imam problem zadnjih par dana... pozivnice ne stižu odmah... to mi se nije nikad dešavalo do prošlog tjedna... inače bi odmah stigle onome kome bi ih poslao... jel još tko ima takvih problema?
Lockerz
- poruka: 17.482
- |
- čitano: 2.390.164
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pa daj im malo vremena.
Što se tice nagrada sluzmeni remptation je 14.10 a za z-listere je tajan te ce ga samo njima slati na e-mail adrese.
Pa daj im malo vremena.
Što se tice nagrada sluzmeni remptation je 14.10 a za z-listere je tajan te ce ga samo njima slati na e-mail adrese.
mislis 14.11
Do kad traje djeljenje nagrada? ja sam čuo nešto do kraja godine!
Do kad traje djeljenje nagrada? ja sam čuo nešto do kraja godine!
Odgovoreno već 5, 6 puta. Nagrade će se nastaviti dijeliti i u 2010. godini. A uz dijeljenje nagrada, bodove ćeš moći zamjeniti i za "killer discounts" iliti ubojite, opake popuste.
Ako kome treba pozivnica može mail na PM.
If you have been a Z-lister since before October 27, and if you
provided your shipping and shirt size information, your shirt has been
shipped or will be shipped by October 30. If you haven't provided
your shipping and size information, please submit that information on
your settings page within your Lockerz account.
Eto majica za z-listere nam stize.Ako hcete sazbat dali su vam stvarno polali majiu kontaktirajte lockerz support.
Evo majica je stigla frendu, on je postao Z list tjedan dana prije mene, znaci da ce iduci tjedan i meni doci
Evo ja postao Z-LIST član. Mene zanima:
1) ove postavke:
- da li treba u state upisati HR ili CRO
- broj telefona, jeli ovako pravilno 0038598XXXXX, ili 00385098XXXXXX
2) za te majice da li treba išta poslati ili će same doći?
Hvala!!!
Evo ja postao Z-LIST član. Mene zanima:
1) ove postavke:
- da li treba u state upisati HR ili CRO
- broj telefona, jeli ovako pravilno 0038598XXXXX, ili 00385098XXXXXX
2) za te majice da li treba išta poslati ili će same doći?
Hvala!!!
1)
-HR
-0038598xxxx
2) same ce doc
e ljudi
kad se logiram
dobim smao 2 boda na daili, za sovje logiranje ne dobim nikaj kao ni za logiranje drugih "mojih" članova
Evo majica je stigla frendu, on je postao Z list tjedan dana prije mene, znaci da ce iduci tjedan i meni doci
Aj daj sliku pa da ti povjerujem.
Meni su rekli da ce poslat do 31. i ako hocu znati gdje je da im poslaje poruku.
e ljudi
kad se logiram
dobim smao 2 boda na daili, za sovje logiranje ne dobim nikaj kao ni za logiranje drugih "mojih" članova
- Samo za prijateljevu registraciju dobiješ bodove (2 boda ako imaš manje od 20 prijatelja, a 4 boda ako imaš 20 ili više prijatelja - Ako si "Z-lister"), više od njega nemaš nikakve koristi.
- Kako bi dobio bodove za log in svaki dan moraš se "Logoutat", odnosno kliknuti na Log Out u gornjem desnom kutu, te ponovno se "Loginati" upisivanjem maila i lozinke. Samo ćeš tako dobiti bodove.
Misliš da neće skužit ako si napraviš par mail-ova i pošalješ na te mailove pozivnicu i aktiviraš pozivnice? hm mene zanima!
Ne vjerujem da neće skužit.Koliko sam čitao na njihovoj stranici piše da provjeravaju aktivnost accounta i ako je puno neaktivnih povezano s tobom banaju.
Moguće je da sam to pročitao negdje drugdje, ali ne sjećam se više
Ako nekome treba invite, neka mi pošalje svoj mail na PM. :)
Cya. ;)
svi kojima treba pozivnica nek mi posalju PM s svojom email adresom
dijelim pozivnice.......imam ih 19 javite se!!!!!!!
ponovo... kome trebaju pozivnice nek se javi na pm i napise mail na koji zeli primiti pozivnicu... ajde jos mi 10 fali...!!
http://lockerzinvites.blog.hr/
ako kome treba pozivnica
hah... kome treba pozivnica nek se javi privatnom porukom i posalje email na koji zeli da mu posaljem, treba mi jos 20...
BTW kolko imate ptz?? ja imam 32
dajem pozivnice. emailove na PM ;)
Aj daj sliku pa da ti povjerujem.
Meni su rekli da ce poslat do 31. i ako hocu znati gdje je da im poslaje poruku.
majica je frendova, al stavit cu vec neke slike.... sto se mene tice oces vjerovat, neces, svejedno, ja iam 503 boda i cim se otvori uzimam iPod Touch 64GB (do tad cu skupit valjda :D)
unlock!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
da nastavimo, dj_chapz molio bi sliku ako nije problem :)
pošto sam objektivan u biranju svoje nagrade možete li mi reći slijedeće
dali postoji bilo kakva šansa da dobjem ovo
http://www.lockerz.com/content/lowrider--blackblack-bla01-1015
Gle, naravno da postoji sansa, al je problem u tome sta se sve stvari pokupe u roku od 30 sekundi, a najbrze idu laptopi, iPodi, konzole i slicno.
Pitanje je samo jer treba platit porez za shipping is USA-a. Jednostavno moras bit brz sto ce tice redeemanja stvari. Jako brz. Nista te ne kosta
probat, valjda. : )