Lockerz

poruka: 17.482
|
čitano: 2.396.917
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
16 godina
neaktivan
Lockerz

i ljudi, tko ce od nas past na fraud provjeri? idemo otovrit neku kladu...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

Ja neću jer nisam varao :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Lockerz
marko009 kaže...

sta je to fraud provjera?

ADD my Xfire : kruno1 ;))
16 godina
neaktivan
puma_vkci kaže...
marko009 kaže...

sta je to fraud provjera?

postupak kojim ovi u lockerzu pokusavaju ustvrdit da li je netko od nas koji smo redeemali, na bilo koji nacin varao da bi dosao do bodova ili nagrade...

za koga ustvrde da nije varao, salju mu nagradu...

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.12.2009 21:22 (marko009).
15 godina
neaktivan
Perkan777 kaže...
Zavisi.Znam da su neki koji su narucili za vrijeme prvog vala da su vec dobili tj da im ship date pise isti dan kad su redeemali.
Samo su ovaj drugi val zaje*ali.

Nije da znas nego prepostavljaš.

Ja san u pravon iščekivanju da vidin šta če bit očeli nekome nešto doč.

Sritno svima koji ste naručili.

duje kapitanović
16 godina
protjeran
Lockerz
Nije nego znam.Cak su i neki tipovi iz Amerike koji su narucili za vrijeme drugog vala dobili nagrade ali nisu uopce dobili second receipiet a bilo im je kao svima samo #.
To znaci da su najvjerojatnije vecina nagrada poslana samo ce kasnije javiti nam sa drugim receipietom tj sa shipng confiramtion.
Till the roof comes off, till the light go out Till my leg give out,cant shut my mouth Till the smoke clears ot,am I high?Perhaps Ima rip this shit till my bone colapse
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lockerz

ak treba netko pozivnicu neka mi pošalje na pm.

još malo pa ban.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

E ljjudi imam jedno pitanje:

Ja sam pravio e-mail adrese na yahoo i pozivao sam sebe.Napravio sam oko 100 adresa i sve pozvao i imam oko 400 poena.

Sta vi mislite o tome?Ja pak mislim da to ne spada u bas neko varanje to nije hakovanje,ipak sam ja pozvao 100 adresa. Osmijeh

0 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
stefanxzibit kaže...

Ja sam pravio e-mail adrese na yahoo i pozivao sam sebe.Napravio sam oko 100 adresa i sve pozvao i imam oko 400 poena.

Sta vi mislite o tome?Ja pak mislim da to ne spada u bas neko varanje to nije hakovanje,ipak sam ja pozvao 100 adresa. Osmijeh

Sta sad rec ovakvim ljudima... Procitaj F.A.Q, mozda shvatis zasto je to varanje...

Nothing is true, everything is permitted...
15 godina
neaktivan
Lockerz

Ja sam ih napravio oko 15 e-mail adresa i mjenjao sam konstantno ip tak da se nadam da me nece skuziti.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
kach kaže...

Ja sam ih napravio oko 15 e-mail adresa i mjenjao sam konstantno ip tak da se nadam da me nece skuziti.

Vjerojatno nisi briaso cookije, sto znaci da ce te vjerojatno skuzit...

Nothing is true, everything is permitted...
15 godina
neaktivan
Lockerz

Da nisam obrisao sam ih mozda 2,3 puta u tom procesu.Al opet kaj da se nalazim u nekom domu di postoji samo jedan kompjuter i posaljem 15 pozivnica i svi se registriraju preko tog jednog kompa.

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Lockerz
Ja sam isto uradio par fejkova ali ni Lcokerz nije tocno specifirao koliko je acc dopusteno imat po jednom kucanstvu.Ako me uhvate reci cu da zivim u domu i da su svi cimer preko mene se prijavljivali.
Till the roof comes off, till the light go out Till my leg give out,cant shut my mouth Till the smoke clears ot,am I high?Perhaps Ima rip this shit till my bone colapse
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Lockerz
BTW evo malo da potaknem hype za next redeem.Ovo je rebelsy-ev acc.Dao mi je sve inf da mu nesto uzmem ali doso sam taman do chekouta a onda se stranica srusila i redeem je bio finish.To je bio drugi wave.
Evo slike kad sam ulazio u electrconcs sekciju sa rebelyevim acc
Jedva cekam kad ce sljedeci put se sve zazelenit  XD Jedva cekam kad ce sljedeci put se sve zazelenit XD
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Lockerz

može li mi neko reći kad je sljedeći redeem, nisam pratio stvari zadnjih par dana.

When i get sad, i stop being sad and be awesome instead. True story.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Lockerz
Eh to bi i mi voljeli znati.
Till the roof comes off, till the light go out Till my leg give out,cant shut my mouth Till the smoke clears out,am I high?Perhaps Ima rip this shit till my bone colapse
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
stefanxzibit kaže...

pa ja sam pocetkom 10.mj napravio 80 mailova na yahoo i miejnjao IP  i sve pozvao i nakon toga nisam vise radio i prosao sam kroz sve njihove provjere i nisu skuzili

15 godina
neaktivan
Lockerz

isti slucaj samnom samom sto sam ja 20 mejlova laznih napravio a dobio sam majicu :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lockerz

a kako ste to napravili jel mi hočete objasniti ???

I kad je sljedeči REDEEM ???????????

I kako da mjenjam IP adrese neda mi se svaki put gasiti uređaj!!!

@error@
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.12.2009 16:01 (Matija111).
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

Ma ak mjenjas ip dok fejkas mislim da su sanse jako male da te skuze.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

Spojis se na ruter i kliknes disconnect i connect.Imas na ruteru sigurno negdje tu opciju.ak nemas onda jebiga gasi i pali ruter.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Lockerz

Kak svi imate tak puno bodova?? Plač Plač Mršti se Svi nekaj reedemaju Iznenađen

Ja sam krenuo sa tom str prije nekih 5 dana i imam famoznih 43 boda... Jel ima neka fora da se ubrza to? Smijeh OSIM fejkanja e-mail adresa i općenito fejkanja, to me NE zanima..

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
kach kaže...

Spojis se na ruter i kliknes disconnect i connect.Imas na ruteru sigurno negdje tu opciju.ak nemas onda jebiga gasi i pali ruter.

A kaj sa cookijima? Kaj ne bi on trebao obrisat cookije, disconnect, pa onda connect? Ili obrisat kukije i gasit/palit?

16 godina
neaktivan

ja sam napravio par takvih fake (rucno napravio mailove na 4 razlicita mail servisa u razlicitim vremenskim razmacima)... dodavao sam par adresa, pa kreirao par accounta, naravno svaki put novi ip... pa nakon toga par adresa, pa opet kreirao par accounta, al ne tim redom kako sam dodavao, nego random... u tom procesu dok sam to radio, pridruzilo mi se par stvarnih ljudi.. nakon toga sam svaki dan ulazio u par accounta da bi odgovorio na dailies, al nikad u nekom odredenom vremenu (i naravno, mijenjao sam ip-ove).. e, da.. i pristupam lockerzu sa nekoliko browsera (IE, mozilla, opera) i brisem cookies, nemam ni jedan password spremljen...

ako me skuze, svaka im dala...

16 godina
neaktivan
Lockerz

a dali je to istina da se mora platiit poštarina 20 poena ??

i dali je tko šta dobio u Hrvatsku ??

@error@
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Lockerz

da

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Lockerz
Happy Saturday, Members - It's been a lot of work, but our fraud check process is almost complete. We are doing this so we can continue to reward only members who have earned their PTZ fairly and legitimately. As soon as fraud check is completed on Monday, we will begin shipping thousands of prizes across the globe.

To.Znaci u ponedjeljak tj. cijeli sljedeci tjedan pocinje isporuka nagrada.Smijeh

Till the roof comes off, till the light go out Till my leg give out,cant shut my mouth Till the smoke clears out,am I high?Perhaps Ima rip this shit till my bone colapse
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Perkan777 kaže...
Happy Saturday, Members - It's been a lot of work, but our fraud check process is almost complete. We are doing this so we can continue to reward only members who have earned their PTZ fairly and legitimately. As soon as fraud check is completed on Monday, we will begin shipping thousands of prizes across the globe.

To.Znaci u ponedjeljak tj. cijeli sljedeci tjedan pocinje isporuka nagrada.Smijeh

a mene ce skuzit da sam fakeo mailove sigurno Plač

ADD my Xfire : kruno1 ;))
15 godina
neaktivan
Perkan777 kaže...

Oni provjeravaju a nisu svima ni oduzeli bodove i poslali second reciept.....npr meni....

17 godina
neaktivan
Lockerz

nisu nikome s foruma

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice