Evo me ponovo nakon dugo vremena opet u iPhone taboru. Za početak imam samo par pitanja glede dodatne opreme... Naime, da li ste uzimali fast charger i kabele od drugih tvrtki i koje bi mi preporučili? Iskustva sa leather maskama i eventualno neka preporuka (original Apple, Mujjo...)? Bluetooth slušalice preporuka? Eto, ako netko ima neko iskustvo s dodatnom opremom koja nije original Apple, bilo bi super da podijeli svoje iskustvo ili savjetuje. Hvala.
Evo mene da ti na nešto i odgovorim!
BTW, welcome on the board, again !!!!!
Što se tiče fast charger-a, meni još nije potrebit, no ako bude, a u dogledno vrijeme bude sigurno, ja bih gledao BELKIN, dok ne dođe u prodaju onaj prošireni, sada jeli original Apple ili BELKIN nisam siguran!
Što se pak tiče kabela, ili originalni ili AUKEY, možda ima još koji drugi brend, no kada sam pogledao njihovu stranicu, jedini komentar je bio "to je to"!
Što se tiče maskica, case opreme, tu sam za skup ali vrhunski IPITAKA, ili Tech21, ili dbrand skin, koji su SVI vrhunski ali i vrhunski koštaju! S tom cakom, dbrand skinove možeš sam dizajnirati po svom ukusu!
Što se tiče bluetooth slušalica, ja sam so far na PLANTRONICS ali sam u zadnje vrijeme nešto načuo za JABRA sa modelom ELITE SPORT, koštaju kao "Petra dvije kajgane" ali imaju preko 13 sati ciklus rada!
Nadam se da sam ti donekle pomogao, jer sam uzeo u obzir ionako SAMO ono što bih i ja sebi uzeo, pa se ti provjeri, pogledaj i odluči uzeti što ti bude najbolje, najljepše, naj...!!!!!