Poslovni mail - najbolje rješenje?

poruka: 7
|
čitano: 5.621
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina

Problem je sljedeći; radi se o maloj firmi (<10 radnika). Zanima me koja je najbolja opcija poslovnog maila. S obzirom da se mail ne koristi jako puno (20-ak mailova dnevno) i uglavnom se komunikacija odvija između već poznatih partnera, do sada smo koristili besplatan mail server sa besplatnom domenom - zbog financija najviše. 

S obzirom da to nije baš najbolje dugoročno rješenje, razmatram koja je varijanta poslovnog maila najbolja, odnosno najjeftinija.

Vlastitu domenu imam i zakupljen hosting, ali s obzirom da sam izradu web stranice povjerio kolegi, nemam pristup besplatnim domenama koje dolaze uz hosting. 

Tako da sam tu opciju razmotrio s njim i odbacili smo to. Nadalje; najviše mi se sviđa usluga gmaila za poslovne korisnike, te tako nešto otprilike želim, ali mi je preskup i nikako se ne isplati. 

Ne razumijem se previše vezano uz spomenuto, a u firmi to nema tko drugi rješiti. Trenutno studiram pa ni sam nemam previše vremena, zato tražim pomoć od vas i svaki prijedlog je dobrodošao.

Da rezimiram; potrebna su otprilike 3-4 poslovna maila, imam domenu, naglasak je na jednostavnosti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Poslovni mail - najbolje rješenje?
Cordas kaže...

Problem je sljedeći; radi se o maloj firmi (<10 radnika). Zanima me koja je najbolja opcija poslovnog maila. S obzirom da se mail ne koristi jako puno (20-ak mailova dnevno) i uglavnom se komunikacija odvija između već poznatih partnera, do sada smo koristili besplatan mail server sa besplatnom domenom - zbog financija najviše. 

S obzirom da to nije baš najbolje dugoročno rješenje, razmatram koja je varijanta poslovnog maila najbolja, odnosno najjeftinija.

Vlastitu domenu imam i zakupljen hosting, ali s obzirom da sam izradu web stranice povjerio kolegi, nemam pristup besplatnim domenama koje dolaze uz hosting. 

Tako da sam tu opciju razmotrio s njim i odbacili smo to. Nadalje; najviše mi se sviđa usluga gmaila za poslovne korisnike, te tako nešto otprilike želim, ali mi je preskup i nikako se ne isplati. 

Ne razumijem se previše vezano uz spomenuto, a u firmi to nema tko drugi rješiti. Trenutno studiram pa ni sam nemam previše vremena, zato tražim pomoć od vas i svaki prijedlog je dobrodošao.

Da rezimiram; potrebna su otprilike 3-4 poslovna maila, imam domenu, naglasak je na jednostavnosti.

Mislim da je Gmail besplatan za tako mali broj adresa/radnika.

14 godina
SHELBY_09 kaže...
Cordas kaže...

Mislim da je Gmail besplatan za tako mali broj adresa/radnika.

Poslovni gmail (dakle sa privatnom domenom) je 5$ mjesečno po korisniku. 

14 godina
neaktivan

Probaj ZOHO mail

Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

Mislim da jos uvijek mozes iskoristiti free za do 8 gmail adresa.

Ipak ne... Očito su starim korisnicima ostavili, a nove onemogućili...

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.1.2015 13:25 (skoosha).
16 godina
Cordas kaže...

Poslovni gmail (dakle sa privatnom domenom) je 5$ mjesečno po korisniku. 

Da u pravu ste, 2012 su ga počeli naplaćivati, bio je besplatan za do 10 korisnika... mislio sam da je tako još uvijek

12 godina

Hosting ti ne daje mail adrese?

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice