Podrav svima.
Registrirao sam se na ovaj forum još prije, no nisam bio aktivan. Sad sam se ulogirao samo da bi cijelu zajednicu obavjestio o jednoj stvari. Vjerujem da je mnogo vas čulo za web shop "Deal extreme". Ja sam čuo od prijatelja koji kaže da je naručio par stvari od tamo i da je zadovoljan, te da su vrlo jeftini.
Jeftini jesu, ali su sve samo ne pouzdani!! Naručio sam neku opremu za airsoft, netom nakon toga i mobitel, sredinom 12. mj. prošle godine. Reći ću vam samo jedno, niti jedno, niti drugo, sada još uvijek, na kraju 3 mj. nisam vidio. Slao sam im bezbroj puta žalbu u obliku "ticketa" (prvi put nakon mjesec i pol od narudžbe) kako oni to nazivaju. Trebalo im je 2, 3 tjedna da mi odgovore na žalbu. Rekli su da će stići i da se strpim. Međutim i u roku od sljedećih 2, 3 tjedna ništa nije stiglo. Odlučio sam tražiti novac natrag. No oni su to odlučili jednostavno ignorirati 2 tjedna i tada sam dobio odgovor. Naime navodno se oprema za airsoft zagubila, a mobitel nije uspio proći carinu ( zašto nemam pojma). Rečeno mi je da je oprema ponovno poslana (to je bilo prije mjesec dana), a za mobitel da mogu dobiti novac natrag.
Uglavnom taj novac kao što možete pretpostaviti nisam dobio natrag, kao što nisam dobio ni opremu za airsoft. Sve moje daljnje poruke su ignorirali, a prek paypala više ne mogu podići "dispute", jer je rok 45 dana nakon plaćanja (što ja nisam znao).
NE NARUČUJTE S DEAL EXTREME-A! IZBJEGAVAJTE IH U ŠIROKOM LUKU.
Pozdrav.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nisam upoznat kako radi Deal Extreme ali mi je zao sto su ti "dignuli" lovu bez veze. Ako mozes nabij im 1 za reputation pa nek uzivaju
jbg. zao mi je sto ti se to desilo.
ja istina ne kupujem skupe stvari preko njih, ali do sada nisam imao niti jedan slučaj da nisam dobio što sam naručio (kupujem stvarčice preko njih već više od 2 godine). U dva slučaja sam morao više čekati (u jednom čak 3 mjeseca) ali oba puta kad sam im pisao ticket dobio sam stvari nakon tjedan dana (uglavnom bez njihovog reply-a tako da im komunikacija nije baš jača strana). U jednom slučaju je otprema čekala jer nije bilo proizvoda, ali su me tad kontaktirali (prodavač, ne deal extreme) da li bi mi mogli poslati zamjenski proizvod.
Ugl, ja nemam velikih očekivanja od DX-a, kupujem šrotex stvari koje su duplo jeftinije od šrotex stvari koje se mogu nabaviti ovdje (ovdje = HR).