Evo,ja isto počeo dijelit pozivnice,nešto me zezala stranica par dana nisam mogao ulogirat pa naživcirala.Sad radi te imam "samo" 20 pozivnica za podijelitAk ko hoće pozivnicu ne zaboravite mi na pp stavit mail adresu da vas mogu pozvat
Lockerz
- poruka: 17.482
- |
- čitano: 2.388.162
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Iskreno... Meni je ova tema smiješna... Ja vidim samo likove koji kažu " uzmite pozivnicu imam ih na milione"...
Ali niko ih ne trazi.
Sretno. Valjda ce te dobiti psp.
Stvar je u tome da ovi kojima treba šalju pp pa onda nemaš ovdje postove njih nego sam nas koji dijele pozivnice ,pa izgleda malo blesavo
*EDIT* ispričavam se na duplom postu
Ajmo još 18 pozivnica pa da budem Z-Lister budem vas pratio kao autora ako mi pošaljete email na PP i ako se registrirate na lockerz sa mojom pozivnicom!!!!
Tko zeli pozivnice neka se ajvi na PP,imam ih jos 17,ajmo ljudi.
xD daj ne seri imas ih neograniceno....
A da jednostavno ko hoce pozivnicu ostavi svoj mail pa ko prvi njemu "čovjek više", onda ne mora svatko pisat da dijeli nego neka salje onima koji postaju mailove
Jesu ukinuli onu igru? Probam igrati danas i nejde :)
ja sam pozvao jednog frenda i on je prihvatio i dodan mi nje tamo na popis, ali ipak piše 0 people invited, 20 left za z-listera
Igra se igra samo prvi put,kada se regsitriraš
Haha,pa vi još žicate pozivnice i raspravljate o tom lockerzu a ja sam već nakon 2 dana shvatio da od tog neće biti ništa(ispravite me ako griješim)!
Tko bi normalan dao nekomu x360 samo zato što posjećuje web stranicu i odgovara na nekakava bezvezna pitanja?
A što je najbolje kako će vam nešto poslati kad vas nisu tražili ni adresu stanovanja,ni telefonski broj....?Znam da se to može dodatno upisati ali da je istinito(dijeljenje poklona) onda bi svi ti podaci(kao i JMBG) bili obavezni za unijeti a ne naknadni....
Haha,pa vi još žicate pozivnice i raspravljate o tom lockerzu a ja sam već nakon 2 dana shvatio da od tog neće biti ništa(ispravite me ako griješim)!
Tko bi normalan dao nekomu x360 samo zato što posjećuje web stranicu i odgovara na nekakava bezvezna pitanja?
A što je najbolje kako će vam nešto poslati kad vas nisu tražili ni adresu stanovanja,ni telefonski broj....?Znam da se to može dodatno upisati ali da je istinito(dijeljenje poklona) onda bi svi ti podaci(kao i JMBG) bili obavezni za unijeti a ne naknadni....
Ništa me ne košta da probam,zar ne?
Neznam,to ćeš sam vidit
Igra se igra samo prvi put,kada se regsitriraš
Na koju foru onda skupljam bodove, tako da zovem ljude i igram dailes?
Da. Uskoro dolazi i tv...
NEgo da pitam nešto, jel bi ja recimo mogao pozvati svog tatu da isto to radi, na istoj smo mreži ali imamo različit mail, naravno...
Mogu li zamoliti za 1 pozivnicu da i ja to malo isprobam.
Mogu li zamoliti za 1 pozivnicu da i ja to malo isprobam.
Pošalji mi mail na PP i dam ti pozivnicu.
Evo, ispravit cu te:
1. oni zaradjuju na reklamama, i na samoj vrijednosti stranice. Ajde razmisljaj ovako, tko placa odrzavanje i servere na kojima je facebook? To kosta puno vise, nego stvari koje ce lockerz podjeliti, ali ipak facebook nije propao. Reklame su jako skupa stvar, a od 15. 10. ce ih na lockerzu biti jako puno.
2. Postoji jako puno stranica gdje nemoras odmah napisati adresu. U lockerzu, tek kad kliknes na proizvod da bi ga narucio, tek onda upisujes adresu, jer ti tako dopustaju da proizvode dobivas na razlicite adrese (ili da ih nekome poklonis)
Da. Uskoro dolazi i tv...
NEgo da pitam nešto, jel bi ja recimo mogao pozvati svog tatu da isto to radi, na istoj smo mreži ali imamo različit mail, naravno...
Da.
U FAQ pise da svatko u istom kucanstvu (dakle, isti IP, isti PC) moze imati svoj acc, pod uvjetom da svatko ima svoju mail adresu.
Evo, ispravit cu te:
1. oni zaradjuju na reklamama, i na samoj vrijednosti stranice. Ajde razmisljaj ovako, tko placa odrzavanje i servere na kojima je facebook? To kosta puno vise, nego stvari koje ce lockerz podjeliti, ali ipak facebook nije propao. Reklame su jako skupa stvar, a od 15. 10. ce ih na lockerzu biti jako puno.
2. Postoji jako puno stranica gdje nemoras odmah napisati adresu. U lockerzu, tek kad kliknes na proizvod da bi ga narucio, tek onda upisujes adresu, jer ti tako dopustaju da proizvode dobivas na razlicite adrese (ili da ih nekome poklonis)
Što se tiče ovog pod dva, samo bih nadopunio da pod settings možeš upisati adresu i da te traži broj telefona pri registraciji...
EDIT: Što znači Fresh Out? Hoće li ponovno dobiti taj proizvod?
a to valjda znači da su ih sve podijelili...a valjda će dobit,baš sam sad počeo si šparat nekih 400 bodova za paintball marker
a to valjda znači da su ih sve podijelili...a valjda će dobit,baš sam sad počeo si šparat nekih 400 bodova za paintball marker
Di si to našao
odeš pod cool brands-tamo imaš svega od torbi do usb memorija u obliku ogrlica pa do paintball markera i čak i skuter!
Evo da se i ja dodam. Tko treba pozivnicu, mail na PP
odeš pod cool brands-tamo imaš svega od torbi do usb memorija u obliku ogrlica pa do paintball markera i čak i skuter!
Evo vidio sad, predobro!
Inače sad mi fali 15 ljudi do premium....na PP šaljite ako trebate pozivnice...
sad san malo promislija npr. skupija si bodova za jednu igru za x360 i očeš zamjenit oće li ti poslat ntsc verziju ili pal, isto tako i kad skupiš za x360 ili ps3 oće li ti poslat američku verziju(110V) ili europsku(220V)
Pa valjda bi nama trebali poslat europsku verziju,nisu valjda toliko bleasavi xD.
sad san malo promislija npr. skupija si bodova za jednu igru za x360 i očeš zamjenit oće li ti poslat ntsc verziju ili pal, isto tako i kad skupiš za x360 ili ps3 oće li ti poslat američku verziju(110V) ili europsku(220V)
Ako ti i posalju americku verziju, kupis adapter (koji ne kosta puno) i sve radi.
Ako ti i posalju americku verziju, kupis adapter (koji ne kosta puno) i sve radi.
Potpisujem... jeftinije ti je tako kupit ps3 i onda adpater nego kupit ovdje :D
Nego zanima me što se tiče poštarine, mi ili oni?
na bodove koliko nešto vrijedi, moraš dodat još 20 bodova pa je time poštarina plaćena(nemožeš uzet proizvod ako nemaš još i dovoljno bodova a poštarinu)
Jedva čekam da dodje video pa da još malo zaradimo :D
na bodove koliko nešto vrijedi, moraš dodat još 20 bodova pa je time poštarina plaćena(nemožeš uzet proizvod ako nemaš još i dovoljno bodova a poštarinu)
PA SAD SE MORAM POCET DERAT!!!
Kao sto sam vec 1000 puta rekao, NEZNA se kako ce se placati postarina, posto postarina jos ne postoji (jer sada salju samo u SAD)!!! Ako ste sigurni u neku tvrdnju o postarini, MOLIM VAS, dajte nekakav link, jer ovo "rekla kazala" nema smisla. Ja nekazem da ti ne govoris istinu, samo bih volio da ju potkrijepis nekakvim linkom.
Hvala.