može li meni jedna pozivnica na mail: cxxy@net.hr
Lockerz
- poruka: 17.482
- |
- čitano: 2.388.136
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Rego sam se i šaljem pozivnice :)
Ako netko hoće neka samo pošalje PM ;)
Fali mi još 19 ljudi da dobijem majicu.
@ Car
Poslao sam ti ;)
Postao sam vip mozete me izbrisat s liste.
Haha znate kako?!Samo sam radio e-mailov po svim mogucim servisima i onda tamo slao pozivnice.Ako pokusate sa mailinatorom nece radit.
Nagrado stizem.
BTW oce mi poslat majicu?
kaj nije šema da onda moraš biti aktivan na većini ti accountova i to sa različitih IP adresa?
Postao sam vip mozete me izbrisat s liste.
Haha znate kako?!Samo sam radio e-mailov po svim mogucim servisima i onda tamo slao pozivnice.Ako pokusate sa mailinatorom nece radit.
Nagrado stizem.
BTW oce mi poslat majicu?
Haha.
Just want to remind members that on 9/10, we will be purging the system of ALL illegally obtained PTZ. In case you're wondering if that affects you, it includes ALL PTZ obtained through: 1) Fake emails 2) Answering dailies from days past the current day 3) Cheating at the game in any way 4) Refreshing ANY page to get illegal PTZ. For our 100% rule-abiding members, congrats, you keep all of your PTZ and will have a much better chance of great redemptions on 9/15 because fraud PTZ are getting wiped out before our posting. For our "I didn't know it was cheating” or “I’m sorry I cheated” folks, only you're fraud PTZ will be deleted this one time. However, this is the only “second chance”. Any future attempt to cheat or engage in 1-4 and above will END your Lockerz membership.
4 weeks ago
Haha ali ja sam sve legalno napravio s pravih e-mailova i sve.
You cant touch me
Haha ali ja sam sve legalno napravio s pravih e-mailova i sve.
You cant touch me
Reset IP adresa kod izrade svakog emaila, reset kod prijava, reset kod svakog logiranja... Ako si samo jednom zaboravio, vidit ćeš...
Imam mail list od 100k mail adresa pa cu slati na njih... valjda ce ih se barem 10 registrirat =/
PA SAD SE MORAM POCET DERAT!!!
Kao sto sam vec 1000 puta rekao, NEZNA se kako ce se placati postarina, posto postarina jos ne postoji (jer sada salju samo u SAD)!!! Ako ste sigurni u neku tvrdnju o postarini, MOLIM VAS, dajte nekakav link, jer ovo "rekla kazala" nema smisla. Ja nekazem da ti ne govoris istinu, samo bih volio da ju potkrijepis nekakvim linkom.
Hvala.
pa negdje je pisalo na myLockerz da je poštarina 20PTZ miljardu posto
Dijelim pozivnice, jos 14 ljudi mi fali za z-listera, kome treba neka posalje svoj email na PM.
Aj da vidim sto je lockerz. Molim za pozivnicu!!! living.dead1996@hotmail.com
Daj mi onda reci - jel može i moj tata isto napravit acc kao moj ref? preko mog invitea? planira biti aktivan, a imamo isti IP
Jeli zip kod vazan jer ja ga ne znam?
Email je u sistemu,daj mi posalji drugi na PP!
Ako je mail u sistemu znači da mu je netko već poslao...
aj ljudi kome treba pozivnica jos 11 moram podijelit
Zato jer sam mu ja već prije poslao pozivnicu. Ne može više ljudi slati jednome više pozivnica. Ide se po principu: ko prvi njemu djevojka.
Oke,nisam znao!Sorry!
Kome treba pozivnica neka posalje mail na PP
jos samo 7 pozivnica...uzmi dok jos ima (mail na pp)
Jeli zip kod vazan jer ja ga ne znam?
ti to nas zezaš ili zbilja neznaš poštanski broj?
Ajmo, kome treba pozivnica, mail na PP... Još samo malo do Z-list
Akcija,akcija besplatne pozivnice..akcija,akcija..još malo pa nestalo
LoL
Igram i JAAA... :)
I meni isto šaljite.... nego nitko mi nije odgovorio na drugo pitanje, jel smijem ja onda tati dat invite da se rega?
Tako je. No što ako ti imaš dvije različite mail adrese prijavljene i jedna je tvoja, a s drugom glumiš svog tatu ili brata ili koga već? Kako oni mogu utvrditi da oba accounta jesu tvoja, a ne jedan tvoj, a drugi bratov ako se prijavljujete s istog kompa?
Tako je. No što ako ti imaš dvije različite mail adrese prijavljene i jedna je tvoja, a s drugom glumiš svog tatu ili brata ili koga već? Kako oni mogu utvrditi da oba accounta jesu tvoja, a ne jedan tvoj, a drugi bratov ako se prijavljujete s istog kompa?
Zato i pitam... al imam 2 maila i oba su preko t-coma, tu ne bih mogao lagati? ali kako oni to mogu znati?
i u stvari su 2 različita kompa, samo što je ista veza, ista konekcija na net...
Vidjet ćeš 15.10. jel ćeš dobit kakvo upozorenje. Onda će čistiti sustav vjerojatno.
Vidjet ćeš 15.10. jel ćeš dobit kakvo upozorenje. Onda će čistiti sustav vjerojatno.
Samo se nadam da neće očistiti nas koji ne varamo.