A igre i to?
Lockerz
- poruka: 17.482
- |
- čitano: 2.396.232
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ako neam paypal da li mi uopće vrijedi nešto osvojiti :/?
Ako neam paypal da li mi uopće vrijedi nešto osvojiti :/?
ne, jedino ako imas familiju negdje vani i da do nje dostavljaju pa onda tek ali izrada acc na paypalu bar nije tesko
Imam paypal acc ali neam karticu jer sam maloljetan. Jel moguće da pare dođu na paypal ako nemaš karticu?
Imam paypal acc ali neam karticu jer sam maloljetan. Jel moguće da pare dođu na paypal ako nemaš karticu?
Naravno da je...i ja sam maloljetan i napravio sam paypal acc slovenski da mogu kupovati bez da moram imati reganu karticu
Naravno da je...i ja sam maloljetan i napravio sam paypal acc slovenski da mogu kupovati bez da moram imati reganu karticu
Ja imam Hrvatski, jel to znaci da necu moci kupovati bez kartice?
Ja imam Hrvatski, jel to znaci da necu moci kupovati bez kartice?
tako je..meni su bar rekli da nemogu jer je paypal tek dosao do nas a sa slovenskim mogu
da napravim novi paypal i da stavim da sam iz slovenije :D?
Jel moguce da je danas bio redeem a da nitko ovdje nije ni skuzio?
Nije bio danas .
Jel se moze vise stvari uzet? I kad stisnem na npr paypal od 20$ jel moram bit brz da upisem podatke i sve to il sam vec dobio?
Moras upisati sve podatke i tipku reedem now ako dobijes ekran na kojem pise da ti cestitaju uzeo si nagradu ako te je netko preduhitrio bacit ce te na pocetak!
a koje podatke sve trebam upisat da se pripremim :D
Ime prezime,adresu,drzavu,broj mobitela...math capcha i recapcha
A e-mail Paypal racuna?
Ime prezime,adresu,drzavu,broj mobitela...math capcha i recapcha
Sorry na mozda malo glupom pitanju, ali jel se moze pisati s dijakritičkim znakovima?
ja nepisem nigdje tako niti na ebayu sve bez i nikad problema!Evo vam 2 simulatora da vidite kako to izgleda
idem se ja malo pripremit na simulatore :)
EDIT - uff moram malo ubrzat imam ogromnu adresu pa cu je stavit u clipboard..., trebalo mi je 55 sek sve rucno za 100$
ja danas ciljam na 50$ :)
mozda bi tu i zaradio kojih 100$ lako :)
cuo sam da ove zenske hlace za 5500 ptz nose 179$ ?
mozes probati haljine su isto dosta skupe... ja idem taktika jedna srednja i 2 manje nagrade 3acc... i dobro prodem ako nista paypal svaki mjesec prebaci neku svotu :-)
mozes probati haljine su isto dosta skupe... ja idem taktika jedna srednja i 2 manje nagrade 3acc... i dobro prodem ako nista paypal svaki mjesec prebaci neku svotu :-)
pošto je general danas onda ce sigurno paypal ic odma (barem ove dobre nagrade), ici cu na apparel danas 100%
sta je danas?
to je undetected autofill, upisete podatke jednom na ptzplace i save-ate record, kad udete na zeljenu nagradu samo stisnete play i ubrzate snimku i on odma sve utipka
sta je danas?
general
Pa kako kazete necete stic? Jel redeem otvoren do isteka zaliha ili traje bas 15 min?
jel se to meni cini ili je taj general gotov?

pa sta onda ovi pisu i pricaju, samo me cimaju i sve vise zbunjuju
A sta je onda ovo?
ZNAČI DA ČE USKORO REDEEM