iPhone 16 - Rasprava

poruka: 218
|
čitano: 43.918
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
iPhone 16 - Rasprava
A ništa, nova godina, nova tema.

Predstavljanje je 09.09.

Osobno mislim uzeti 16 Pro Max da umirovim 13 Pro samo zbog baterije.

Mislite li i vi uzimati novi model?
Moj PC  
0 0 hvala 0
6 godina
Re: iPhone 16 - Rasprava
14 pro imam, da nesto bitno izlazi zadnjih godina mozda i bi, ali ovako mislim da mijenjam tek za 2 godine.

0 0 hvala 0
13 godina
iPhone 16 - Rasprava

Imam 14 pro i planirao sam uzeti 16 pro, najviše zbog interne memorije jer sam pogriješio sa base modelom. Ali kako mi se čini stvarno neće biti nikakav upgrade, možda ipak preskočim.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
iPhone 16 - Rasprava

Imam 15 Pro Max i za mene upgrade realno nema smisla, ali popratit ću da vidim oće li išta bitno se promijenit

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

Kakva ti je baterija na 13 pro? Nisi zadovoljan?

11 godina
iPhone 16 - Rasprava

Ja presao s 11 Pro na 15 Pro samo zbog USB-C.

Sve u svemu upgrade nista posebno.

11 Pro mi je bio ugodniji u ruci, kamera mi je cak u nekim situacijama bila bolja na 11 Pro.. Mozd su imali drugaciji algoritam za kameru ili nesto.. Ali imam osjecaj da su slike ljudi bile bolje na 11 Pro.

16 Pro dolazi u obzir samo ako bude <6", ali navodno ce biti 6,3" tak da upgrade njvj ne dolazi u ozbir.

0 0 hvala 0
15 godina
iPhone 16 - Rasprava

mislim prodat svoj 13 pro da konacno imam type c, pa da ne moram dodatne kablove vuci... ali iskreno toliko sam zadovoljan s 13 pro, da cu vjerojatno cekati da na njuskalu dode prava cijena i onda piknuti 16 pro...
jel mislite da se moze dobiti cca 550 eura za 13 pro, 256GB, 88% baterije?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Blade18 kaže...

mislim prodat svoj 13 pro da konacno imam type c, pa da ne moram dodatne kablove vuci... ali iskreno toliko sam zadovoljan s 13 pro, da cu vjerojatno cekati da na njuskalu dode prava cijena i onda piknuti 16 pro...

ja bi ti za to dao maksimalno 400 eura, a i to nategnuto(3 generacije star "obicni" pro). al to sam samo ja, nemam pojma kak se cijene krecu na oglasnicima. bio sam cijelo ljeto u nyc i tamo 13 pro na marketplaceu idu za 300 dolara. 

12 godina
Pa zapravo sam i zadovoljan s baterijom s obzirom da je na 84%. Koristim malo vise mobitel nego prije pa ga ipak trebam puniti 2 puta dnevno a ne da mi se vuci punjac za sobom pa mislim da bi mi Pro Max dobro dosao. A i na kraju krajeva, htio bih i USB C prikljucak.

Zapravo, 13 Pro je zvijer od mobitela i definitivno najbolji koji sam imao ili koristio. Osim gore navedenog, nemam niti jedan drugi razlog napraviti upgrade.

Za cijenu ne znam koja je ispravna. Znam da moj ide kolegi za 350 eura.
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.9.2024 14:34 (siljo90).
14 godina
Blade18 kaže...

Mislim da mozes izvuci 450-500e po trenutnim njuskalo cijenama.

15 godina
iPhone 16 - Rasprava

u zagrebu cijena pada, ali van zagreba se dobro drzi, ako se pametno postavi, moze se izvuci koji euro vise, jer jbg niti se ljudima vozi u zagreb, niti bas mozes vjerovati bilo kome...
uglavnom, mene zanima koliko ce povisiti cijenu 16 pro-a... nekako ne vjerujem da ce ostati ista kao i prije.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Blade18 kaže...

u zagrebu cijena pada, ali van zagreba se dobro drzi, ako se pametno postavi, moze se izvuci koji euro vise, jer jbg niti se ljudima vozi u zagreb, niti bas mozes vjerovati bilo kome...
uglavnom, mene zanima koliko ce povisiti cijenu 16 pro-a... nekako ne vjerujem da ce ostati ista kao i prije.

pretpostavljam da ce dic za 100 dolara cijene svakog modela. 

13 godina
550 e vrijedi,ja sam prije pola godine dao 500e za 13 pro 128.gb i 85%baterije
Sve da i imam,otkud mi
12 godina
Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
iPhone 16 - Rasprava

Di ste vi planirali kupovat?

Ja imam 12 pro max i vrijeme za promjenu. Zvučnik mi duže već ne radi, punim ga mogu samo s wireless..

Uglavnom ja imam tarifu koji mi plaća firma tako da bi sam kupovao.

Ja sam ovaj prošli u tcom platia tako sam pola platia odma a pola na rate u dvi god.

Jel moguće tako kupit npr u dućanima kao što je s istyle?

0 0 hvala 0
2 mjeseca

10/23 sam prodao svoj 13 ( base model ) za 550 eura. Imao sam ga 13 mjeseci, uzeo 15 ponajviše zbog USB-C
i jer su mi ponudili dobar popust u HT-u kao dugogodišnjem korisniku ( 15+ god ).

https://linktr.ee/biciklisti.hrvatska
15 godina
iPhone 16 - Rasprava

Ja cu probati nagovoriti firmu da mi kupi 16 pro... ako oni ne pristanu, onda cekam da na njusci padne cijena, jer dati 1400 eura, to mi je malo previse, pogotovo jer me bas nista ne muci na 13 pro... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Kako vidim na X (Twitteru) cijena bi trebala ostati 999$ za Pro model.

15 godina
iPhone 16 - Rasprava

gledao sam apple us i apple de cijenu za 15 pro 256GB, 300 eura razlike... cak i ako cijena ostane ista, bas se ko majmun osjecam kad moram* platiti 300 eura vise od amera...

*naravno ako hocu novi iphone :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Nije bas 300€ razlike. Na 999$ ide porez.
13 godina
iPhone 16 - Rasprava

obična 16-ca zapela na 60 hz. mogli su odrješit svoju kesu tešku 3,3 tisuća milijardi zelembaća i isprsit se sa barem 90hz ekranom. boduli su male bebe za njih.

edit: i ne kužim ovo forsanje ultrawide kamere. mislim ta kamera je u 95% scenarija bez ikakve svrhe, posebno jer je "normalna" kamera dovoljno široka. telefoto od 3x bio bi pun pogodak.

Halo Bing! Kako bratac?
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.9.2024 8:13 (Apachy).

1 0 hvala 0
13 godina
iPhone 16 - Rasprava

da stave 120hz i 3x telefoto nitko ne bi kupovao pro modele.

ali i da vrate telefoto u regularne modele, onda bi morali i dodatno trošiti na ois modul 

kako izgleda, mislim da ću ostati na 13 pro još ovu godinu, mobitelu fakat niš ne fali, baterija je na 92%, ništa ne šutca... 

Alane, bježmo, njih je dvojica, a mi smo sami.

2 0 hvala 0
12 godina
iPhone 16 - Rasprava

Nisam zadovoljan nimalo iskreno.

Pro Max koji sam ciljao nije imao ni sekunde spomena osim "Biggest battery life ever" što je smiješno.

Zapravo, kompletna prezentacija je bila dosadna i bez veze.

Moj PC  
4 0 hvala 1
13 godina
Slažem se, jedan od najgorih evenata. Što reći na novi Airpods Max? Usb-c + nove boje i to je novi proizvod. Katastrofa. A i apple watch koji je trebao biti neki veliki upgrade isto skoro ništa.
Moj PC  
2 0 hvala 0
9 godina
Imam 15 pro max, ne vidim razlog da ga upgrejdam, al ak me pukne, u Beč u Apple Store i zamjenit staro za novo opet. Našim lihvarima ne dam ni centa.

0 0 hvala 0
15 godina

mislim da bi na njuskalu defitivno mogao dobiti vise nego u Apple Store-u...

15 godina
iPhone 16 - Rasprava

S obzirom na prijašnje izlaske novim iphonea kad mislite da ce ovaj doci kod nas u trgovine.kasnimo li šta ili od 20og je i kod nas?

Nebi te jebo ni za bjdo kajameja
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
iPhone 16 - Rasprava

Koliko se sjećam, zadnjih par godina dolazi na globalni release date i kod nas, ALI...prednarudžbe počinju u petak i vjerojatno u prvih sat vremena bit će sve rasprodano, tako da tehnički gledano, samo najbrži prsti će ga imati na release date

Moj PC  
0 0 hvala 0
2 mjeseca
iPhone 16 - Rasprava

Gajio sam nadu o 120hz rr-u i always on-u na base modelima. Šteta

https://linktr.ee/biciklisti.hrvatska

2 0 hvala 0
15 godina
iPhone 16 - Rasprava

treba pregrmit ovaj pocetni hype, pricekati cca mjesec do dva i vec budu na njusci cijene 100 do 150 eura manje nego u ducanima... 13 pro sam kupio krajem 10. mjeseca, 256GB za soma eura... mislim da cu upiknuti 16 pro 256GB, ali isto tako kad se cijene spuste... radim od doma, tak da se i hocu kurciti s novim telefnom, nemam se kome xD

Moj PC  
3 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice