stvarno neman pojma valjda bude 5-6 dana.....Isplati se cekat jer su najbolji.....I ja cu kod njih uzest kompletan kompjuter kada izadu graficke RADEON 5xxx i GTX 3xx
Meni su slozili brzo, narucio sam komp u subotu a u utorak je bio slozen cijeli.
pa je mislim da im treba 3-4 dana. Ispravite me ako sam ukrivu...
JOOJ kad ce vise izaci ove nove graficke da mogu uzesti KOMP!!!
BORG da tebe pitam jel moze Scythe MUGEN 2 na corei7 i na ovu maticnu,ako nemoze jer preporucujes koji bolji hladnjak jer mislim core i7 dosta overclockat(naravno kad ga uzmem)
MATICNA:Gigabyte EX58-UD3R, s1366, Intel® X58 + ICH10R Chipset, 4x DDR3
JOOJ kad ce vise izaci ove nove graficke da mogu uzesti KOMP!!!
BORG da tebe pitam jel moze Scythe MUGEN 2 na corei7 i na ovu maticnu,ako nemoze jer preporucujes koji bolji hladnjak jer mislim core i7 dosta overclockat(naravno kad ga uzmem)
MATICNA:Gigabyte EX58-UD3R, s1366, Intel® X58 + ICH10R Chipset, 4x DDR3
Makar je OFF topic reci cu ti, imas ovdje temu kolega ima i7 i Mugen 2, tamo mos pitat sve da ovdje off-topicarimo ;)
Moze on na tu macinu nemas problema.
Oni ti to brzo slože ali ti ga onda jos testiraju da se ne moras vracati ako nes ne radi. Njihova usluga je super
Oni ti to brzo slože ali ti ga onda jos testiraju da se ne moras vracati ako nes ne radi. Njihova usluga je super
pa naravno da ce testirati jer su posteni ljudi...nisu oni ve-mil ili hg srot
jel onio samo funkcionirju preko dostave ili ja mogu otić tamo i kupit si komponente i dofurat doma i složit si komp?
Ne treba im puno. Da ti slože računalo treba im 2-3 dana, ako su sve komponente raspoložive. Ali ih možeš zagnjaviti pa ti ga slože za jedan dan, kao što su meni!
nemoj gnjavit postene ljude stvarno su odlicni sto je da je ne rade priko k**** ..... bas sam neki dan bio u ve mila gledam ja laptope vidim na jednome laptopu na polici nema tipke ''A'' netko izvadio hahaa =)
ja oču da tamo kupim drugi komp a ono nemaju ni jedno kučište s prozorom :( jeftino
ja oču da tamo kupim drugi komp a ono nemaju ni jedno kučište s prozorom :( jeftino
mozda da pokusas naci bocni prozor za neko jeftino kuciste u nekom drugom ducanu pa ga samo kasnije stavis =) ili jos bolje ti napravi bocnu stranicu....
omg kupit drugi komp?!?!!? a sto ti fali ovome pod MOJ PC?? ili si to samo tak napisao
Da... Što fali ovom pod Moj PC?
da ali pogledaj njegov pc kako je jak a on hoce drugi......onda je ovo laz sto je napisao pod moj PC(bez uvrede) ...aj slikaj nam kuciste i periferiju(g9,g19,g35)
Fali to sto je to masta, cini mi se
i Treba_do_neba oce li te slike ili si napisao lazi pod MOJ PC......ja se ponosim sto imam Intel Celeron,512mb rama i jos neku graficku us*anu.....ali cu ja brzo uzesti novu konfu pa cu lijepo igrati nove naslove sve...a uglavnom ne treba mi komp ako mi bas treba za cod2 da se ne zivciram odem u igraonu kod svoga rodaka on mi odmah na najbolji komp sjedne(e8500,4gb rama,hd4870 1gb)(Razer DiamondBack,tipkovnica g11 i sluse neke razer) i uzivam igrati....a imam i ps3 tako da mi komp sluzi samo za gledanje filmova i ovako na internetu.....ja sam strpljiv momak nije meni tesko cekati 20 dana za novu konfu mozda malo vise.....
mozda da pokusas naci bocni prozor za neko jeftino kuciste u nekom drugom ducanu pa ga samo kasnije stavis =) ili jos bolje ti napravi bocnu stranicu....
omg kupit drugi komp?!?!!? a sto ti fali ovome pod MOJ PC?? ili si to samo tak napisao
mislim da mi bude kao drugi ovaj nemislim mjenjat
i Treba_do_neba oce li te slike ili si napisao lazi pod MOJ PC......ja se ponosim sto imam Intel Celeron,512mb rama i jos neku graficku us*anu.....ali cu ja brzo uzesti novu konfu pa cu lijepo igrati nove naslove sve...a uglavnom ne treba mi komp ako mi bas treba za cod2 da se ne zivciram odem u igraonu kod svoga rodaka on mi odmah na najbolji komp sjedne(e8500,4gb rama,hd4870 1gb)(Razer DiamondBack,tipkovnica g11 i sluse neke razer) i uzivam igrati....a imam i ps3 tako da mi komp sluzi samo za gledanje filmova i ovako na internetu.....ja sam strpljiv momak nije meni tesko cekati 20 dana za novu konfu mozda malo vise.....
Ja cu čekati koliko budem morao, nije mi bitno sto izlaze nove grafe, samo cekam da ova moja konfa koju zelim kupiti jos pojeftini, a toliko očajan nisam ;)
mislim da mi bude kao drugi ovaj nemislim mjenjat
a jel imas taj komp nemoj se ljutit mozes li slikati kompletan kompjuter u nekoliko slicica ako ti nije problema 1. slika kuciste 2.slika(g9,g19,g35)