Youtube premium
- poruka: 1.242
- |
- čitano: 456.769
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
nemogu se logirat sa svojim racunom na egipacki nikako...ja mislim da oni pisu s desna prema lijevo i nikaki pogodit sifru
probao sad pakistan koji je 1.5 osnovni, i kad dodjem do placanja onda nece da nijednu karticu prihvati
nemogu se logirat sa svojim racunom na egipacki nikako...ja mislim da oni pisu s desna prema lijevo i nikaki pogodit sifru
probao sad pakistan koji je 1.5 osnovni, i kad dodjem do placanja onda nece da nijednu karticu prihvati
Doslovno je napisano par postova prije tvog da se prvo logiraš u svoj Netflix račun pa tek onda uključiš VPN i refreshaš stranicu...
Ovo govorim za Nigeriju, a Egipat i Pakistan ne moraš ni pokušavati jer ne prihvaćaju naše kartice.
ma sve 5 ali ali
navikani proton vpn neradi na nigeriju tj ne prikazuje cijenu nigerijsku, toliko o tom
instalirao urban VPN kao i vi, i sve proradilo, ali sam moro dat drugu karticu, dosadasnji revolut nije htjelo, kaze problemi sa placanjem.dao hpb visu i proslo, nigeria osnovni
Probao sam ic na studentsku i poslao potvrdu ali su me trazili dodatan dokaz... vjv nisam trefio font kad sam uredivao...ili se vidjela razlika velika u kvaliteti... preko Corela sam ubacio ime i datum... i tamam sam htjeo adobeom sredit i uletio mi rodak i jos jedan lik i ueli smo family posljski... to je naravno odmah proslo...
Odjednom nisam vise u grupi, a trebao imati pretplatu do 4.mj.
I sto je najbolje, nemam nista u povijesti placanja, kao da nista nisam ni kupio.
Edit: rijeseno, poslao im mail sa opisom i screen shotovima i brzo su mi sve rijesili.
Pozdrav,
Pokusavam kupovinu preko Indije i kombinacije sa apple store-om i zapeo sam na koraku da mi ne prihvaca adresu, grad i regiju.
Pokušao sam više address generatora i stalno javlja isto da adresa nije ispravna.
Onda sam pokušao na google maps naći neku adresu u recimo MUmbai, to ukucam i opet nije ispravna adresa, regija itd...
Ima netko neki savjet kako mu je to prošlo?
LP
A da platite jednostavno pretplatu i podjelite je sa vama još 4 drage osobe i mir, to niste razmišljali...balkane balkane
Pozdrav,
Pokusavam kupovinu preko Indije i kombinacije sa apple store-om i zapeo sam na koraku da mi ne prihvaca adresu, grad i regiju.
Pokušao sam više address generatora i stalno javlja isto da adresa nije ispravna.
Onda sam pokušao na google maps naći neku adresu u recimo MUmbai, to ukucam i opet nije ispravna adresa, regija itd...
Ima netko neki savjet kako mu je to prošlo?
LP
Riješeno. Uglavnom nemojte probavati na macbook-u nego samo na iphone-u. Prošlo bez problema.
LP
nece poljska da mi prodje traze dodatnu potvrdu, kazu ovo nije sluzbeni dokument i traze dodatni dokaz
Pokušaj ponovno i provjeri poklapa li se sve s obrasca kojeg ispunjavaš i te potvrde. Pazi i na datum rođenja u obrascu jer poljaci pišu prvo mjesec pa dan.
Meni, a i mnogim drugima je prošla ova potvrda.
EDIT:uspio sam poljska student
upalio PC,proton poljska i u paintu izbrisao ona 4 reda, student id,name,dob,academic year i ponovno sve napisao istim fontom i za svaki slučaj stavio kvačicu na prezime i u obrascu i na potvrdi
i u roku od 2 min, mail čestitamo...eto hvala homeru najvise na strpljenju
A da platite jednostavno pretplatu i podjelite je sa vama još 4 drage osobe i mir, to niste razmišljali...balkane balkane
Ima tu i google drive i ostale stvari preskupe za nasu regiju, kad vec radim ovo sa dovodenjem ljudi u obitelj onda uzimam cijeli paket svega ko covjek.
13.5e godisnja pretplata za 2tb drive, 3.6e mjesecni yt i ovo dvoje se dijeli s 5 ljudi trosak , pa radarbot 10.5e godisnje, 2e spotify duo, adguard godisnje ispod 1e itd...isplati se ic na ininal
Iskreno ovo je teška ubijačina postala. Po meni najlakša solucija trenutno je kupovina global accounta koji je kreiran od strane neke druge osobe. Račun je najvjerovatnije turski. Kupi se za 25 eura 12 mjeseci. Sa tim računom se samo prijavljujete samo na youtube. Razumijem i vas ostale koji želite zadržati svoj račun radi imena, komentara itd. edit:vidim i da je ova opcija sa studentima i poljskim vpnom okej opcija.
Iskreno ovo je teška ubijačina postala. Po meni najlakša solucija trenutno je kupovina global accounta koji je kreiran od strane neke druge osobe. Račun je najvjerovatnije turski. Kupi se za 25 eura 12 mjeseci. Sa tim računom se samo prijavljujete samo na youtube. Razumijem i vas ostale koji želite zadržati svoj račun radi imena, komentara itd. edit:vidim i da je ova opcija sa studentima i poljskim vpnom okej opcija.
Ako imaš ajfona onda je super jednostavno, sve sam napravio u manje od 5 minuta, a druga verzija je ovo preko Poljske i zadnje Innial kome se da malo duže zaj sa time. Na početku izgubiš vremena ali sve te opcije su kasnije pay and forget za neko vrijeme.
ma sve 5 ali ali
navikani proton vpn neradi na nigeriju tj ne prikazuje cijenu nigerijsku, toliko o tom
instalirao urban VPN kao i vi, i sve proradilo, ali sam moro dat drugu karticu, dosadasnji revolut nije htjelo, kaze problemi sa placanjem.dao hpb visu i proslo, nigeria osnovni
Meni ćuna, ne prolazi niti jedna kartica za Netflix
Kaj nije lakše nać 5 ljudi , zadužiti jednoga da mjesečno obnavlja , a ostali na godišnjoj bazi uplate 38 € i tjt.
Tako mi radimo već evo treća godina.
Kaj nije lakše nać 5 ljudi , zadužiti jednoga da mjesečno obnavlja , a ostali na godišnjoj bazi uplate 38 € i tjt.
Jest lakše je ali samo ako ostalih 4 nisu tvoja žena i djeca npr.
Ja imam acc preko GamsGo-a već sigurno više od 2 godine, i nikad nikakvih problema.
Slažem se i misliš ostalih 5 ? Jer family dozvoljava 6 članova. Ja u family imam kolege s posla i frendove. Svi uredno plate svake godine do 10.1 .
Ja im screenam koliko je mjesečno i izračun po glavi i velim do 10.1 uplatite za ovu godinu. Ak ne uplate maknem ih i tjt s time da još se nije dogodilo da nekog moram micati jer kad pogledaš za njih nit brige nit pameti osim uplatiti tu siću na godišnjoj razini .
Slažem se i misliš ostalih 5 ? Jer family dozvoljava 6 članova. Ja u family imam kolege s posla i frendove. Svi uredno plate svake godine do 10.1 .
Ja im screenam koliko je mjesečno i izračun po glavi i velim do 10.1 uplatite za ovu godinu. Ak ne uplate maknem ih i tjt s time da još se nije dogodilo da nekog moram micati jer kad pogledaš za njih nit brige nit pameti osim uplatiti tu siću na godišnjoj razini .
Ma jasno... moj lapsus za 6 članova... samo naglašavam koji su eventualni razlozi radi kojih ljudi traže povoljnije varijante... jer je većini papreno uzeti family za casual gledanje yt. Ja ga konkretno gledam više nego TV, dok moja žena i djeca samo povremeno... zasad ublock+FF odrađuje savršeno... do kad će vidjet ćemo, ali da je yt bez adblockera neupotrebljiv - definitivno jest.
Kaj nije lakše nać 5 ljudi
Otac, majka, buraz, sestra, draga i ja. Plaćam Youtube premium i Prime Video, buraz plaća Netflix, stari Max (u Iskon paketu), a žene uživaju.
vidim da neki imaju yt premium preko gamsgo-a, zanima me dal i yt music ide s tim, na njihovim stranicama nije baš objašnjeno.
vidim da neki imaju yt premium preko gamsgo-a, zanima me dal i yt music ide s tim, na njihovim stranicama nije baš objašnjeno.
Da, naravno. Nije to do Gamsgo-a.
Ili imaš acc ili nemaš.
Uglavnom ja imam preko Gamsgo-a i da, premium acc uključuje i YT Music
da li vi drzite svih google 6 acc-ova na istoj adresi?
npr zagreb, prisavlje 13
ili samo da su acc iz iste drzave?
ili samo da su acc iz iste drzave?
Ja imam 3 različite adrese (HR, ukrajinska koja je ukinuta te sada turska), obitelj mi je isto prebivalište, a žena s drugog mjesta. Bitno je prvo napraviti google family prije nego se krene raditi "kombinacije" za plaćanje