Lockerz

poruka: 17.482
|
čitano: 2.396.232
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
15 godina
neaktivan
Lockerz

meni uopce nije bilo capcha...

i sad mi koji smo nekaj sitno redeemali kaj sad? oni se na mejl javljaju ili odmah salju? jer dok sam dobio z-list cestitku dok sam napokon skupio 20 clanova sam slucajno stisnul unsubscribe i ne znam kak da se natrag subscribam, nema te opcije nigdje Izlanuo se valjda ce mi mejl poslat ili stajaznam

1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Lockerz
.: R32LowRider kaže...
Sad još dok dodje Shop onda Perkane hackaj...Ust.hackaj sad! 8) Poslao sam mail supportu,i napisao da mi ne odgovore onim yebenim strojem za odgovaranje nego da mi bas odgovre za fakat...

Frend je haker i pol tako da cu u suradnji s njim valjda nesto iskombinisat.

Don't drink and drive just smoke and fly !!!!! // http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/Perkan777 -BF:BC 2 status
15 godina
Ok Perkane,al hakiraj nekaj yebenog :)
http://hr.test-iq.com/#280288 R32 FanPage
15 godina
neaktivan
Piroman007 kaže...
noLife kaže...

ne znam jeste li vidjeli sta su im ljudi sve izgovorili na facebooku, naravno sad su zatvorili diskusije

Vidim da je zatvoreno..Haha pa ja bi ih sada žive oderao..kako mogu tako varat naciju...bemti 24min naš redeem, amerima čuku i pol...pfffffffffffffffffffffff

ala nis mi ne pricaj i ja sam popiiiii****
iso sam na xbox i juce sve fino popunim i izbaci mi neki error vise ni sam ne znam koji
danas uso kad je na hallwayu bilo 0 minutes ago i nema xbox, hehe

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.4.2010 19:44 (noLife).
15 godina
Lockerz

evo jos jednog novog...pratim ovaj topic jedno mjesec i nesto...na lockerzu sam oko 2mj, imam 2500+ PTZ-a

kao prvo, nemogu vjerovati koliko glupih ljudi ima, stalno se ponavljaju pitanja jel rade igrice na ps, jel ima carine, jel moze ovo ono, dajte mi lordov program? isuse ljudi, naucite se citati kako spada, ili imate SEARCH...

dalje...bio sam sad na ovom redeemu, mogu rec samo jedno: KATASTROFA!!!! lordov program mi je zvonio odmah, samo meni trebalo da skuzim kako svira, winamp mi bio malo glasanBelji se udem unutra, pa mi je odmah pisalo ono SOON...probao par puta F5 i uspio nakon 2min uc u ptzplace...i vidim NEMA NISTA...samo par gluposti...

rabim iMacro kojeg sam konfigurirao na onim test stranicama, pa sam napokon uspio uc u ptzplace za vrijeme redeema (proteklih redeema ili nisam bio doma, ili mi nije htio uc)...uspio sam konfigurirati iMacro kako spada, da mi ispuni SVE podatke osim captcha...isprobano na torbi nekoj zutoj, na slusalicama i na filmu jednom...radi perfektno...

jel stvarno nije danas bilo captcha, tj su ga oni maknuli za ovaj redeem kao sta mi frend rekao, ili se nije mogao vizualizirati dok je bio redeem?

ovo je koma, nadam se da ce sto prije uvesti SHOP za nas internacionalce...

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

program nije svirao znao sam da ne radi

15 godina
neaktivan
Lockerz

uspio sam uzet ipod 64 gb...sad cemo vidjet hoce li biti sto od toga!! i uzeo sam ga bez ikakve pomoci bilo kojeg programa i autofilla!!

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

highgamer program ti mora svirat..nije ni meni sinoc na redeemu al posto imam win7 danas sam isao kao run as administrator i sve 5

NoThInG CaN't StOp Me !!!
15 godina
Schindler kaže...

uspio sam uzet ipod 64 gb...sad cemo vidjet hoce li biti sto od toga!! i uzeo sam ga bez ikakve pomoci bilo kojeg programa i autofilla!!

al ce ti carinu nabiti na njega. sigurno oko 1000 kn :) Ja sam isto mislio taj, ali sam uzeo od 8 GB (u 2 mjesecu) zbog carine

15 godina
neaktivan
imaticx kaže...
Schindler kaže...

al ce ti carinu nabiti na njega. sigurno oko 1000 kn :) Ja sam isto mislio taj, ali sam uzeo od 8 GB (u 2 mjesecu) zbog carine

e da carina ce te izaci puno....

imaticx koliko si ti platio na 8G?

16 godina
odjavljen
Lockerz

Ljudi ja još uvijek imam otvorene redeem stranice pa bih mogao sad neš učiniti, tj. uzet neke skripte pa ih iskoristiti nekak prek firebuga il neš slično. Što da napravim?

D=mc2, Deinstein
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Hmm,aj pošalji meni linkove da to vidim,ak može?Neću niš hakirati nego samo da vidim dali mogu redeemati bilo kaj... :)

15 godina

Ništa,samo otvori ono PTZ Place i Coming Soon :(

15 godina
neaktivan
Lockerz

e jbga,ja za vrime redeema bio u skoli i opet uspio da se domognem lockerza i da pokusam nest redeemat. heh ja se izvuka i otisa u informatiku upalio komp i taman stigo 2 min od pocetka redeema al uzalud,vec sve bilo fresh out osim par filmova i maica koje kad sam iso uzet izasao mi je error...-.-"

0 0 hvala 0
15 godina
Bokyyy kaže...
imaticx kaže...
Schindler kaže...

e da carina ce te izaci puno....

imaticx koliko si ti platio na 8G?

500 kn za 8 GB

15 godina
neaktivan
ašqm kaže...

e jbga,ja za vrime redeema bio u skoli i opet uspio da se domognem lockerza i da pokusam nest redeemat. heh ja se izvuka i otisa u informatiku upalio komp i taman stigo 2 min od pocetka redeema al uzalud,vec sve bilo fresh out osim par filmova i maica koje kad sam iso uzet izasao mi je error...-.-"

LOL...kakva je to skola

15 godina
neaktivan
.: R32LowRider kaže...

Hmm,aj pošalji meni linkove da to vidim,ak može?Neću niš hakirati nego samo da vidim dali mogu redeemati bilo kaj... :)

Evo ti skinuta jedna stranica: http://www.4shared.com/dir/38486721/f3e24b8f/shit.html

Djelim Lockerz pozivnice. Javite se na p.m.http://www.e-castig.com/index.php?r=fyE5
15 godina
neaktivan
Perkan777 kaže...

Ja sam ugrabio neke kodove sa stranice.Sad cu vidjeti sto se da napraviti.Pitati cu frenda on je jedan od najboljih programera.

ma to care neka je on samo haker...sad nesto iskombinirajte...i ja dost puta probam prek fire buga vidjet sta ima sve...al nikak uspjet nest :S

Athlon X2 5000+ 2,6GHz ; GA-56S-S3 ; 4GB ddr2 kingmax ; GT220-512MB ; 500GB seagate ;500W ; ATX-L8026-C4 ; Pioneer DVR-215D; Samsung SM 943N ; Windows 7 Extreme Edition
15 godina
neaktivan
Lockerz

od ovih sto su redeemali jel itko dobio e-mail ikakav od lockerza? ja jos nista

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

eee kako ce sad shop raditi jel citav dan  je reddem i mozemo uzmati  ili???

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nabrzaka?? kaže...

eee kako ce sad shop raditi jel citav dan  je reddem i mozemo uzmati  ili???

znamo kolko i ti ... sve će mo  na vrijeme saznati

http://www.e-castig.com/index.php?r=krYu
15 godina
neaktivan

bilo bi fora da naprave redeem za svaku državu. možda sporo, al bi bilo bolje...

16 godina
neaktivan
Lockerz

E a kak dobivam te bodove procital sam sto puta ali nista, imam 4 boda od jucer sam pocel... pogledal sam 6 videa i nisam dobil niti jedan bod, kaj treba radit ?

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

pitanje za Z listere, dakle, onda dok su bili dupli bodovi dal ste onda dobivali 8 bodova za svaki video ili opet 4? znaci duplo zbog z lista i duplo zbog akcije duplih bodovaNevinašce

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
gmejz kaže...

pitanje za Z listere, dakle, onda dok su bili dupli bodovi dal ste onda dobivali 8 bodova za svaki video ili opet 4? znaci duplo zbog z lista i duplo zbog akcije duplih bodovaNevinašce

Play tad nije ni postojao.

NOBODY wants you, NOBODY loves you, NOBODY misses you, NOBODY needs you, NOBODY cares about you, NOBODY makes you happy, dont cry My name is NOBODY!!! Dao joj je dvanaest ruža i jednu umjetnu.
15 godina
odjavljen
BannedOnThisForum kaže...
gmejz kaže...

@banned Ti si glup čovijek....

Da gmejz dobivali su 8 bodova...

Pinky je zakon... I ♥ π
15 godina
neaktivan
Lockerz

pa sada su nedavno bili dupli bodovi, mislim da prosli tjedanIznenađen

0 0 hvala 0
15 godina
BannedOnThisForum kaže...
gmejz kaže...

nemogu vjerovati sta citam...hahaha, uljepsao si mi jutro, hvala ti banned...

ako si proveo imalo vremena uz lockerz vidio si da su bili dupli bodovi nedavno i PLAY postoji od kad sam ja regan tamo, a vjerujem i prije

nego ljudi, vidim onaj Lockerz Gift Restock Countdown, pise da je iduci za 12 dana, sta znaci opet imamo 2 redeema u mjesecu ili?

15 godina

Je li ikome došao ovakav e-mail

Our Sound Alerter Worked For US Members Be Ready International Members

Posted: 29 Apr 2010 11:32 PM PDT

Good News Guys

Lockerz Share Sound Alerter Worked For US Members And Many People Got Great Gifts As They Were Using Our Services

So International Members Make Full Use Of It Be The First To Redeem

Just Keep http://lockerzshare.in/soundalerter/ Open in the browser and as soon as redemption starts you will be alerted with a sound

Bookmark http://lockerzshare.in/soundalerter/

Ako vam treba pozivnica za Lockerz javite mi se na pm, ili na e-mail
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice