Youtube nestanak interneta

poruka: 4
|
čitano: 1.819
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan

Imam jedan malo cudan problem za kojeg sad do danas smatrao da je uzrokovan greskom u OS. Medjutim, danas sam saznao da nisam jedini sa tim problemom, ali niko mi nije mogao pomoci u tome kako da ga rijesim.

Naime, otvorim neki youtube video i odlucim da preskocim do nekog odredjenog dijela nakon cega dolazi do prekida konekcije, ali ne potpunog. Ukoliko mi je u tom trenutku bio otvoren facebook, bez problema mogu raditi sve osim ucitavanja novih slika, torrent radi punom brzinom, ali ni jednu novu stranicu ne mogu otvoriti sve dok ne restartujem racunar. Isto to se desava ukoliko mi je u trenutku spora konekcija i ne video se ne stigne dovoljno brzo ucitati i onda na tom dijelu dok cekam da se ucita ponovo isti problem.

Dvije osobe sa kojima sam pricao taj problem imaju prilikom promjene rezolucije videa, dok se kod jos jedna desava isto kao i kod mene. Napominjem da ne koristimo iste internet operatere i da se problem pojavljajuje prilikom upotrebe bilo kojeg web browsera.

Nadam se da ce uspjeti da mi pomogne.

Unaprijed, hvala!

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Imam isti problem,više je nemoguće gledati YT.kao da pukne veza a ima internata jer kad skidam torrent i dalje ga skida a nemogu na net i to se samo događa na YT pa moram restartat comp a to mi ide na živce.Jel to zbog drivera ili ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Gle,ja koristim onaj vipov usb stick i naviknut sam na konstantno pucanje veze,koja puca onako,bezveze bez ikakvog objasnjenja!

Do nedavno mi je bilo "pod normalno" da mi veza pukne kada ne Youtubeu zelim preskociti video-veza istoga trena puca,probao sam vise puta i to zanemario!

Prije 5-6 dana sam vrsio scan sa Malwarebytesom(cisto iz dosade) i nasao je nekoga crvića.

Od kako je taj crvić izbrisan,veza mi vise ne puca kada preskacem video!

Dali je tomu svemu crvic bio krivac,ne znam,ali sada sve sljaka kao i prije!

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.9.2013 19:47 (Milka30).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Skenirao sa malwarebyteom nije ništa našao i dalje izgubi vezu kad gledam YT {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice