i ljudi, tko ce od nas past na fraud provjeri? idemo otovrit neku kladu...
Lockerz
- poruka: 17.482
- |
- čitano: 2.397.069
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja neću jer nisam varao :D
sta je to fraud provjera?
sta je to fraud provjera?
postupak kojim ovi u lockerzu pokusavaju ustvrdit da li je netko od nas koji smo redeemali, na bilo koji nacin varao da bi dosao do bodova ili nagrade...
za koga ustvrde da nije varao, salju mu nagradu...
Samo su ovaj drugi val zaje*ali.
Nije da znas nego prepostavljaš.
Ja san u pravon iščekivanju da vidin šta če bit očeli nekome nešto doč.
Sritno svima koji ste naručili.
To znaci da su najvjerojatnije vecina nagrada poslana samo ce kasnije javiti nam sa drugim receipietom tj sa shipng confiramtion.
ak treba netko pozivnicu neka mi pošalje na pm.
E ljjudi imam jedno pitanje:
Ja sam pravio e-mail adrese na yahoo i pozivao sam sebe.Napravio sam oko 100 adresa i sve pozvao i imam oko 400 poena.
Sta vi mislite o tome?Ja pak mislim da to ne spada u bas neko varanje to nije hakovanje,ipak sam ja pozvao 100 adresa.
Ja sam pravio e-mail adrese na yahoo i pozivao sam sebe.Napravio sam oko 100 adresa i sve pozvao i imam oko 400 poena.
Sta vi mislite o tome?Ja pak mislim da to ne spada u bas neko varanje to nije hakovanje,ipak sam ja pozvao 100 adresa.
Sta sad rec ovakvim ljudima... Procitaj F.A.Q, mozda shvatis zasto je to varanje...
Ja sam ih napravio oko 15 e-mail adresa i mjenjao sam konstantno ip tak da se nadam da me nece skuziti.
Ja sam ih napravio oko 15 e-mail adresa i mjenjao sam konstantno ip tak da se nadam da me nece skuziti.
Vjerojatno nisi briaso cookije, sto znaci da ce te vjerojatno skuzit...
Da nisam obrisao sam ih mozda 2,3 puta u tom procesu.Al opet kaj da se nalazim u nekom domu di postoji samo jedan kompjuter i posaljem 15 pozivnica i svi se registriraju preko tog jednog kompa.
Evo slike kad sam ulazio u electrconcs sekciju sa rebelyevim acc
može li mi neko reći kad je sljedeći redeem, nisam pratio stvari zadnjih par dana.
pa ja sam pocetkom 10.mj napravio 80 mailova na yahoo i miejnjao IP i sve pozvao i nakon toga nisam vise radio i prosao sam kroz sve njihove provjere i nisu skuzili
isti slucaj samnom samom sto sam ja 20 mejlova laznih napravio a dobio sam majicu :)
a kako ste to napravili jel mi hočete objasniti ???
I kad je sljedeči REDEEM ???????????
I kako da mjenjam IP adrese neda mi se svaki put gasiti uređaj!!!
Ma ak mjenjas ip dok fejkas mislim da su sanse jako male da te skuze.
Spojis se na ruter i kliknes disconnect i connect.Imas na ruteru sigurno negdje tu opciju.ak nemas onda jebiga gasi i pali ruter.
Kak svi imate tak puno bodova??
Svi nekaj reedemaju
Ja sam krenuo sa tom str prije nekih 5 dana i imam famoznih 43 boda... Jel ima neka fora da se ubrza to? OSIM fejkanja e-mail adresa i općenito fejkanja, to me NE zanima..
Spojis se na ruter i kliknes disconnect i connect.Imas na ruteru sigurno negdje tu opciju.ak nemas onda jebiga gasi i pali ruter.
A kaj sa cookijima? Kaj ne bi on trebao obrisat cookije, disconnect, pa onda connect? Ili obrisat kukije i gasit/palit?
ja sam napravio par takvih fake (rucno napravio mailove na 4 razlicita mail servisa u razlicitim vremenskim razmacima)... dodavao sam par adresa, pa kreirao par accounta, naravno svaki put novi ip... pa nakon toga par adresa, pa opet kreirao par accounta, al ne tim redom kako sam dodavao, nego random... u tom procesu dok sam to radio, pridruzilo mi se par stvarnih ljudi.. nakon toga sam svaki dan ulazio u par accounta da bi odgovorio na dailies, al nikad u nekom odredenom vremenu (i naravno, mijenjao sam ip-ove).. e, da.. i pristupam lockerzu sa nekoliko browsera (IE, mozilla, opera) i brisem cookies, nemam ni jedan password spremljen...
ako me skuze, svaka im dala...
a dali je to istina da se mora platiit poštarina 20 poena ??
i dali je tko šta dobio u Hrvatsku ??
da
To.Znaci u ponedjeljak tj. cijeli sljedeci tjedan pocinje isporuka nagrada.
a mene ce skuzit da sam fakeo mailove sigurno
Oni provjeravaju a nisu svima ni oduzeli bodove i poslali second reciept.....npr meni....
nisu nikome s foruma