vecer...samo da unaprijed kazem da sam nova ovde i koristim kompjuter tek od nedavno pa sam teski amater...slucajno sam izbrisala svoj g-mail-dali postoji neki nacin da vratim soj racun?ako ima netko ko se kuzi u to a da bi odvojio malo vremena nek se javi,moze i privatnom porukom pa da ga malo ugnjavim :-)
vala unaprijed

a ja miSlilaa JAAAAAAAOOOJ!! JOOOOyyY!!
i da napomenem da sam pokušao i preko chrome-a i IE-a . inace koristim chrome.
. 

. ma najza*ebanije je to kaj nemogu u taj youtube kanal i G-mail :-/ . nego jučer sam poslušao savjet da reinsttaliram browser , to sam i učinio ali prvo sam remove-ao (mozda sam trebao drugačije) i sad što je najčudnije ne mogu više instalirati chrome. upišem na Ie7 u google , google chrome i idem na preuzmi ili bilo koju chrome download stranicu i ne mogu uć jbt :) enigma ! isto tako i sa mizzilom nece skinut chrome s nicega, neda ni da udjem isto ko i s gmailom. a chrome mi radi 3 X brže i od mozzile i od IE-a. ma užas, morat cu formatirat očito. a ovo sa backup-om je super ideja i tek sam se sad sjetio da imam tu opciju :-) (hvala). mozda da sad pokušam vratit 10-ak dana ako ima ta opcija. bum pogledal. hvala svima na pomoći . i da imam windowse xp pro. ;-)