Rješavanje nekih Facebook pitanja zaključana tema

poruka: 97
|
čitano: 38.792
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Rješavanje nekih Facebook pitanja
Genoxxx kaže...

dal zna tko kako maknut one ankete sa http://hr.strana.mk/... glupi ljudi pisu sr*nja o drugim pa ja to moram rjesavat

prijaviti anketu ili pojedini komentar? 
Ako anketu kaže da im se zbog zamjerki obratiš na: kontakt@strana.mk

Ako pojedini komentar, onda klikneš na X kod toga komentara i 'Report as Abuse'

Ako ti je netko pomogao klikni HVALA (ispod potpisa)
15 godina

da ne otvaram temu dal i vama facebook jučer i danas šteka? Dali su Anonymous počeli napadai ili šta? 

Zagorje u srcu
14 godina
neaktivan
Rješavanje nekih Facebook pitanja

meni se nece da prijavi na fb

xfire:toni0106
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
MR.Boro kaže...

meni se nece da prijavi na fb

trenutno rade na nekakvom updatu sa messengerom ako sam dobro procitao...

ja imam problem da mi chat lici na nista :D

imam na njemu ljudi koji su offline i ne kuzim koja je to fora?

da li je to mozda chat sa ljudima s kojima sam komunicirao (tj imam ih u arhivi poruka)???

potpis :D
15 godina
moderator
Hacker-ri kaže...
ja imam problem da mi chat lici na nista :D

imam na njemu ljudi koji su offline i ne kuzim koja je to fora?

da li je to mozda chat sa ljudima s kojima sam komunicirao (tj imam ih u arhivi poruka)???

nije to problem, promjenili su chat

tu su ti ljudi koji su online i oni s kojima često komuniciraš (chat ili poruke)

R.I.P. EnlightenedPhoenix ......////...... TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija................tko stisne TD ima malu k*tu :)
14 godina
neaktivan

to je neki problem sa fb npr meni kad upisem pravu sifru kaze da je kriva onda ponovno probam i ubaci me am nece da ucita...

Intel(R) Core(TM) i5-2400 CPU @ 3.10GHz (4 CPUs), ~3.1GHz,NVIDIA GeForce GTX 460,4096MB RAM,Windows 7 Ultimate 64-bit SP 1
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
crni pauk kaže...

da ne otvaram temu dal i vama facebook jučer i danas šteka? Dali su Anonymous počeli napadai ili šta? 

Kod mene radi normalno!

15 godina
neaktivan
crni pauk kaže...

Meni je danas nekoliko puta pisalo da je veza prekinuta prilikom log in-a. A ovo mi je prijateljica proslijedila preko pp-a:

Poštovani Članovi Facebook-aZbog prenatrpanosti članova primjetili ste da je facebook veoma spor. Ova poruka će kružiti svuda da se vidi da li je neki član ... aktivan ili ne? Ako ste aktivni, morate poslati najmanje 15 poruka drugim korisnicimaCopy + Paste, da pokažete da ste aktivni, oni koji ne pošalju ovu poruku u roku od 2 nedjelje, biće obrisani bez okljevanja kako bi se oslobodio prostor za nove članove.* Pošalji ovu poruku svim svojim prijateljima da dokažeš da je tvoj nalog još uvek aktivan i tako nećeš biti izbrisan. Osnivač Facebook-a @ Mark Zuckerber¬.

Spam ili ne?

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.8.2011 17:45 (scenesports).
14 godina
neaktivan
meni isto danas logiranje ide malo duže,ili se opce ne loga..

0 0 hvala 0
15 godina
moderator
scenesports kaže...

Spam ili ne?

spam

pa upotrijebi mozak :/

R.I.P. EnlightenedPhoenix ......////...... TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija................tko stisne TD ima malu k*tu :)
15 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...
scenesports kaže...

Spam ili ne?

spam

Tako sam i mislio , ali dosta ih je ovo i proslijedilo.  {#}

15 godina
moderator
scenesports kaže...
XXX-Man kaže...

spam

Tako sam i mislio , ali dosta ih je ovo i proslijedilo.  {#}

oni ga ne upotrebljavaju :D

13 godina
neaktivan

Ja isto imam problem sa account-om an fejsu..Izbaci mi poruku : '' Izvinjavamo se,vas korisnicki racun je trenutno nedostupan..Molimo,prijavite se na www.facebook.com sa svojeg racunala i slijedite dane upute ''..To mi pise kad se ocu ulogirat prek moba..A kad odem na komp pise mi : '' You must log in to see this page ''..Ovo je vec drugi dan da mi ne radi i nezz sta da radim..Probala sam i za burazovog laptopa i opet nista..ovomi se vec jednom dogodilo al cekala sam mozda 1 dan tak negdje..A sad vec 2.dan a fkt mi fejs treba za neke stvari

Melita

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dolly kaže...

Ja isto imam problem sa account-om an fejsu..Izbaci mi poruku : '' Izvinjavamo se,vas korisnicki racun je trenutno nedostupan..Molimo,prijavite se na www.facebook.com sa svojeg racunala i slijedite dane upute ''..To mi pise kad se ocu ulogirat prek moba..A kad odem na komp pise mi : '' You must log in to see this page ''..Ovo je vec drugi dan da mi ne radi i nezz sta da radim..Probala sam i za burazovog laptopa i opet nista..ovomi se vec jednom dogodilo al cekala sam mozda 1 dan tak negdje..A sad vec 2.dan a fkt mi fejs treba za neke stvari

Smiri se nece ti se nista dogodit u par dana bez fejsa... Krpice za veceras mozes dogovorit i preko mobitela...

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
Dolly kaže...

tako je i meni danas bilo, isto mi ni na mobu ni na kompu se nije htio ulogirat, uvijek je pisalo da navratim poslje itd.... sad radi normalno

If you have NOS, you are the BOSS... dude don't slow down drift that shit !!! =)
13 godina
neaktivan

Ma meni se to vec jednom dogodilo al mi je nakon jednog dana sve bilo ok..A sad vec 2 ili 3 dana nista..Ne kuzim zas to

Melita
17 godina
neaktivan
joj Boze... Odi na mob i utipkaj 0.facebook.com ili m.facebook.com i nesto ce proc... Ja znam nekad nemogu na kompu,a onda odem na mob i normalno sve... Valda ciste doticni server ebga...
Ako bi oni koji o meni misle loše znali šta si ja mislim o njima,bi o meni mislili još lošije.... eeehhheem...
13 godina
neaktivan

Probavala sam na mobitelu vec 500 puta..Cak i na burazovom laptopu i necee i necee

Melita

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dolly kaže...

Probavala sam na mobitelu vec 500 puta..Cak i na burazovom laptopu i necee i necee

strpi se i ne spamaj po forumu. Problem je do FBa i njegovih servera. Proradit ce. Nije smak svita. Izadi vanka.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
neaktivan

Pa nije smak svijeta..Vec sam se navikla na taj fejs sugavi i jbg..

Melita

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Kako da kad pozivam u grupu, označim sve prijatelje odjednom?!

ŠTO SE KRVLJU BRANI NE PUŠTA SE LAKO Ante Gotovina --- HEROJ
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ovako mi izgleda face na firefoxu.... na IE sve ok... istkao tako mi cudno izgleda i youtube, nema boje nego samo txt i video http://i52.tinypic.com/2zptqw0.png
potpis :D
Poruka je uređivana zadnji put uto 16.8.2011 13:27 (Hacker-ri).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Jeli neko zna kako napravljenu aplikaciju prikazat na profilu kao npr. Coca cola ili Red bull facebook stranica?

MIKROBLOG: http://www.youtube.com/watch?v=gmyq9tIiu8g

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
KIKI3ooo kaže...

Jeli neko zna kako napravljenu aplikaciju prikazat na profilu kao npr. Coca cola ili Red bull facebook stranica?

Imaš aplikacije poput iwipa ili tradale bits

ako sam ti ikako pomagao,stisni hvala\\\\\\\\\\\\http://life-is-hard.co.cc
14 godina
neaktivan

Imam jedan problem.Na mom profilu sve radi normalno,ali kada netko drugi upali facebook na mom kompu i prijavi se,počinju problemi.Chat se nemože otvoriti,s naslovnice se nemože nigdje otići(profil,fotografije...),kada kliknem na korisnički račun da se odjavim,otvaraju se postavke.Probao sam brisati cache i cookiese,ali ne pomaže.Moj profil savršeno radi,dočim drugi ne

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ivan_hacker kaže...

Imam jedan problem.Na mom profilu sve radi normalno,ali kada netko drugi upali facebook na mom kompu i prijavi se,počinju problemi.Chat se nemože otvoriti,s naslovnice se nemože nigdje otići(profil,fotografije...),kada kliknem na korisnički račun da se odjavim,otvaraju se postavke.Probao sam brisati cache i cookiese,ali ne pomaže.Moj profil savršeno radi,dočim drugi ne

Koji ti je preglednik i koja verzija?

etikete, ovo je nacija etiketa!
15 godina
Ivan_hacker kaže...
KIKI3ooo kaže...

Nemogu pronaći te aplikacije?

14 godina
neaktivan
ExXxEr kaže...
Ivan_hacker kaže...

Koji ti je preglednik i koja verzija?

Opera,11.51,isto je i sa ff i chrome

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.9.2011 16:34 (Ivan_hacker).
14 godina
neaktivan
KIKI3ooo kaže...
Ivan_hacker kaže...
KIKI3ooo kaže...

Tradale Bits

Iwipa

15 godina
Ivan_hacker kaže...
KIKI3ooo kaže...
Ivan_hacker kaže...
KIKI3ooo kaže...

Tradale Bits

Iwipa

Hvala ali ovo su app bilderi. Ja već imam aplikaciju koju neznam kako "zavrtit" na profilu kako coca cola ili red bull gore?

EDIT: Dakle aplikacija se ne može "zavrtit" na privatnom profilu nego samo na stranici tj. "poslovnom facebook profilu".

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.9.2011 16:17 (KIKI3ooo).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice