de jel mi netko moze napraviti besplatnu domenu da ide da u njoj bude ctc-clan i kako bi vec trebalo ic ono www.ctc-clan.i sta ja znam samo nek mi neko napravi ili da link di to mogu napraviti (ako je to besplatno)
Program za izradu weba
- poruka: 54
- |
- čitano: 5.773
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
Moreš se reg.(za co.cc), dobijes besplatno, npr. ctc-clan.co.cc, mislim da je to jednostavnije, lakše za upamtit i bolje za vidjet nego drugo.
de jel mi netko moze napraviti besplatnu domenu da ide da u njoj bude ctc-clan i kako bi vec trebalo ic ono www.ctc-clan.i sta ja znam samo nek mi neko napravi ili da link di to mogu napraviti (ako je to besplatno)
jel imas mozda msn ili xfire
Kako uplodati Web Page kada ju napravim?
kad smo već oko programa i Adobe-a ne ide mi u glavu kako Adobe Photoshop standard košta 7000 a Adobe Creative Suite 4 Web Standard košta 11000 ??wtf.
kad smo već oko programa i Adobe-a ne ide mi u glavu kako Adobe Photoshop standard košta 7000 a Adobe Creative Suite 4 Web Standard košta 11000 ??wtf.
http://www.adobe.com/products/photoshop/photoshopextended/
Upgrade ti košta puno manje od 7000 kn.
A i photoshop je veliki program s puno mogučnosti i nema konkurenciju bar ne za zahtjevnije korisnike
http://www.adobe.com/products/photoshop/photoshopextended/
Upgrade ti košta puno manje od 7000 kn.
A i photoshop je veliki program s puno mogučnosti i nema konkurenciju bar ne za zahtjevnije korisnike
Upgrade...dakle treba imat stariju verziju.
U Adobe Creative Suite 4 Web Standard imaš ( Photoshop, Dreamweaver, Ilustrator...itd) to je paket u kjem imaš sve adobeovo za web...pa i photoshop
za web za klan fino se nauci radit u Joomli ili Webspellu, cas posla i template gotovi kolko oces, ako oces naucit na www.joomla.org skini si joomlu i imas fino manual procitaj sve ti pise, a webspell ovaj tutorial po kojem sam ja to naucio odlican je al ipak moras znat 1 % njemackog izvoli link
za web za klan fino se nauci radit u Joomli ili Webspellu, cas posla i template gotovi kolko oces, ako oces naucit na www.joomla.org skini si joomlu i imas fino manual procitaj sve ti pise, a webspell ovaj tutorial po kojem sam ja to naucio odlican je al ipak moras znat 1 % njemackog izvoli link
ma nađe nešto od lynde...oni rade dobre tutoriale
istina lynda + torrent je najbolji način učenja
ako imaš vremena i želiš dobro naučiti.
ne bih znao :D
ne bih znao :D
pa doznaj LOL
ma netrebam ja nikakvog dodatnog znanja ja sve sam skuzim dok mi treba ^.^
za one koji se ne snalaze na lyndinoj stranici
tu nađeš tutorijal i napišeš na neku torrent stranicu ime dvda i lynda na početku ili jednostavnije kupiš tutorijal
ima i knjiga za učenje uglavnom za html i web programiranje
http://store.lynda.com/ProductInfo.aspx?productid=873 ovo je po meni najbolji tutorijal za dreamweaver cs4
+1
btw na kolko postova se dobi ova prazna jedna zvijezdica?
btw na kolko postova se dobi ova prazna jedna zvijezdica?
to ti je odavno ukinuto....
zato postoji torent...ti misliš da lynd-in tutorial ne košta evo gledam upravo lynda joomla! 1.5 tutorial košta $49.95 za neki prelaki CMS ovakva cjena.
zato postoji torent...ti misliš da lynd-in tutorial ne košta evo gledam upravo lynda joomla! 1.5 tutorial košta $49.95 za neki prelaki CMS ovakva cjena.
možeš platiti premium acc pa je puuuuuuuuuuuuno jeftinije...
npr. 25$/mjesec ili 250$/godina ti je acc s kojim možeš gledati sve tutorjale
ili 375$/godina uključuje i datoteke za vježbu
puno jeftinije od 50$ ili 80$ ili 100$ ili 150$ za dvd
puno košta ali ipak... tutorijali su kvalitetni i detaljno objašnjavaju neki program
možeš platiti premium acc pa je puuuuuuuuuuuuno jeftinije...
npr. 25$/mjesec ili 250$/godina ti je acc s kojim možeš gledati sve tutorjale
ili 375$/godina uključuje i datoteke za vježbu
puno jeftinije od 50$ ili 80$ ili 100$ ili 150$ za dvd
puno košta ali ipak... tutorijali su kvalitetni i detaljno objašnjavaju neki program
hehe...ostajem ja na downlodanju sa torenta.
žao mi je što dižem tako staru temu ali neda mi se otvarati identičnu temu...
tražim open source program za izradu weba...tipa dreamviewer ali da je besplatni i da je što sličniji dreamvieweru...hvala