wtf prošao redeem u 1 min
Lockerz
- poruka: 17.482
- |
- čitano: 2.397.560
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
aaaaa da....
to je sve zbog onog sto su juce neki uspjeli
reeeeeeeeedddddddeeeeeeem
haha...uspio sam redeemat ipod od 64 gige :DDDDDDD
čestitam :(
LOL ovo je bilo presmijesno
naravno da nisam uspio iPod shuffle naruciti ali sam zato uzel neki paladium prsten za curu :D
wtf zašto nemogu na ptzplace, počeo redeem i neda mi se upalit stranica
Tolika je navala da mi čak ni na alienware-u ne može otvoriti ptz place
katastrofa -.-
ma daj sve usporeno nemos na stranicu otic
Dosad što primijetim nestao je iPad i Pokemon Heart Gold za DS
a pazi ovo ja bio na PSP-u i pukne veza od t-coma aaaaaaaaaaaaaa
evo nemogu capatche dobit nevidim ih
a pazi ovo ja bio na PSP-u i pukne veza od t-coma aaaaaaaaaaaaaa
brutalno haha
nakon 5 puta konacno sam uspio nesto redeemat...ali supci jedni dali su nam po 2 prijera od svakog dam se kladit!!!
E da Lordov program zakon..
sta god sam kliknuo error prvo ipod touch ispunim sve reedem klik error kaze probaj ponovo i naravno kad probam nema vise, onda cod isto i evo sad glupu soljicu pokusavam i nece samo ucitava stranicu i na kraju kaze out of stock pa jbt mogu li oni malo nabaviti bolji server
da, premalo je bilo i prebrzo je otislo! bas sam razocaran, nadao se onom najjadnijem iPod-u mada sam i za veci imao :D
al ajd...sad me zanima kako to dalje ide posto sam prsten narucio :)
btw. svaka cast lordovom programu, funkcionira odlicno
mah ja pokusao skullcandy sluse.... ali fresh out fak
kakvo s**** meni počeo svirat program tek 10 minuta kasnije,i onda normalno nije ništa ostalo osim j****** desktopa!
jbt lockerz odo ja slaviti 1. maj sada imam razlog više da se napijem
lol ja ugrabio baggu bag :) hehe prvi redeem i vec ugrabi xD
al stvarno je premalo trajao...steta...uso sam 3 sekunde cim je lordov prog zazvonio ELEKTRONICS SVE FRESH OUT
OVO FAKAT NIJE FER!!! BAŠ SAM SAD BIO NA LOCKERZU GLEDAO ŠTA DA UZMEM I OTIŠO SAM NA POČETNU PIŠE REEDEM NOW I PISALO JE 2 SECONDS AGO!!!!!!!!!!!!!!! I UŠLO MI JE DOSTA BRZO, VIDIŠ NA ELECTRONICS SVE JE FRESH OUT JEDINO SU OSTALE ONE DEOS SLUŠALICE!!! REKO SAM JA AJDE BAR NEŠ! KORISTIO SAM ONAJ LORDOV PROGRAM ZA PREČICE. NAJBRŽE ŠTO SAM MOGAO SAM NAPISAO I STISNUO REDEEM. PISALO JE DA JE VEĆ FRESH OUT. VRATIM SE JA U ELECTRONICS I NIJE VIŠE BILO NI POZADINA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I DA I LORDOV PROGRAM MI SE TEK POJAVIO NAKON 3 MINUTE!!!!!!
JA SE KLADIM DA U LOCKERZU IMAJU OD SVAKIH NAGRADA SAMO JEDAN KOMAD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
KRETENI GLUPI!!!!!!!!!!
pa pozadine jos sad imas :D
zajebo sam sam, trebao po skullcandy probati ici, ali dobro je, za prvi put ja zadovoljan :))
Pic*a im ma*erina,sad ću lijepo supportu pisat da 50% yebenih članova ima auto redeemere i kaj su tak retardirani da ih ne skuže!!!!Pa nisam ni Baggu Bag uspio redeemat!
Nemaju dovoljno nagrada za sve nas,naravno.Ali stvarno je brzo sve bilo fresh!!
kakvo s**** meni počeo svirat program tek 10 minuta kasnije,i onda normalno nije ništa ostalo osim j****** desktopa!
tako i men na proslom redeemu..kad sam uso bilo je skoro sve osim ps3..i idem ja na wii..al server me zeznuo.
Pic*a im ma*erina,sad ću lijepo supportu pisat da 50% yebenih članova ima auto redeemere i kaj su tak retardirani da ih ne skuže!!!!Pa nisam ni Baggu Bag uspio redeemat!
najbolje da se na sudu žališ XD
Kakve su to budale,to je nevjerojatno...Kao što sam rekao,50% članova ima yebene autoredeemere i tak sve ode u 3pm nakon 3 yebene sekunde...