Lockerz

poruka: 17.482
|
čitano: 2.396.959
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
16 godina
protjeran
RE: Lockerz
imaticx kaže...

ma ne, samo mp3, player, ni bluetooth ni wlan, nista nema

ja napisem da je to mp3 player da ne treba dozvola od hakoma, a ona pita jel to ipod ili mp3. Onda sam nazvao i objasnio joj :)

Kad mi dodje, ide u prodaju, pa ako je netko zainteresiran, neka posalje PM. Skupljam za iphone 4, pa se mora prodati

Ja ne kuzim koje ti srece imas.Sve rucno radi i uspije.OMG

One line gives the other one // http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/Perkan777 -BF:BC 2 status
15 godina

:) sutra idem po jos jedan ili po macbook :)

necu se uopce s tim alerterima, autofillerima zamarati. Uvjerio sam se da moze i bez varanja :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.9.2010 18:29 (imaticx).
15 godina
imaticx kaže...

necu se uopce s tim alerterima, autofillerima zamarati. Uvjerio sam se da moze i bez varanja :)

Takoder, moj ipod je bez autofilla ili nekih alertera"ulovljen"

Lockerz nagrade Z-List [+] T-Shirt [+] iPod Nano purple (5G) 16GB [+] PSP rock bundle [-] (otkazano od strane Lockerza) 50$ PayPal [-]
16 godina
protjeran
imaticx kaže...

LOL o macbooku bez nekih programa mozes samo sanjati!!!

One line gives the other one // http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/Perkan777 -BF:BC 2 status
15 godina
Perkan777 kaže...
imaticx kaže...

LOL o macbooku bez nekih programa mozes samo sanjati!!!

znam, ali tko zna :) ako bude fresh out cim udem, idem dalje na shuffle :) ako ne bude, probat cu

15 godina
Lockerz

Thinking about more "exclusive" redemptions, NOT generals. First up: Z-List only redemption for those who have never redeemed a prize.

Kathy Savitt (ksavitt) on Twitter

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
imaticx kaže...

Thinking about more "exclusive" redemptions, NOT generals. First up: Z-List only redemption for those who have never redeemed a prize.

Kathy Savitt (ksavitt) on Twitter

Takvih nema.Svi su barem wallpaper uzeli.

BTW jeste vidjeli nove iPod toucheve?Sta misliote oce biti oni na redeemu?

15 godina

vjerovatno hoce, ali tek kad se rijese starih zaliha

i update o mom ipod shuffleu. Sad me zvali, CARINSKE TROSKOVE PLACA LOCKERZ, i danas ce mi stici ipod, vec je na dostavi. Nisam morao nikakve racune placati (kao sa ipod touch). Nadam se da necu morati platiti dostavljacu nista

i veceras idem opet na shuffle :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.9.2010 9:30 (imaticx).
16 godina
protjeran
imaticx kaže...

i update o mom ipod shuffleu. Sad me zvali, CARINSKE TROSKOVE PLACA LOCKERZ, i danas ce mi stici ipod, vec je na dostavi. Nisam morao nikakve racune placati (kao sa ipod touch). Nadam se da necu morati platiti dostavljacu nista

Cestitam.

BTW mozete li mi reci jeli iPod nano sta dobar?

15 godina
Lockerz

Jucer je izasao novi, koji je predobar naspram starog, ali vjerovatno nece biti veceras na radeemu. Ovaj stari nebih uzeo (ni radeemao, ako mislis na lockerz) zbog toga sto bi mogli carinu nabiti. Sto se mene tice, najbolji ipod je ipod touch, ili shuffle ako se voli minimalizam

0 0 hvala 0
15 godina
Perkan777 kaže...
imaticx kaže...

Cestitam.

ja sam ga reedmao, cuj to je pre*bena stvarcica, ali osobno smeta mi sto je tako tanki, bojim se da ga ne slomim....posto je jedino bilo dobro sta je imaood svih ipoda jedino on kameru (do sada) bilo je super, ali bolje uzmi touch....ili nano pa ga prodaj neotvarani za 1000 kn .... ja sma svojega starog 6 mjeseci stavio, da vim jer cu neke ponude dobiti i doslo je 850 kn, sto je super... :)

Lockerz nagrade Z-List [+] T-Shirt [+] iPod Nano purple (5G) 16GB [+] PSP rock bundle [-] (otkazano od strane Lockerza) 50$ PayPal [-]
16 godina
protjeran
x360gamer kaže...
Perkan777 kaže...
imaticx kaže...

Cestitam.

ja sam ga reedmao, cuj to je pre*bena stvarcica, ali osobno smeta mi sto je tako tanki, bojim se da ga ne slomim....posto je jedino bilo dobro sta je imaood svih ipoda jedino on kameru (do sada) bilo je super, ali bolje uzmi touch....ili nano pa ga prodaj neotvarani za 1000 kn .... ja sma svojega starog 6 mjeseci stavio, da vim jer cu neke ponude dobiti i doslo je 850 kn, sto je super... :)

Ja cu ga uzeti veceras.BTW odsad Lockerz placa carinu Smijeh

iPod touch uzimam sljedeci put.Hocu bar da dobijem nesto od elektronike!

Kakve su igrice za njega.Jel ima sta?

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.9.2010 10:54 (Perkan777).
15 godina
neaktivan
Lockerz

bok

0 0 hvala 0
15 godina
Perkan777 kaže...
x360gamer kaže...
Perkan777 kaže...
imaticx kaže...

Cestitam.

Ja cu ga uzeti veceras.BTW odsad Lockerz placa carinu Smijeh

iPod touch uzimam sljedeci put.Hocu bar da dobijem nesto od elektronike!

Kakve su igrice za njega.Jel ima sta?

Igrice su Ok, nisu kao na touchu ali su optimizirane za nano...Kako to mislis uzet cu ga veceras?! pa treba ga uzeti :)

Sta stvarno Lockerz placa carinu?! ovo je predobro da bi bilo istinito :D ....

BTW: izasli su novi
ipod touch - nema vise razlike izmedu njega i iphonea 3 GS, cak je ipod bolji po kameri i nekim mogucnostima...

ipod nano - na dodir, bez kamere .. samo 4 menia (nema podmenia) .... ne svida mi se jedino sto je bez kamere.... Super za one koji idu trcati + pre* dizajn :)

ipod shuffle - nije bas nesto promjenjen

apple TV - nerznam

16 godina
protjeran
Lockerz

Usao sam i u ovaj shop redeem xD

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Lockerz

Danas je SHOP REEDEM ili onaj gore spomenuti Z-List REEDEM?

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
zgsolja kaže...

Danas je SHOP REEDEM ili onaj gore spomenuti Z-List REEDEM?

Shop

15 godina
Lockerz

Evo stigao mi ipod shuffle, i platio sam 0 kn :)

Idem veceras opet na shuffle. Ako netko hoce kupiti ovoga, neka se javi na PM

EDIT: nemojte biti 100% sigurni da oni placaju, mozda je greska carine ili lockerza. Kad neko neku vrijedniju nagradu uzme, onda cemo biti 100% sigurni

@perkan

kako mislis, usao si u shop radeem? Pa jel nije da kad kupis wallpaper da ti traje mjesec dana i mozes sudjelovati u svakom radeemu?

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.9.2010 14:39 (imaticx).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Lockerz

Pozdrav svima, ja sam nov ovde. :)

Pre nekih nedelju dana sam se registrovao na lockerz, i evo prekljuce postao Z-list member. :)

Sada skupljam pare na paypalu da uzmem onaj gold wallpaper, da pocne full dozivljaj. Naravno, nisam jos ni jednom redeem-ovao, a vidim pisete da je danas redeem. Imam 400 poena i sa tim ne mogu gotovo nista. Samo jel mi mozete reci u koliko sati je najavljen redeem ako se zna, jer vidim na drugim forumima pise da ce biti u 2-3 kruga. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
imaticx kaže...

Evo stigao mi ipod shuffle, i platio sam 0 kn :)

Idem veceras opet na shuffle. Ako netko hoce kupiti ovoga, neka se javi na PM

EDIT: nemojte biti 100% sigurni da oni placaju, mozda je greska carine ili lockerza. Kad neko neku vrijedniju nagradu uzme, onda cemo biti 100% sigurni

@perkan

kako mislis, usao si u shop radeem? Pa jel nije da kad kupis wallpaper da ti traje mjesec dana i mozes sudjelovati u svakom radeemu?

Ne opet sam ga kupio.Moras ga dva put kupiti (rok za ovaj redeem je vec prosao).

15 godina

ja sam negdje naisao da vrijedi mjesec dana?

a nista onda, sljedeci puta, ali svejedno cu cekati veceras :)

16 godina
protjeran
imaticx kaže...

Mjesec dana ti vrijedi ono u vezi bodova.A shop redeem mozes samo jednom iskoristiti.

15 godina
Perkan777 kaže...
imaticx kaže...

Mjesec dana ti vrijedi ono u vezi bodova.A shop redeem mozes samo jednom iskoristiti.

znaci, nista onda veceras :)

trebao sam onda kupiti jos nekidan, ali eto kad ja ne citam sto treba. Ja mislio da vrijedi za sve redemptione u mjesec dana :)

nist, onda bar ti nesto ugrabi veceras

16 godina
protjeran
imaticx kaže...
Perkan777 kaže...
imaticx kaže...

znaci, nista onda veceras :)

trebao sam onda kupiti jos nekidan, ali eto kad ja ne citam sto treba. Ja mislio da vrijedi za sve redemptione u mjesec dana :)

nist, onda bar ti nesto ugrabi veceras

Da bar.Uzmi onda za sljedeci redeem.

15 godina

mjesec dana traju trostruki/cetvrestruki bodovi ili ti PTZi :D

15 godina
Lockerz

za sljedeci kupujem :)

evo objavili su pravila, pa se spremite :)

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Lockerz

Uzeo 25$.iPod otiso nevjerovatno brzo.

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.9.2010 22:32 (Perkan777).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

aaa moze mala pomoĆ?

Ovak imam 750 ptz-a na lockerzu,nisam z-list member!!!

Zanima me dali cu bit ikada u redeemu?,s time da nisam z-list member i nisam kupio wallpaper??? 

pomoć pls !!!

Hvala!

ZaX je PROOOO

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lockerz

Može pozivnica na josip.curcic1@gmail.com

Hvala

www,sobitza.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

poslano! :D

ZaX je PROOOO
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice