Ovaj program što si mi poslao u zadnje vrijeme ne radi, tj. izbaci captchu, ja ju upišem i ona uopće ne nestane i još k tome ne dobijem bodove :/
Program je dobar samo sto je Play u banani.
Uskoro Play ce se promjeniti te dolaze i igre!
Ovaj program što si mi poslao u zadnje vrijeme ne radi, tj. izbaci captchu, ja ju upišem i ona uopće ne nestane i još k tome ne dobijem bodove :/
Kada ce se promjeniti? I oce li biti jos normalnih redemptiona? danas gledam mail, i dbio onaj 40 days holidayzed. I kako sam se nazivcirao. Jel moze slike sta je sve bilo?
Tu pogledajte sta je sve bilo.
Skoro svaki dan neki giveaway tj djele nagrade npr pogledaj 10 videja i trojci dajemo iPad i sl.
zasto pise da je u drugom tjednu???
jel ides na rucno upisivanje ili neki program? jel radi koji uopce? LRC?
To je 2. tjedan ove njihove holidaze promocije gdje su svaki dan do kraja godine neke akcije i nesto se dogadja.Evo ti slika dolje pa vidi so se dosad dogodilo!
Ja koristim LRC Pro zadnji put je savrseno radio!
znam znam, samo mi LRC ne otvara...mozes li mi ga nac na netu, nemogu nac di ga skinuti, pa da probam installat ispocetka...i sta ce onda biti sa pro accountom kad otvorim program novo installan? moram upisati nesto ili ostaje mi
e ba ocel biti prije 1 veceras redemption
zasto pise da je u drugom tjednu???
jel ides na rucno upisivanje ili neki program? jel radi koji uopce? LRC?
To je 2. tjedan ove njihove holidaze promocije gdje su svaki dan do kraja godine neke akcije i nesto se dogadja.Evo ti slika dolje pa vidi so se dosad dogodilo!
Ja koristim LRC Pro zadnji put je savrseno radio!
znam znam, samo mi LRC ne otvara...mozes li mi ga nac na netu, nemogu nac di ga skinuti, pa da probam installat ispocetka...i sta ce onda biti sa pro accountom kad otvorim program novo installan? moram upisati nesto ili ostaje mi
Ako nisi hard formatirao (tj ponovno instalrao winse) ostat ce ti.
http://enesce.com/dl/010937ba7cfcdabac08126f802f87bae/lrc_latest.zip
Perkane imas li kakve informacije kakve ce biti te igre koje se ocekuju? na kom principu ce raditi?
nabijem ih, usao sam odmah i nije ostalo nista...10 dolara oni bonovi, par igrica glupih za ps3 i nintendo...mater im sugavu
ajde perkane sta si uzeo...ja s jednog acca Instant Z list..s drugog onu odyss majicu
Takoder majica. Bolje ista nego nista :)
eno jos uvijek se moze majica i decalz uzet
udem i bilo je jos onako dosta stvari....odem na brands i tamo uzmem 25 dolara i card nes...i sve upisem i ne pogledam zbroj onih brojeva XD..i onda sam ponovo ali je nestalo...pa sam uspio uzet onu sugau odyss majcu -.-
nabijem ih, usao sam odmah i nije ostalo nista...10 dolara oni bonovi, par igrica glupih za ps3 i nintendo...mater im sugavu
Da je bar meni to ostalo. Ne mogu vjerovat da sve nestane u 2 min. Pa kako su se to pripremili, već godinu dana pokušavam nešto uhvatit i ništa
Morao bih kampati smao na tome cijelu večer da bi nešto dobio.
Majica je previše bodova.
I ja sam reedemao takodjer odys majicu :)
:)
perkane jesil ti ista uzeo
Sta je ovo iCard???
ja opet nista.koji program najbolje najavljuje reedem?ovo vec postaje zamorno.cekam do sada i nista.jeli vrijedi da ce ugasiti acc ako nista godinu dana ne reedas???
ja opet nista.koji program najbolje najavljuje reedem?ovo vec postaje zamorno.cekam do sada i nista.jeli vrijedi da ce ugasiti acc ako nista godinu dana ne reedas???
Imas jos uvek nagradu 5 decalza to je jos ostalo :)
sta ce vam igrice glupe? za neku konzolu koju mozda ni nemate?
ili majica? previse ptz-a je, plus ne zelim redeemati nesto, namjerno samo zato ako slucajno bude redeem za one koji nisu nikad redeemali nista, pa da upadnem tamo...ja mislim unaprijed, a vi ste redeemali glupu majicu i necete moc upast u redeem u kojem nece biti ni 10% clanova
ili majica? previse ptz-a je, plus ne zelim redeemati nesto, namjerno samo zato ako slucajno bude redeem za one koji nisu nikad redeemali nista, pa da upadnem tamo...ja mislim unaprijed, a vi ste redeemali glupu majicu i necete moc upast u redeem u kojem nece biti ni 10% clanova
Ja svejedno ne mogu taj radeem (ako bude) jer mi je ta majica vec negdje 4. ili 5. nagrada :) pa mi svejedno :)
NEEE !
Godinu dana nisam ništa redeemao, i sad sam redeemao glupu pozadinu čisto onako. Pa ne mogu vjerovat.
kao prvo pozadina se ne racuna kao reedem(barem nij prosli put) a kao drugo cisto sumljam da ce biti jos jedan takav reedem....jako su male sanse
Uff, hvala
da ne racuna se...
ali zasto ne bi bio opet? vidis da ima jos 30 dana iznenadenja...bas ono mislim da bi moglo biti nesto tako, isto su govorili da nece biti redeema vise cim pocne 24-7, pa vidis da je bilo
isto tako mislim da ce opet biti peterostruki ptz-i ili nesto slicno tome
da ne racuna se...
ali zasto ne bi bio opet? vidis da ima jos 30 dana iznenadenja...bas ono mislim da bi moglo biti nesto tako, isto su govorili da nece biti redeema vise cim pocne 24-7, pa vidis da je bilo
isto tako mislim da ce opet biti peterostruki ptz-i ili nesto slicno tome
Redeemi, ako poslije holidaza uopce ih i bude bilo ce biti za sve i nece biti vise samo ovi i oni (naravno to ne vrijedi za shop+UW redeme)
Hehe ono nije bio shufle nego Nano ali nema veze to je iPod!!!