Lockerz

poruka: 17.482
|
čitano: 2.396.947
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
15 godina
Lockerz

sta ti LRC nije radio?

ja sam 2 put ga palio, upisao kepču i onda usao u electronics (nije mi samo uslo) i pisalo stopped working, pa opet isto tako jos jednom

onda sam isao rucno preko opere, sve rucno, pol toga je bilo dostupno, udem u ipod upisujem, sve rucno i prca me da matematiku neznam! vratim se po novi zadatak i opet isto...vratim se na electronics i opet isto sa drugim ipodom...naravno 70% toga je ostalo otvoreno, dostupno

zakljucak: bit ce jos jedan redeem jer njima nesto nije valjalo...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Lockerz

We had some technical issues with PTZ Place and are taking it down temporarily. Hang tight for now, we'll keep you posted.

dali da cekamo SAD ili sutrA? jbt

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.10.2010 3:24 (RuskeGTT).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Lockerz

napisao sam im:

please make another redeem tomorrow, it's too late now...almost 4 a.m. in my country, been waiting so long this night for your redeem, and it didn't work well

tomorrow redeem, yes?

thanx

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Lockerz
RuskeGTT kaže...

napisao sam im:

please make another redeem tomorrow, it's too late now...almost 4 a.m. in my country, been waiting so long this night for your redeem, and it didn't work well

tomorrow redeem, yes?

thanx

Mislim da te nece poslusati.Napraviti ce redeem uskoro.

BTW cini mi se da je sad svu u flashu napravljeno i zato nece LRC raditi nisam 100% siguran!

a,b,c,d,e,f,g gummy bears are chasing me one is red,one is blue,one is peeing on my shoe now im running for my life cuz the red one has a knife!
15 godina
Lockerz

predivno...dakle program za baciti...

naravno opet ce uzimati ljudi sa programima drugim i tako...a mi koji cemo morat ic rucno neka si popu... kare

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RuskeGTT kaže...

predivno...dakle program za baciti...

naravno opet ce uzimati ljudi sa programima drugim i tako...a mi koji cemo morat ic rucno neka si popu... kare

Nece ni jedan raditi zbog flasha!!!

a,b,c,d,e,f,g gummy bears are chasing me one is red,one is blue,one is peeing on my shoe now im running for my life cuz the red one has a knife!
15 godina
Lockerz

onda kao svi iste sanse a :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RuskeGTT kaže...

onda kao svi iste sanse a :D

Yep.Napokon jedan fer redeem za sve!!!

15 godina
Lockerz

a oni sortkatovi na lrc-u nece radit?

a znas cirka slucajno kad ce biti redem

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RuskeGTT kaže...

a oni sortkatovi na lrc-u nece radit?

a znas cirka slucajno kad ce biti redem

Njet nema moga insidera danas nikako online!

15 godina
Lockerz

prebacio sam si lrc da mi otvori mozillu, pa cemo desanku rabiti  Belji se

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RuskeGTT kaže...

prebacio sam si lrc da mi otvori mozillu, pa cemo desanku rabiti Belji se

Nadam se da si je izvjezbao Smijeh

15 godina
Lockerz

notepad sa strane, mozilla otvorena, LRC namjesten na 1 sek. i otvaranje u mozilli

mislim da vise od toga nemogu

nadam se da nece biti botova ili nekoga tko ce moc u par sekundi rijesiti sve

i skuzio sam jednu stvar: bolje upisati ODMAH zbroj da ga ne zaboravis dok upises sve podatke...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RuskeGTT kaže...

notepad sa strane, mozilla otvorena, LRC namjesten na 1 sek. i otvaranje u mozilli

mislim da vise od toga nemogu

nadam se da nece biti botova ili nekoga tko ce moc u par sekundi rijesiti sve

i skuzio sam jednu stvar: bolje upisati ODMAH zbroj da ga ne zaboravis dok upises sve podatke...

Tako sam i ja radio.Kako sam se samo ponadao kad sam otisao na electronics nakon neuspjelog paypala a ono tamo ipod.

15 godina
Lockerz

ja isto bome!!!

ali vidio sam cim su svi ipodovi bili dostupni da nesto ne valja...onda kad mi tupio komp da neznam matematiku sam popiždio

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Lockerz

opet cemo cekat satima

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Lockerz

kako to mislis da ce biti danas? nekako mi cudno...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Lockerz

Nemojte zezati da je u flash-u napravljeno :D ako je tako mrzite me koliko hocete ali to je bio moj prijedlog kathy :D

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.10.2010 7:07 (dex3108).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
dex3108 kaže...

Nemojte zezati da je u flash-u napravljeno :D ako je tako mrzite me koliko hocete ali to je bio moj prijedlog kathy :D

EnEsCe je uspio.Opet je probio njihovu zastitu.Relesa ga danas prije general redeema.Jos uvijek je jedini problem punk k flasha pa stranicu usporava!

15 godina
Lockerz

sta danas je znaco GENERAL?

jesu li sta govorili da ce ponoviti redeem od nocas? posto je bio u 5:05 ujutro, ja sam im poslao ovo:

hello

i have a complain about your redeem yesterday...

i've had problems with your math problem, i've written the correct answer and it was telling me all the time that it isn't correct...

then you said we should wait for another redeem...

i've been waiting for almost 1,5h after you said that...till 4:45 a.m. im my country...and i went sleep because i had got things to do today...

and now i've seen that the other redeem was at 5:05 a.m. (in my country)

so tell me, is that fair?

i see that the redeem is open now, but everything is fresh out (not so fresh, because it went out soon after the redeem began, almost 9h ago) and i think that you should make a special redeem for us europeans who couldn't be awake at 5 a.m., and i'd like it to be hold earlier...

please reflect about this

thanks

your fan Luka

p.s. to confirm myself being awake till 4:45 here's my screeshot:
http://img191.imageshack.us/img191/8908/lock4h45.jpg

bye!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Legendoooooooooooooooooooo ;)

:)
15 godina
Lockerz

ajde otkaci iz ovog topica, svako ima svoju zabavu

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Lockerz

Ruske strava ti desktop.Sta to imas sve na njemu.

Aj logic ako nemas nista pametno za napisat najbolje nemoj.Shvatili smo da smo legende.

BTW moza bi veceras mogao napraviti opet chat room!'Sto kazete?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Lockerz

Nagrade su sinoc bili dostupni duze od 30-40 sec.Ja nisam uspio nista uzeti jer sam radio neku skriptu za redeemanje i taman redeem poceo a skripta zakazala :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Lockerz

perk, jel dostupan update za LRC?

evo ti moj desk, stavio sam par gadgeta za nazdor rada procesora, graficke, neta, brojac metara prijedenih sa mausom, prognoza vremena, volume i moj omiljeni gadget: radio sa 5 meni najboljih stanica koji mi se vrti 0-24Smijeh

a lijevo su mi mjeraci prostora na HDD, sat i kalendar...na vrhu object dock sa svim programima i svime sta mi koristi...

na ekranu nema nijedne ikone, ne podnosim ihIzlanuo se

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.10.2010 19:20 (RuskeGTT).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RuskeGTT kaže...

perk, jel dostupan update za LRC?

evo ti moj desk, stavio sam par gadgeta za nazdor rada procesora, graficke, neta, brojac metara prijedenih sa mausom, prognoza vremena, volume i moj omiljeni gadget: radio sa 5 meni najboljih stanica koji mi se vrti 0-24Smijeh

a lijevo su mi mjeraci prostora na HDD, sat i kalendar...na vrhu object dock sa svim programima i svime sta mi koristi...

na ekranu nema nijedne ikone, ne podnosim ihIzlanuo se

Meni je predobar.

BTW sad je izasao beta update.Trebao bi official doci za sat-dva!

15 godina
Perkan777 kaže...

BTW sad je izasao beta update.Trebao bi official doci za sat-dva!

odlicno

15 godina
neaktivan
Lockerz
Eh ako budu neke jeftine nagrade na 24/7 :D
[url=http://www.gametracker.rs/index.php?page=server_info&ip=217.26.67.179:27041][img]http://www.gametracker.rs/banner1.php?color=siva&ip=217.26.67.179:27041[/img][/url]

0 0 hvala 0
15 godina
Lockerz

napisi kad dode update jer kako mi se cini nema ga jos

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Nabrzaka?? kaže...
Eh ako budu neke jeftine nagrade na 24/7 :D

Napocetku nece biti.Cekaj da se ovi sa vise bodova ispucaju!

RuskeGTT kaže...

napisi kad dode update jer kako mi se cini nema ga jos

Ok.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice