da si citao malo prije, nitko nezna kad je!
Lockerz
- poruka: 17.482
- |
- čitano: 2.392.257
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
da si citao malo prije, nitko nezna kad je!
sry mozes mi pojasnit sta je ovo 24/7?
to ce ti biti umjesto redeema, dakle sistem aukcije...pocetna cijena 1ptz za sve, pa ce rast...koliko vremena neznam...i bit ce otvoreno stalno...svakih sat vremena nova aukcija...valjda ce svaka trajati 1h...bo
to ce ti biti umjesto redeema, dakle sistem aukcije...pocetna cijena 1ptz za sve, pa ce rast...koliko vremena neznam...i bit ce otvoreno stalno...svakih sat vremena nova aukcija...valjda ce svaka trajati 1h...bo
znaci ako sam dobro shvatio ko ponudi vise ptz njegov npr. IPOD jel?jel to vredi i za hrv ili sano za us
otkad to krece?
ne zna se još kad točno kreće...ovih dana.....da svi predmeti će biti na aukciji...vrijedi za sve...ako ne dobiješ aukciju ne gubiš bodove...to je super...al nemoj se nadati ovim većim stvarima na početku jer ekipa ima desetke tisuća bodova...ako ne i stotine:D
ne zna se još kad točno kreće...ovih dana.....da svi predmeti će biti na aukciji...vrijedi za sve...ako ne dobiješ aukciju ne gubiš bodove...to je super...al nemoj se nadati ovim većim stvarima na početku jer ekipa ima desetke tisuća bodova...ako ne i stotine:D
da t mi je reko jedan lik da pricekam dan do dva da se ovi sa gomilom bodova ispucaju pa onda krecem ja :))) valda cu ugrabit nesto e sam nest sta ide pod state/province jel HR ili RH
NADAM SE DA KRECE OVAJ TJEDAN!!!
ja sam svugdje pisao HR...evo i preko ebaya i sve lijepo dolazi...
Dali se preko ovoga ista besplatno dobije ili samo popust?
a što je s ovim proizvodima iz shopa?mogu li i njih kupiti?imam 1200 ptz pa bi htio nest uzet
shop nije dostupan za hrvatsku. barem zasad još ne.
Evo mene nije bilo par dana na kompu pa da vam javim neke novosti!
Shope redeeme ostaju!
24/7 dolazi najkasnije ovaj ponedjeljak!
Biti ce vracene neke nagrade kao igrice i neke sitne stvari!
Perkane, može malo informacija o 24/7. Sorry ako si već negdje napisao, nisam bio dugo ovdje...Na kojem će to principu raditi?
EDIT: I ja dobivam normalno 31 PTZ za Haloween.
24/7 bit ce na sistemu aukcija.
Nagrade ce dolaziti i odlaziti.Znaci biti ce jedna nagrada i svaki sat (minimalno) dolazi nova(tako 7 dana u tjednu) i ona ce trajati 24 h onaj ko ponudi najvise bodova taj dobiva.Moci ce se uzeti samo jedna veca nagrada u mjesecu (svi giftcardovi i PayPalovi veci ili manji od 25$,sve igrice(da igrice se vracaju) te sve iz electroincs odjela se smatraju vecom nagradom)!!!
Ako sam pomogao dolje je hvala :) !
Nagrade ce dolaziti i odlaziti.Znaci biti ce jedna nagrada i svaki sat (minimalno) dolazi nova(tako 7 dana u tjednu) i ona ce trajati 24 h onaj ko ponudi najvise bodova taj dobiva.Moci ce se uzeti samo jedna veca nagrada u mjesecu (svi giftcardovi i PayPalovi veci ili manji od 25$,sve igrice(da igrice se vracaju) te sve iz electroincs odjela se smatraju vecom nagradom)!!!
Onda se sada nakupiti pointza i bidati, sad sam od jucer nakupio 630 bodova, gledam one kratke dailies videe, pa mi to ide najbrze, steta sto se ne mogu gledati i oni drugi, nisu dostupni geografski.
znaci u biti onaj koji ponudi vise nakon 24h trajanja bida taj dobije...
i samo jedna mjesecno...to govoris za pojedinca ili ce oni dijeliti svima nama samo 1 mjesecno?
znaci u biti onaj koji ponudi vise nakon 24h trajanja bida taj dobije...
i samo jedna mjesecno...to govoris za pojedinca ili ce oni dijeliti svima nama samo 1 mjesecno?
Pojedniac moze uzet samo jednu veliku nagradu, perkan reko koje se broje kao veliku, i to ces moci uzet samo jednom mjesecno
znaci ako sam dobro shvatio 1 nagrada u jednom satu???
cek i sta ako ja npr ponudim najvise bodova kako znam da je prosolo sta se to zakljuca za sat vremena i ko je u tih sat dao najvise njegova nagrada?
di da nadem taj 24/7 link???
Da, svaki sat vremena dolazi nova nagrada kolko sam shvatio ja, sada se skuplja puno bodova, dakle, 60 sekundi 60 minuta, 3600 sekundim ajde, oko 3500 bidova, Perkane? Jel to za svaki bid ide po jedan ptz gore? dakle, 1. bid je 1 ptz, 2. je 2 ptza i tako dalje?
Da, svaki sat vremena dolazi nova nagrada kolko sam shvatio ja, sada se skuplja puno bodova, dakle, 60 sekundi 60 minuta, 3600 sekundim ajde, oko 3500 bidova, Perkane? Jel to za svaki bid ide po jedan ptz gore? dakle, 1. bid je 1 ptz, 2. je 2 ptza i tako dalje?
wtf sad pak nis ne kuzim???
Jooooooooooooj.
Svaka ponuda traje 1 sat, ko da najvise, on dobija, i tako se mjenja nagrada svaki sat tjedan dana, neznam sada jel traje samo 1 tjedan ili vise tjedana?
Jooooooooooooj.
Svaka ponuda traje 1 sat, ko da najvise, on dobija, i tako se mjenja nagrada svaki sat tjedan dana, neznam sada jel traje samo 1 tjedan ili vise tjedana?
vjerovatno tjedan !!!!
Znaci nis od mog ipoda
Vi kao da ne citate sta pise covijek. Svakih sat vremena ce dolaziti nova nagrada dok stara nagrada (ona od prije sat vremena) ostaje i za svaku nagradu se biduje 24 sata. Znaci u 3 sata postave ipod i ulazes poene na njega do 3 sata iduci dan, u 4 sata postave paypal 25$ nudis poene do 4 sata iduci dan i tako za svaku nagradu. Aukcije ce da se odrzavaju svaki dan, svaku sedmicu, svaki mjesec dok Lockerz ne smisli nesto drugo ili dok ne bankrotira :D
Zanimljiva i smiješna činjenica je da 90% forumaša koji su ovdje učestvovali nemaju avatar na forumu
Vi kao da ne citate sta pise covijek. Svakih sat vremena ce dolaziti nova nagrada dok stara nagrada (ona od prije sat vremena) ostaje i za svaku nagradu se biduje 24 sata. Znaci u 3 sata postave ipod i ulazes poene na njega do 3 sata iduci dan, u 4 sata postave paypal 25$ nudis poene do 4 sata iduci dan i tako za svaku nagradu. Aukcije ce da se odrzavaju svaki dan, svaku sedmicu, svaki mjesec dok Lockerz ne smisli nesto drugo ili dok ne bankrotira :D
Bankrotira? Hahahahhahahahaa
Vi stvarno vjerujete da cete dobiti nesto vece i da to lockerz dijeli jer vas voli? Hahhahahahahahahaa
Zanimljiva i smiješna činjenica je da 90% forumaša koji su ovdje učestvovali nemaju avatar na forumu
Ne da mi se traziti Avatar :D
Ovo pitanje ova Veca nagrada jel to vrijedi da ja , samo ja mogu uzeti neku vecu nagradu ili to vazi za sviju jednom u mjesecu cce biit PS3 i nikako vise ili ja uzmem PS3 i onda oni postave neko drugi uzme itd ??
Vi stvarno vjerujete da cete dobiti nesto vece i da to lockerz dijeli jer vas voli? Hahhahahahahahahaa
Nit nas voli nit ih briga za nas nego iza svega stoji opasan marketing i sponzorstva od kojih lockerz grabi poveci dio kolaca a clanovima daje samo mrvice :D ja sam clan cisto zbog dosade i sanse od 0.0001% da nesto dobijem, a to da visim po 2 sata gledajuci klipove nit mi pada na pamet nit cu raditi ako mi se gledaju klipovi upalicu film i gledati ta 2 sata :D
Trebam postat zlister! aaaaargh
100bodova u 5 minuta ;)
logic: ako te ne zanima tema odlazi od ovuda, ja sam dobio ipod nano od vecih nagrada, a sve skupa nagrade mi vrijede 2000 kn...i vec danima idme an lcokerz samo login jer cekam 24/7 reedem da nesto uzmem :)
Hoće li biti iPod-i najnovije generacije ili ove prijasnje?