- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Nije kriva tema da se brise vec pojedini clanovi treba njih sankcionisati...
Ja veceras ucestvujem u redeem :) ima li jos sretnika :P
Dobio sam neki e mail za reedem da vidim neki katalog :) i jel ja ucestvujem u vecerasnjem ili kako ti ide sad ?
ima li dobra dusa da objasni ? ;)
i koji je za sta katalog - bgm ja se izgubio xD
??
Ajmo ljudi, dosta vise svadje, ovdje smo da dijelimo dobre savjete, druzimo se, a ne da se svadjamo. Ako imate sta pricati, razgovarajte preko MSN-a ili preko necega slicnog. medveščak_fan je i meni prigovarao zbog Biddera.
fuj
CCCCCCCC
i da li ja moram imati istu adresu na alertpayu kao i na lockerzu
fuj
CCCCCCCC
i da li ja moram imati istu adresu na alertpayu kao i na lockerzu
Moras
al mozes to nastimat mos promijenit adresu pd lockerza bez problema
Redemption is live! :D
znao sam to al rekoh ajd da probam. inače meni lrc web nije radil
znao sam to al rekoh ajd da probam. inače meni lrc web nije radil
ni meni nije radio to jest i dalje neradi!
da znam ali eto dobio sam mail i ja pa reko da probam...jos bolje da lrc web neradi sad sutra ce enesce to popraviti vec tako da za iduce reedemove je sve spremno!
jbt clan sam od maja 2009 i pise da nisam u redemption :S

Sorry guys, I was testing a user agent override and forgot to reset it when I released the update, so the user agent was invalid, resulting in that redirect loop.
I have published an immediate update to fix it if you restart LRC.
My bad
Everything is working fine otherwise, so will be fine for the next 4 redemptions.
Just to be clear, it was not Lockerz anti-bot.
poludio bih da sam bio u ovom reedemu. nemože tak griješit. jest da je ljudski ali ipak...........

ahahahahaha koji ste vi panjevi nemogu vjerovati...
zao mi je da sam SKROZ zaboravio na redeem, pa bi cesce pratio ovaj topic i smijao se ovom trolu, hahaha, ali mozda je slade procitati sve od jednom, sad kad je sve gotovo, iako bi radije da sam citao kad se to zbivalo, pa da malo se i ja ukljucim i recem par stvari...
cujemo se sutra
hop hop 3x is back..ja kazem cuvajte videje
ljudi jucer u reedemu bilo stvari kao nikada...ps3 je bio 10min nakon pocetka reedema ja neznam kad se to desilo...vjerovatno zato sto ima malo starih korisnika vidjet cemo kako ce biti na 3.
Sorry guys, I was testing a user agent override and forgot to reset it when I released the update, so the user agent was invalid, resulting in that redirect loop.
I have published an immediate update to fix it if you restart LRC.
My bad
Everything is working fine otherwise, so will be fine for the next 4 redemptions.
Just to be clear, it was not Lockerz anti-bot.
poludio bih da sam bio u ovom reedemu. nemože tak griješit. jest da je ljudski ali ipak...........
Odlican je on lik.Probavao je autofiller za mobile redeem (ja ga vec imam :))
BTW math bypass je online i spreman.Tko hoce mogu mu ga pokazati :)

nitko nije bio u reedemu od nas a da smo bili svi bi uzeli nesto oko 150$ minimalno!
mislim da se ne isplati gledati filmice sad kad je 3x, da je bar 5x...velika je to razlika (a kamo li 7x)
pogotovo za one koji kao i ja imaju mozda 50 filmica uvrh glave za pogledati...
btw. sta je sa LPA? cisto da znam sta ocekivati - radi, ne radi, sta je sa captchama? zadnje sta sam cuo je da gleda samo 1x filmic i krece na iduci...ima sta novo?
moram se ispraviti...nisam dosta dugo gledao filmice i sad vidim da imam 10tak stranica filmica za pogledat...odlicno, samo me jos zanima kako radi LPA pa cu malo testirati...
Jel zna netko neki povoljan vps?!
e perkane sry sto nemam odgovor na tvoje pitanje :/ al imam pitanje :)
Haj budi razuman...podaj nam te captcha bypass i ostale korisne botove pa ljudi smo iz iste drzave....ko *ebe engleze francuze njemce amerikance....daj nama desetak tu sto nas ima na forumu pa necemo ti mi ukrast sve ps3 xboxeve i ipadove.... pomozi svojim ljudima...
mislim ako ti prodaja ide dobro onda u redu al ako vec niko nekupuje bar nam pokloni :D
+1 za ideju, ali čisto sumnjam da će nam dat...Ili daš nam pa ako dobijemo nešto korisnije mi ti platimo...Npr. redeemamo iPod Touch (example) i on košta nekih 150-200$, mi ti damo 20-30$ i to je to? Ili bi više?

vidim ima vas ko mrava na tom Lockerz,pa sta ste do sada dobili? Mmisim na malo vrednije nagrade tipa LCD ,PC...da cujem!
nema vise nagrada sad novce daju u protuvrijednosti! dobili su ljudi sa foruma svasta od ps3,xbox360,blueray playera,ipod touch,ipod nano...i tak svega je bilo