Lockerz

poruka: 17.482
|
čitano: 2.428.334
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
15 godina
Re: Lockerz
Sad kathy kaze na twiteru da ce biti jos jedan ali nije spominjala samo one koji nisu nista uzeli! A dobro ja sam dekicu uzeo sto nije toliko lose sobzirom da je vecina iphone skinove...
Moje najdraze stranice:http://adf.ly/Then i http://adf.ly/ThfF
17 godina
neaktivan
Perkan777 kaže...

Tko god mi preorda crysis 2 dobije od mene captcha bypass program :)

Javi te se na PM ko je za to!Treba imati alertpay!

Da ti neko kupi igru koja kosta 24 funte + postarina? Ti mora da se salis {#}

15 godina
neaktivan

U kojem se inače programu rade ovaki 24/7 botovi, i npr. kao LRC botovi? Čisto me iz fore zanima...

16 godina
protjeran
dex3108 kaže...
Perkan777 kaže...

Da ti neko kupi igru koja kosta 24 funte + postarina? Ti mora da se salis {#}

LOL .Jesi ti otvorio link koji sam dao?!Sa bypassom mozes osvojiti 150$ bez problema xD

.: R32LowRider kaže...

U kojem se inače programu rade ovaki 24/7 botovi, i npr. kao LRC botovi? Čisto me iz fore zanima...

Vb,c++,c sharp

Prodajem captcha bypass za lockerz!Kontakt na PM
17 godina
neaktivan
Lockerz

Pa dobro 20e i ne mogu osvojiti jer nemam PayPal nalog koji moze primati novac a sajtove sa kojih kupujem vecinom dostavljaju na Paypal adresu prema tome to mogu okaciti macku o rep :D A sem toga ne ostaje mi se budnim do 3 ujutro za te pare meni je vrjedniji san :D 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
dex3108 kaže...

Pa dobro 20e i ne mogu osvojiti jer nemam PayPal nalog koji moze primati novac a sajtove sa kojih kupujem vecinom dostavljaju na Paypal adresu prema tome to mogu okaciti macku o rep :D A sem toga ne ostaje mi se budnim do 3 ujutro za te pare meni je vrjedniji san :D 

Pa mozes ti i druge stvari redeemati.Ja sam paypal naveo kao primjer :)

Haha san.Pa ostavim LRC upaljen cujem da zazvon upisem math i odem spavati :)

17 godina
neaktivan
Lockerz

mene top ne moze probuditi a kamoli alarm XD jedino sto me moze probuditi je sunce ujutro 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Perkan777 kaže...

sta ce ti taj fail od igre?

KASA kaže...
CroVandal kaže...
Mislim da mi sto smo reedemali nismo u reedemu ali ako jesmo super onda, ja cekam 5 nagrada da dode! Koliko ste vi ugrabili i sta je kathy rekla za confrmation mailove

rekao bih da nismo. ispada da smo glupost napravili kada smo uzeli bilo kaj sam da nešt uzmemo

zato ja nikad ne uzmem neku glupost radi ovakvih slucajeva...sta ce mi glupost neka ako mozda imam sansu redemat opet uskoro?

16 godina

Kad bi mogao biti sljedeći general redeem?

Tek u 3 misec ili bi ga mogli očekivati ranije?

Postoje normalne ( . )( . ) Silikonske ( + )( + ) Savršene (o)(o) Nekima je ledeno (^)(^) Neke pripadaju bakama \./\./ ...Ne smijemo zaboraviti ni jako velike (◉ Y ◉) Vrlo male (.)(.) I asimetrične (•
15 godina
Lockerz

Stigla mi danas i treca igra od Lockerza, NBA 2K11 za WII, ali trebam platiti carinu i postarinu, sve zajedno 100 kn. Nisam bio kod kuce kad je postar bio, pa moram ici podici

Ako netko zeli tu igru, na PM

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

je*emti vise shop place mi se kad vidim kakvih sve popusta daju a ne mogu kupit

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Lockerz

Bok svima! Napokon sam se i ja priključio u ovu temu! Imam 5 besplatnih verzija programa za auto biddanje, ali dijelim ih samo jednoj petorici. Tko želi, neka mi se javi na PM.

Zna li tko kada je sljedeći redeem za one koji nisu sudjelovali u shopers redeemu?

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
TheGuy kaže...

Bok svima! Napokon sam se i ja priključio u ovu temu! Imam 5 besplatnih verzija programa za auto biddanje, ali dijelim ih samo jednoj petorici. Tko želi, neka mi se javi na PM.

Zna li tko kada je sljedeći redeem za one koji nisu sudjelovali u shopers redeemu?

besplatne sigurno rade -.-

14 godina
protjeran
FI4 kaže...
TheGuy kaže...

besplatne sigurno rade -.-

Ako te baš zanima, to je skripta koju je napravio jedan moj frend iz rijeke. Ak želiš PM. Dajem ih samo 5. I sam da znaš, nije besplatno neg su beta verzije! Kada je obični redeem?

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.2.2011 20:49 (TheGuy).
15 godina
Lockerz

hahaha lik dijeli rad perkana :D:D:D

mislim da ti nije mjesto u ovoj temi

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
protjeran
Lockerz

Cim je nesto besplatno znas kako je dobro :)

BTW jel ima captcha bypass ta tvoja skripta!?

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
protjeran
Perkan777 kaže...

Cim je nesto besplatno znas kako je dobro :)

BTW jel ima captcha bypass ta tvoja skripta!?

Da, naravno. Kakav bi onda to bio autobider?

15 godina
protjeran
Lockerz

wohoo, možemo ući u redeem ako kupimo neš :P

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Lockerz

Kako loše, nemogu slati poruke zbog onog glupog limita. Ostalo je još jedno mjesto za autobidder. Tko želi, neka se javi.

@FI4, kao što sam rekao ostalima budi online sutra 20-21. I napiši mi negdje u tome razdoblju TV, jer ti nemogu slati poruke.

Laku noć svima, idem ja spavati.

BTW: Mislite li da bi restock "normalni" mogao biti ovaj tjedan?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
TheGuy kaže...

Kako loše, nemogu slati poruke zbog onog glupog limita. Ostalo je još jedno mjesto za autobidder. Tko želi, neka se javi.

@FI4, kao što sam rekao ostalima budi online sutra 20-21. I napiši mi negdje u tome razdoblju TV, jer ti nemogu slati poruke.

Može negdje 21-22 jer ne paše svima 21 a ja sam već rezervirao

15 godina
protjeran
TheGuy kaže...

samo mi posalji, vjeruj mi, imao sam ih svakakve , znam kako rade :D

15 godina
FI4 kaže...

da ipak ćemo moć u ponovni shop reedem. idem uzet neki decalz.....

http://kasperskyme.bloger.hr/
14 godina
neaktivan
KASA kaže...
FI4 kaže...

da ipak ćemo moć u ponovni shop reedem. idem uzet neki decalz.....

Jel zainteresiran netko da mi kupi Decalz?Može kakva zamjena ili nešto?

15 godina
neaktivan
Lockerz
There's still some time to get into the make-up Shopper's Redemption on Friday. If you purchase anything in SHOP, Decalz SHOP, or Ultimate Wallpaper between January 8th at 11:59 p.m. EST and February 16th at 11:59 p.m. EST, then you're in. Secure your place now! Terms here.
http://beterz.com/?Referer=136494

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

vratio se deal of day :D

0 0 hvala 0
15 godina

trenutno ti to puno znaci...jedino ako volis gledat kakve benificije imaju drugi :-)

Moje najdraze stranice:http://adf.ly/Then i http://adf.ly/ThfF
15 godina
neaktivan
CroVandal kaže...

trenutno ti to puno znaci...jedino ako volis gledat kakve benificije imaju drugi :-)

:D lijepo je znati da ga nisu ukinuli..doce i taj dan kad cu ja kupovat stvari na velikom popustu

15 godina
Lockerz

koji su nacini za uc na redem u petak?

- wallpaper

- kupit nesto iz shopa

- sta je sa decalzima? je to ono sta kosta 0,5 ili 1$ koliko vec, pa kad kupimo se dodaju accountu nasem? ako uzmem jedan bilo koji u toj vrijednosti dali cu moc uc u redeem petak?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
RuskeGTT kaže...

- wallpaper

- kupit nesto iz shopa

- sta je sa decalzima? je to ono sta kosta 0,5 ili 1$ koliko vec, pa kad kupimo se dodaju accountu nasem? ako uzmem jedan bilo koji u toj vrijednosti dali cu moc uc u redeem petak?

da, pa pise :) Shopper's Redemption on Friday. If you purchase anything in SHOP, Decalz SHOP, or Ultimate Wallpaper , najjednostavnije decalz :P

15 godina
neaktivan
FI4 kaže...
RuskeGTT kaže...

- wallpaper

- kupit nesto iz shopa

da, pa pise :) Shopper's Redemption on Friday. If you purchase anything in SHOP, Decalz SHOP, or Ultimate Wallpaper , najjednostavnije decalz :P

e vjerovatno ces sutra dobit one pare 

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice