e znam da smo ovo 100 puta prosli ali sta je besplatno na lockerzu koje stvari??naprimjer redemam IPAD i moram platit kad dode do mene, sta je sve besplatno na lockerzu da nemoram nist dat kad dobijem??
Lockerz
- poruka: 17.482
- |
- čitano: 2.389.183
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
The SHOP Bonus Redemption is LIVE! znači uskoro če i ovaj reedem za nas smrtnike. :p
e znam da smo ovo 100 puta prosli ali sta je besplatno na lockerzu koje stvari??naprimjer redemam IPAD i moram platit kad dode do mene, sta je sve besplatno na lockerzu da nemoram nist dat kad dobijem??
Pa sve je besplatno samo na vece stvari placas PDV...
možda naš danas a možda i ne kako bi vaha reko
"može bit bidne može bit ne bidne"
Počeo shop redemprion
Počeo shop redemprion
kasniššššššššššššššššššššššššššššššššššššššššššššššššššššššššššš..........
http://live.lockerzalerts.com/ - ova stranica je zakasnila 18 min, da upozori na redemption
daj molim te kako si upecao da je redemption prije 18 min
LC checker neki - link please
Evo vidim imam neki site koji šatro svira Money od Pink floyda
kako si ga ti upecao?
Koliko redeem obično traje?
I Hvala ljudi ono baš hvala, niko ni be o nekom checkeru...
imas checker nekoliko stranica prije lordov checker :S
imam dojavu da je večeras reedem za nas obične miševe, kažu da sve riješe u jednom komadu i gotovo
idem skenirat zadnjih 10 stranica
pa šta bude
Neću danas redeemati, idući puta ću.Skuplat ću još PTZova, i dogovort´ se sa starom
ma čist sumjam da je danas al možda i griješim
da je danas reedem rekla mi baba na placu, danas ja pitam baba kad je redeem kaže sinko vidim u kartama da je danas reedem, možda je mislila na ovaj shoperski
da je danas reedem rekla mi baba na placu, danas ja pitam baba kad je redeem kaže sinko vidim u kartama da je danas reedem, možda je mislila na ovaj shoperski
word nigga!
imas checker nekoliko stranica prije lordov checker :S
Našao sam ga...hvala
kak će sad checker registrirat da se nešto promijenilo ako je ovo za login već tu? :S
e ovim peetchkama redeem traje vec 1h...ja nemogu vjerovati koje su to peezde...nama ce trajati 15min, i nakon 5sek ce biti sve out of stock...
e ovim peetchkama redeem traje vec 1h...ja nemogu vjerovati koje su to peezde...nama ce trajati 15min, i nakon 5sek ce biti sve out of stock...
a njima ti je isto tako, oni su znali da će biti danas ccc nego, oće netko otvorit sobu? :D
ni dns nema redema
?????
koliko dugo im već traje taj redeem jbt!?
ajd ohladite, nije da svi kupuju, redeemat mogu oni koji su shoppali, a shoppat mogu ameri trenutno...a to je malo u usporedbi sa cijelim svijetom di svi jedva cekaju da redeemaju...
cito sam komentare na facu da je cak i amerima sve brzo nestalo..a niko nije skoro nis uzeo...a samo su ameri i to ne svi sudjelovali....sta ce tek bit na general...uff
bice sranja...ma ja mislim da lockerz od sve te elektronike ima od svaceg po 1 komad, ma sto posto mozda cak i nastimaju Fresh Out da mi mislimo da je vec neko uzeo!!! !
imali ko imacros code vec ustiman s redeema ?
sad pa nam rade Bunnies - Die Hard, čudni su :S