evo sad ovih 200 bodova u 10 dana treba skupiti, pa da pitam - vi koji ste prek nekih proksija gledali one zecheve i robotech filmeke koji inace ne rade nama, da li su vam iz lockerza kaj srali za te bodove? jer bez tih videa tesko da budem tih 200 bodova skupil, kad sam prakticki sve videe vec pogledal :(
Lockerz
- poruka: 17.482
- |
- čitano: 2.392.843
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
A ja nisam nist gledao jer sam znao da cemo dobiti redeem, nisam nist redeemo imo 400 bodova i 80 filmica za pogledati....awsome...
fak ju -.- =D
Sta to za stvarno ili FAQ?
pa to bi trebo skupit 20 bodova po danu, to je nemoguce jer nema videa a sumnjam da ce ih biti puno vise
ali je imam hehhehehe
...imas ju, ali decko svuci se s tog Lockerza, to su prevaranti, nećeš od njih dobiti ni pišljivu bobu!
TO JE GLUPOST - cijeli Lockerz i ostale slične gluposti!
Ugl. Lockerz je SCAM!
...imas ju, ali decko svuci se s tog Lockerza, to su prevaranti, nećeš od njih dobiti ni pišljivu bobu!
TO JE GLUPOST - cijeli Lockerz i ostale slične gluposti! (Izuzev e-Castig) on je za skinut kapu, znam par ljudi koji su dobili.
Ugl. Lockerz je SCAM!
Ajme meni......jao...sad si ga udario....
Sve je oznaćeno...
FACEPALM
TO JE GLUPOST - cijeli Lockerz i ostale slične gluposti! (Izuzev e-Castig) on je za skinut kapu, znam par ljudi koji su dobili.
Ugl. Lockerz je SCAM!
lockerz mozda i je scam.
ali e-castig? pa to je je najveća scamčina na svijetu.
moja baba bi dizajnirala stranicu bolje.
Ugl. Lockerz je SCAM!
lockerz mozda i je scam.
ali e-castig? pa to je je najveća scamčina na svijetu.
moja baba bi dizajnirala stranicu bolje.
Ne znam, meni pričaju jedni kako su dobili, još su mi i slike slali, a sada koliko je to istina ne znam, više vjerovatno je i da su lagali.
ja ne kuzim kako moze netko rec da je lockerz scam kad su ljudi dobili neke nagrade, naravno da je njima u interesu da zarade vise i imaju uvijek neke kombinacije, al scam sigurno nije, imas srece dobit ces, nemas srece neces dobit, to je to
haha, pa procitaj temu malo od prije, s foruma jedan je dobio ps3, drugi je dobio ipod nano, ja sam osobno dobio ipod shuffle, i ne sjecam se vise, ajde sad daj 100 ojra
haha, pa procitaj temu malo od prije, s foruma jedan je dobio ps3, drugi je dobio ipod nano, ja sam osobno dobio ipod shuffle, i ne sjecam se vise, ajde sad daj 100 ojra
dobra fora e, ja sam dobio macbook.ISTINA!!!!Sad 100€|
roflllllllllllllllll, pa lega, može neka slikica bez fotopijace ili painta
odi na 266. stranicu pa pogledaj slike koje sam stavio
NIJE SCAM I TOČKA !!!!!!!!!!!!!
NIJE SCAM I TOČKA !!!!!!!!!!!!!
ustvari dok neprobaš neznaš
dobra fora e, ja sam dobio macbook.ISTINA!!!!Sad 100€|
roflllllllllllllllll, pa lega, može neka slikica bez fotopijace ili painta
Ajd na predhodnu stranicu i pogledaj moj post sa slikama...
Uostalom, ako mislite da je Lockerz scam, nemojte ga koristiti, napusite ovaj topic i amen. Bolje za nas, manje ljudi server spopada.
di je 100€ za onoga sa ipodom?
Ja sam dobio majcu...i ja hocu 100 €ura
I ja sam dobio majicu,al ne Z-list.100 Eura na sunce! :DD
kak bi trebao dobiti bodove jer kad pogledam film ne pokaže mi se ono za upisat i nemogu dobitit bodove
kak bi trebao dobiti bodove jer kad pogledam film ne pokaže mi se ono za upisat i nemogu dobitit bodove
radit ce, nekad radi nekad ne, ovisi ako puno ljudi gleda onda se zbloka
Je li legalno uraditi ovo ako mi ne rade videi?
C:\Windows\System32\drivers\etc find host file and open
it with notepad on the bottom and just add new line “68.142.122.203 lockerz.fcod.llnwd.net”
without quotes and save.
potpis .. također
Tkaodjer sretan Uskrs svima!!!!
BTW imate posebnu temu za cestitanje Uskrsa
potpis.
e samo pitanje zasto ne mogu gledati video(na lockerzu naravno) ???
jel zna netko način kako da zaradim ptz ?
nov sam u ovom pa zato