Daš meni accaunt?
Naručio sam 25$ na PayPalu i sad su ih ukinuli... koja gamad...
Daš meni accaunt?
Nisu gamad a zašto?
Zato jer oni shvaćaju da mi iz Hrvatske nemožemo koristiti i kupovati Pay Palom pa im je sigurnije da ti ponište narudžbu.Evo meni je prije 10 min stigla prava potvrda za naručeni film tako da nebi trebalo biti problema!
Zato jer oni shvaćaju da mi iz Hrvatske nemožemo koristiti i kupovati Pay Palom pa im je sigurnije da ti ponište narudžbu.Evo meni je prije 10 min stigla prava potvrda za naručeni film tako da nebi trebalo biti problema!
Hmm možda, ali mislim da bi mi ipak trebalo doć tih 25$ jer mi je PayPal acc regan na Sloveniju, par tipova je tako napravilo i radi...
Gospodo molim vas kratite citate! (zasad sam vam ih ja skratio da vidite kako to ide.)
Gospodo molim vas kratite citate! (zasad sam vam ih ja skratio da vidite kako to ide.)
Ok,hvala na dobronamjernoj sugestiji,IVO
Daš meni accaunt?
to si ti bili rekli jos kad i kad na njihovom hallu.
Hmm možda, ali mislim da bi mi ipak trebalo doć tih 25$ jer mi je PayPal acc regan na Sloveniju, par tipova je tako napravilo i radi...
To ti je prije tako bilo dok nisu skuzili da neke zemlje ne mogu primati pare.Ja sam uspio izvuci 25$ na redeemu koji je bio ja mislim u sijecnju.Kasnije su mi jos vratili bodove koje sam iskoristio za paypal i ispricali se a ja pare potrosio jer sam na PayPal acc-u regan na sloveniju.
To si trebao prije probati a ne sad.Eh i da nisu ti zato ponistili narudzbu nego zato sto si fejko mejlove.
Istina... znam da sam fejko mailove, ali jbg barem sam probao.
"Tko ne riskira, ne profitira!"
Istina... znam da sam fejko mailove, ali jbg barem sam probao.
"Tko ne riskira, ne profitira!"
A eto ti si riskirao i popusio isto ko i ja sa svojim acc-om.Meni su skinuli 900 bodova pa sam onda prosli redeem redemao termosicu za 225 bodova a sad imam oko 1300 bodova i potpuno sam cist.Na sestrinom imam oko 1000.
Znači sada kada su me ulovili i skinuli mi bodove, ukoliko više ne budem fejko mailove i radio slične stvari nego pošteno skupljo ptz-e više mi kod redemanja neće sr*t?
Znači sada kada su me ulovili i skinuli mi bodove, ukoliko više ne budem fejko mailove i radio slične stvari nego pošteno skupljo ptz-e više mi kod redemanja neće sr*t?
Da.Tako su i meni skinuli i zadnji put redeemao termosicu i nisu nista srali.
ja fejko 40 mailova i niš mi nisu srali =D
Hoce... ČITERU hehehhe
Hoce... ČITERU hehehhe
hehe
Nisam temu pratio dalje od stranice 273, tak da ne znam jel netko nešt u međuvremenu dobio ili je nešto novo o lockerzu otkriveno. Ugl, meni je stigla majica jutros. Nisam dobio one fancy papiriće sa lockerz, thank you i taj blabla, al sam dobio majicu na kojoj piše www.lockerz.com, tako da možete biti sigurni da je od njih majica. Evo slike:
peticija za 24/7 http://www.ipetitions.com/petition/lockerzredeem/
Nisam temu pratio dalje od stranice 273, tak da ne znam jel netko nešt u međuvremenu dobio ili je nešto novo o lockerzu otkriveno. Ugl, meni je stigla majica jutros. Nisam dobio one fancy papiriće sa lockerz, thank you i taj blabla, al sam dobio majicu na kojoj piše www.lockerz.com, tako da možete biti sigurni da je od njih majica. Evo slike:
Cestitam.Ja jos ocekujem svoju termosicu.
We have some exciting news to share with you about the April redemptions — that's right, redemptions! Stay tuned!
ma kakve sad peticije mrtve, rekli su da ce bit 24/7 sta sad opet neka izmisljanja
meni ne radi ni jedan video,''this item is currently unavailable'' (ili tako nesto),ima li neko isti problem?
meni normalno idu evo dok ovo pisem on se tamo vrti
i... šta sada ?? prcaju nas u mozak -.-
reeeeeedem aprilski ja sam reedemo majicu..!
reeeeeedem aprilski ja sam reedemo majicu..!
???
Kao od 3. do 13. ovog mjeseca trebamo skupiti 200 bodova da bi mogli sudjelovati na tom redeemu.
znaci od 3.4 moras se ulogirat i pogledat 4 videa svaki dan do 13.4 da bi prisustvovao =200 bodova (nije lose naspram zadnji put kad nismo ni znali kad je redeem)
a ja uopce nisam gledao filmice... mozda 10...hehehehhe
Ovo ce biti jakooo zabavno...
A u k*** su... tko ti kaze da ce bit toliko videa do 13?
Prvo sam pogledao sve da bi International pobjedila protiv USA-e, za koji nisam nista redeemao, sad bi trebao gledat videe kojih nema?
Mars u tri pm, jel itko za razmjenu fake mailova da dodjem na zlist barem?
A ja nisam nist gledao jer sam znao da cemo dobiti redeem, nisam nist redeemo imo 400 bodova i 80 filmica za pogledati....awsome...