PayPal - pitanja i odgovori izdvojena tema

poruka: 1.437
|
čitano: 912.005
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
odjavljen
Re: PayPal - pitanja i odgovori

Ja sam nekoliko puta trazio i nisam nasao. Moguce (al ne vjerujem) da mi je promaklo. Trazio sam i po netu rjesenje i nisam nasao...

16 godina
PayPal - pitanja i odgovori

Koju je valutu najbolje postaviti za balance ? Dolar ili Euro.

0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen
Torent kaže...

Ja sam nekoliko puta trazio i nisam nasao. Moguce (al ne vjerujem) da mi je promaklo. Trazio sam i po netu rjesenje i nisam nasao...

EDIT: Pisao paypalu i obrisali mi sve shipping adrese...

9 godina
neaktivan
Onu u kojoj najcesce kupujes (ak ne koristis balance onda je nebitno)
17 godina
neaktivan

Naručil mobitel prek Giztop stranice di je do sad uvijek pošiljka išla prek Francuske do nas i nije bilo PDV-a i carinskih troškova.I na linku lijepo piše no customs tax&vat, ali evo sad mi poslali mob direkt iz singapura i naravno da ga zaustavili na carini.poslal sam im mail i odgovorili mi "we will offer partial refund as compensation".

e sad pitanje ako netko zna ako mi ne vrate uopće ili ako mi vrate, ali ne puni iznos za PDV, jel imam kakvih mogućnosti preko paypal-a nakon kaj platim PDV i preuzmem mobitel da otvorim case i žalim se, jer mi nisu vratili novce pošto na njihovoj stranici fino piše da nema carine i da garantiraju za vraćanje novaca.(For upon counties, we promise that will afford customs fees if your order is stuck on shipping process.)

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Poruka je uređivana zadnji put pon 6.6.2016 18:41 (jura).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Da li se je iko od vas susretao da mu paypal uplati neki iznos a nema razloga radi cega i sto...

ja sam jucer dobio uzplatu od 247,08 € a nije naveden ni razlog nista 

Kada udjem u resolution center nema nikakvi otvoreni slucajeva niti slicno...
Pa da li je iko imao iskustva od vas sa ovim.

da dizem pare ako mi ih nece pokupit ponovo 

0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen

Nemoj traziti otvorene jer vise nije otvoren ako su ti vratili pare... A i kako te mogu natjerati da ih vratis? ;)

10 godina
neaktivan

ma drug pojma nemam ni zasto ni kakom, nisam imao ni jedan otvoren slucaj sve je uredu bilo i poslujem i dalje bez problema... 

a usutit cu se pa sta bude 

11 godina

Pozz, moze mi netko rec zasto mi nezeli dodati karticu Visa Electro na paypal a ona je jedna od podrzanih. Hvala.

LG G3 team | LoL | EUNE : DangerCROATIA | Steam: straightouttabeast
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Dobio sam mail, navodno PayPal, traži nekakakav "feedback" i nudi link, na kojem ću to ostaviti, u potpisu stoji nekakav John McCabe. Da li je još netko dobio sličan mail ili je ovo neka prevara?

Za zahvalu klikni na Hvala
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Stalno to salju..izbrisi i ignoriraj
17 godina
moderator

Zadnjih par dana imam error, ne mogu platiti ebay item sa paypalom. Poslao sam im poruku i cekam odgovor, u banci mi kažu da je sve ok s njihove strane.

Lova nije problem, ima na računu.

Error code je 70094 13113, ovako nešto:

http://community.ebay.com/t5/Archive-PayPal/When-i-paid-i-have-the-Error-code-70094-13113/qaq-p/9177721

https://www.paypal-community.com/t5/Archive/Error-code-13113/td-p/404379?profile.language=en-gb

Neko imao sličnu stvar?

0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen

Da ti banka nije blokirala karticu? Meni su par puta blokirali karticu radi moguce zloupotrebe od strane prodavca sa kojim sam poslovao prije vise od pola godine....

17 godina
moderator

Ne, danas bio. U međuvremenu sam promijenio bankovni paket, ali me uvjeravaju da nema veze sa karticom. Sačekaću odgovor od paypala a karticu ću probati na bankomatu za svaki slučaj, da vidim da li će proći (jer tu karticu ne koristim osim za paypal).

Budem updejtao kad saznam više.

12 godina
neaktivan

Pozdrav! Zadnjih par dana ne mogu na fasttech-u nis kupiti jer mi pri placanju s paypalom izbacuje "Sorry, but your Visa card ... is declined. Please add another card to complete your purchase"

Probao sam kupnju na drugim stranicama i najnormalnije prolazi, a ovi iz supporta su beskorisni. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator

Jel ti error code kao kod mene?

12 godina
neaktivan

Ne, nikakav error code, samo to kaj sam napisao.

17 godina
moderator

Sad dodao drugu karticu, isti error code kao i sa prvom prije par dana (drugačiji od ovog jutros).

0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen

Kod mene uredno radi i direktno slanje novca i placanje na ebayu. Oboje danas... Mastercard u pitanju...

9 godina
neaktivan

Bog Ljudi,

Jeli netko od Vas zatrazio Debit Karticu preko PayPal Business accounta direktno od Paypala? Radi se o PayPal Mastercard Debit kartici koju promoviraju u sklopu Business Accounta...moze li se s njom direktno placati koristeci sradstva koja se nalaze na Paypal accountu?

Hvala i pozz.

JJ

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.6.2016 21:15 (Jake1972).

0 0 hvala 0
17 godina
Probaj se prebaciti na staro sucelje paypala i onda probaj staviti drugu karticu. Sta se tice prve jesi li veritificirao jarticu sa obim kodom? Mozda ti je to problem
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
16 godina

Pitanje za Paypal

Jel moze Mecrhant Account iz Hrvatske imati payPal postavljen na nacin da se posjetiteljima omoguci:

1. Placanje logiranjem u svoj paypal account - TO radi OK

2. Placanje samo unosom podataka kreditne kartice, BEZ da moraju kreirati i PayPal account. - To ne radi OK.

Trenutno se opcija 2 moze koristiti SAMO uz kreiranje PayPal racuna i ne moze se iskljuciti.

Prije je u Website settings postojala opcija "Make PayPal account creation optional, no to nedavno su maknuli.

Na upit teh. sluzbi za merchant account kazu da to mogu aktivirati samo "US biznisi" ili "Paypal Premier" account.

Jel to fakat istina ili postoji neki trik, caka, magija, ili stajaznam vec?

Ako je onda nam PayPal otpada jer ce dosta klijenata koji vec nemaju Paypal otkantati placanje ako moraju kreirati PP acc.

Jel ima jos neka solidna alternativa Paypalu a da se moze kod nas legalno provesti u knjige?
Dosad smo koristili Skrill ( Ex. MOneyBookers) koji zadnjih par mjeseci ima problema sa autorizacijom MasterCard kartica, ona 3d zastita
I to su nam priznali tek prosli tjedan a zadnjih par mjeseci nikakava uplata nije stigla prteko njih a ljudi su pokusavali i pokusavali...

Tnx,

Pozz

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Krx kaže...

Jel to fakat istina ili postoji neki trik, caka, magija, ili stajaznam vec?

Ako je onda nam PayPal otpada jer ce dosta klijenata koji vec nemaju Paypal otkantati placanje ako moraju kreirati PP acc. 

Fakat je istina, za prihvat obje vrste plaćanja treba imati neki payment gateway koji to podržava - npr. Braintree.

13 godina
neaktivan

pozz,zaribao sam***cki

Znaci narucio sam krivi skin na dbrand.poslao sam njima poruku i na paypalu napravio dispute jer ne znam sta da radim.Trebam skin za s7e,a ne s7..

Neko pomoc

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Nisi trebal dispute,ako nije poslano budu ti se javili i rjesili budete
13 godina
neaktivan
Foz-matija kaže...
Nisi trebal dispute,ako nije poslano budu ti se javili i rjesili budete

Da zaustavim?

To sam napravio iz nemoci,nisam znao sta da radim..

9 godina
odjavljen
Nije to korektno prema njima jer oni nisu nista pogresno napravili. Ako su vec poslali prihvati gresku a skin prodaj kad dodje.
13 godina
neaktivan
Torent kaže...
Nije to korektno prema njima jer oni nisu nista pogresno napravili. Ako su vec poslali prihvati gresku a skin prodaj kad dodje.

Nisu poslali,pending je i dalje.

edit:zaustavio dispute

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.6.2016 19:37 (drakula789).
10 godina
protjeran

Kartica mi je iskljucena, a ocekujem refund preko paypala kako staviti da mi stoji taj novac u paypal balance da neide automatski nazad na karticu jer kartica je iskljucena.

14 godina

Ima netko iskustva sa plačanjem usluga ljudima preok paypala?

Plačam nekome iz Rusije. A osoba nema paypal niti se ne razumije. Pa me zanima šta je sve potrebno, i koji su sve feesi i sve opcije.

Plačao sam nedugo osobi iz Indonezije. Ali ta osoba je sve znala pa sam samo poslao.

Tnx.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice