Youtube premium izdvojena tema

poruka: 1.242
|
čitano: 456.849
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Youtube premium
Ima negdje cijeli postupak how to za to s Poljskom?
VenAtoR#2231
12 godina
Youtube premium

nemogu se logirat sa svojim racunom na egipacki nikako...ja mislim da oni pisu s desna prema lijevo i nikaki pogodit sifru

probao sad pakistan koji je 1.5 osnovni, i kad dodjem do placanja onda nece da nijednu karticu prihvati

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.12.2024 9:56 (GSP).

0 0 hvala 0
7 mjeseci
GSP kaže...

nemogu se logirat sa svojim racunom na egipacki nikako...ja mislim da oni pisu s desna prema lijevo i nikaki pogodit sifru

probao sad pakistan koji je 1.5 osnovni, i kad dodjem do placanja onda nece da nijednu karticu prihvati

Doslovno je napisano par postova prije tvog da se prvo logiraš u svoj Netflix račun pa tek onda uključiš VPN i refreshaš stranicu...

Ovo govorim za Nigeriju, a Egipat i Pakistan ne moraš ni pokušavati jer ne prihvaćaju naše kartice.

12 godina

ma sve 5 ali ali

navikani proton vpn neradi na nigeriju tj  ne prikazuje cijenu nigerijsku, toliko o tom 

instalirao urban VPN kao i vi, i sve proradilo, ali sam moro dat drugu karticu, dosadasnji revolut nije htjelo, kaze problemi sa placanjem.dao hpb visu i proslo, nigeria osnovni 

15 godina
@homer32

Probao sam ic na studentsku i poslao potvrdu ali su me trazili dodatan dokaz... vjv nisam trefio font kad sam uredivao...ili se vidjela razlika velika u kvaliteti... preko Corela sam ubacio ime i datum... i tamam sam htjeo adobeom sredit i uletio mi rodak i jos jedan lik i ueli smo family posljski... to je naravno odmah proslo...
VenAtoR#2231
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Netko ima pretplatu preko GemsGo?
Odjednom nisam vise u grupi, a trebao imati pretplatu do 4.mj.
I sto je najbolje, nemam nista u povijesti placanja, kao da nista nisam ni kupio.

Edit: rijeseno, poslao im mail sa opisom i screen shotovima i brzo su mi sve rijesili.
Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran - Einstein
Poruka je uređivana zadnji put uto 31.12.2024 15:53 (Pero Dinamit).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Youtube premium

nece poljska da mi prodje traze dodatnu potvrdu, kazu ovo nije sluzbeni dokument i traze dodatni dokaz 

Poruka je uređivana zadnji put uto 31.12.2024 8:51 (GSP).

0 0 hvala 0
9 godina
Youtube premium

Pozdrav,

Pokusavam kupovinu preko Indije i kombinacije sa apple store-om i zapeo sam na koraku da mi ne prihvaca adresu, grad i regiju.

Pokušao sam više address generatora i stalno javlja isto da adresa nije ispravna.

Onda sam pokušao na google maps naći neku adresu u recimo MUmbai, to ukucam i opet nije ispravna adresa, regija itd...

Ima netko neki savjet kako mu je to prošlo?
LP

0 0 hvala 0
16 godina
Youtube premium

A da platite jednostavno pretplatu i podjelite je sa vama još 4 drage osobe i mir, to niste razmišljali...balkane balkane

Moj PC  
0 3 hvala 0
9 godina
erhaid kaže...

Pozdrav,

Pokusavam kupovinu preko Indije i kombinacije sa apple store-om i zapeo sam na koraku da mi ne prihvaca adresu, grad i regiju.

Pokušao sam više address generatora i stalno javlja isto da adresa nije ispravna.

Onda sam pokušao na google maps naći neku adresu u recimo MUmbai, to ukucam i opet nije ispravna adresa, regija itd...

Ima netko neki savjet kako mu je to prošlo?
LP

Riješeno. Uglavnom nemojte probavati na macbook-u nego samo na iphone-u. Prošlo bez problema.

LP

15 godina
Radi obiteljska preko Poljske uredno... 11 novcica.... 6 clanova...
VenAtoR#2231
Moj PC  
0 0 hvala 1
7 mjeseci
GSP kaže...

nece poljska da mi prodje traze dodatnu potvrdu, kazu ovo nije sluzbeni dokument i traze dodatni dokaz 

Pokušaj ponovno i provjeri poklapa li se sve s obrasca kojeg ispunjavaš i te potvrde. Pazi i na datum rođenja u obrascu jer poljaci pišu prvo mjesec pa dan.

Meni, a i mnogim drugima je prošla ova potvrda. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 31.12.2024 12:15 (homer32).
12 godina

EDIT:uspio sam poljska student

upalio PC,proton poljska  i u paintu izbrisao ona 4 reda, student id,name,dob,academic year i ponovno sve napisao istim fontom i za svaki slučaj stavio kvačicu na prezime i u obrascu i na potvrdi

i u roku od 2 min, mail čestitamo...eto hvala homeru najvise na strpljenju

Poruka je uređivana zadnji put uto 31.12.2024 18:13 (GSP).
14 godina
Wiz3m4n kaže...

A da platite jednostavno pretplatu i podjelite je sa vama još 4 drage osobe i mir, to niste razmišljali...balkane balkane

Ima tu i google drive i ostale stvari preskupe za nasu regiju, kad vec radim ovo sa dovodenjem ljudi u obitelj onda uzimam cijeli paket svega ko covjek.

13.5e godisnja pretplata za 2tb drive, 3.6e mjesecni yt i ovo dvoje se dijeli s 5 ljudi trosak , pa radarbot 10.5e godisnje, 2e spotify duo, adguard godisnje ispod 1e itd...isplati se ic na ininal

2 godine
Youtube premium

Iskreno ovo je teška ubijačina postala. Po meni najlakša solucija trenutno je kupovina global accounta koji je kreiran od strane neke druge osobe. Račun je najvjerovatnije turski. Kupi se za 25 eura 12 mjeseci. Sa tim računom se samo prijavljujete samo na youtube. Razumijem i vas ostale koji želite zadržati svoj račun radi imena, komentara itd. edit:vidim i da je ova opcija sa studentima i poljskim vpnom okej opcija. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.1.2025 13:34 (MethodMan2).

0 0 hvala 0
7 godina
MethodMan2 kaže...

Iskreno ovo je teška ubijačina postala. Po meni najlakša solucija trenutno je kupovina global accounta koji je kreiran od strane neke druge osobe. Račun je najvjerovatnije turski. Kupi se za 25 eura 12 mjeseci. Sa tim računom se samo prijavljujete samo na youtube. Razumijem i vas ostale koji želite zadržati svoj račun radi imena, komentara itd. edit:vidim i da je ova opcija sa studentima i poljskim vpnom okej opcija. 

Ako imaš ajfona onda je super jednostavno, sve sam napravio u manje od 5 minuta, a druga verzija je ovo preko Poljske i zadnje Innial kome se da malo duže zaj sa time. Na početku izgubiš vremena ali sve te opcije su kasnije pay and forget za neko vrijeme.

7 godina
GSP kaže...

ma sve 5 ali ali

navikani proton vpn neradi na nigeriju tj  ne prikazuje cijenu nigerijsku, toliko o tom 

instalirao urban VPN kao i vi, i sve proradilo, ali sam moro dat drugu karticu, dosadasnji revolut nije htjelo, kaze problemi sa placanjem.dao hpb visu i proslo, nigeria osnovni 

Meni ćuna, ne prolazi niti jedna kartica za Netflix

8 godina
MethodMan2 kaže...

Kaj nije lakše nać 5 ljudi , zadužiti jednoga da mjesečno obnavlja , a ostali na godišnjoj bazi uplate 38 € i tjt.

Tako mi radimo već evo treća godina.

10 godina
BoomerCRO kaže...
MethodMan2 kaže...

Kaj nije lakše nać 5 ljudi , zadužiti jednoga da mjesečno obnavlja , a ostali na godišnjoj bazi uplate 38 € i tjt.

Jest lakše je ali samo ako ostalih 4 nisu tvoja žena i djeca npr.

4 godine
A da mi napravimo grupu po 5 clanova? Ja sam za, mene vec smorilo stalno ganjat neke opcije tima gasmgo koji moram ticket svaka 2 dana otvarat jer eto uvijel neki problemo u grupi

0 0 hvala 0
14 godina
Youtube premium

Ja imam acc preko GamsGo-a već sigurno više od 2 godine, i nikad nikakvih problema.

0 0 hvala 0
8 godina
miki_the_pirat kaže...
BoomerCRO kaže...
MethodMan2 kaže...

Slažem se i misliš ostalih 5 ? Jer family dozvoljava 6 članova. Ja u family imam kolege s posla i frendove. Svi uredno plate svake godine do 10.1 .

Ja im screenam koliko je mjesečno i izračun po glavi i velim do 10.1 uplatite za ovu godinu. Ak ne uplate maknem ih i tjt s time da još se nije dogodilo da nekog moram micati jer kad pogledaš za njih nit brige nit pameti osim uplatiti tu siću na godišnjoj razini .

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.1.2025 10:22 (BoomerCRO).
10 godina
BoomerCRO kaže...
miki_the_pirat kaže...
BoomerCRO kaže...
MethodMan2 kaže...

Slažem se i misliš ostalih 5 ? Jer family dozvoljava 6 članova. Ja u family imam kolege s posla i frendove. Svi uredno plate svake godine do 10.1 .

Ja im screenam koliko je mjesečno i izračun po glavi i velim do 10.1 uplatite za ovu godinu. Ak ne uplate maknem ih i tjt s time da još se nije dogodilo da nekog moram micati jer kad pogledaš za njih nit brige nit pameti osim uplatiti tu siću na godišnjoj razini .

Ma jasno... moj lapsus za 6 članova... samo naglašavam koji su eventualni razlozi radi kojih ljudi traže povoljnije varijante... jer je većini papreno uzeti family za casual gledanje yt. Ja ga konkretno gledam više nego TV, dok moja žena i djeca samo povremeno... zasad ublock+FF odrađuje savršeno... do kad će vidjet ćemo, ali da je yt bez adblockera neupotrebljiv - definitivno jest.

16 godina
miki_the_pirat kaže...
BoomerCRO kaže...

Kaj nije lakše nać 5 ljudi

Otac, majka, buraz, sestra, draga i ja. Plaćam Youtube premium i Prime Video, buraz plaća Netflix, stari Max (u Iskon paketu), a žene uživaju.

LOL: Crobrother
10 godina
Bok
vidim da neki imaju yt premium preko gamsgo-a, zanima me dal i yt music ide s tim, na njihovim stranicama nije baš objašnjeno.

0 0 hvala 0
4 godine
Ide i music,cim imas yt premium i to ti se otkljuca
14 godina
Razorman kaže...
Bok
vidim da neki imaju yt premium preko gamsgo-a, zanima me dal i yt music ide s tim, na njihovim stranicama nije baš objašnjeno.

Da, naravno. Nije to do Gamsgo-a.

Ili imaš acc ili nemaš.

Uglavnom ja imam preko Gamsgo-a i da, premium acc uključuje i YT Music

10 godina

Znam, jedno dolazi s drugim, ali zasto na njihovom FAQ-u pise ovo (i preko chata su mi isto odgovorili):

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.1.2025 13:19 (Razorman).

0 0 hvala 0
9 godina
Youtube premium

da li vi drzite svih google 6 acc-ova na istoj adresi?

npr zagreb, prisavlje 13

ili samo da su acc iz iste drzave?

0 0 hvala 0
16 godina
sporttest kaže...

ili samo da su acc iz iste drzave?

Ja imam 3 različite adrese (HR, ukrajinska koja je ukinuta te sada turska), obitelj mi je isto prebivalište, a žena s drugog mjesta. Bitno je prvo napraviti google family prije nego se krene raditi "kombinacije" za plaćanje

LOL: Crobrother
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice