Problem je sljedeći; radi se o maloj firmi (<10 radnika). Zanima me koja je najbolja opcija poslovnog maila. S obzirom da se mail ne koristi jako puno (20-ak mailova dnevno) i uglavnom se komunikacija odvija između već poznatih partnera, do sada smo koristili besplatan mail server sa besplatnom domenom - zbog financija najviše.
S obzirom da to nije baš najbolje dugoročno rješenje, razmatram koja je varijanta poslovnog maila najbolja, odnosno najjeftinija.
Vlastitu domenu imam i zakupljen hosting, ali s obzirom da sam izradu web stranice povjerio kolegi, nemam pristup besplatnim domenama koje dolaze uz hosting.
Tako da sam tu opciju razmotrio s njim i odbacili smo to. Nadalje; najviše mi se sviđa usluga gmaila za poslovne korisnike, te tako nešto otprilike želim, ali mi je preskup i nikako se ne isplati.
Ne razumijem se previše vezano uz spomenuto, a u firmi to nema tko drugi rješiti. Trenutno studiram pa ni sam nemam previše vremena, zato tražim pomoć od vas i svaki prijedlog je dobrodošao.
Da rezimiram; potrebna su otprilike 3-4 poslovna maila, imam domenu, naglasak je na jednostavnosti.