Maaaa, nisu oni ni dali one PRAVE stvari..dam si glavu! :) Moš si mislit da su svi razgrabili iPhone skinove itd. psssss =)
Lockerz
- poruka: 17.482
- |
- čitano: 2.402.806
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Maaaa, nisu oni ni dali one PRAVE stvari..dam si glavu! :) Moš si mislit da su svi razgrabili iPhone skinove itd. psssss =)
to ti kazem,nije proslo evo iskreno vise od 5 sekundi dok sam uso i da je vec i pod bio razgrabljen...ma ne vjerujem u to..
I meni lordov program nije vrištao. Ama baš ništa! :( I ušla 11 min kasnije
I meni lordov program nije vrištao. Ama baš ništa! :( I ušla 11 min kasnije
Istina, i kod mene tako..nisi niš porpustila...i onak nisu dali sve nagrade u promet -.-
ja sam zaspo..jbg skola sada za 1h i staces........:S...a do drugog puta skupim jos vise ptz i dobro...ak je neko nesta ugrabio neka kaze...
Omg sta je bio redeem.Vidim da je Lockerz down.Ma nemogu vjerovat zasto su danas napravili redeema.AAARGH
Znaci ovo je bio reedem za onaj Spring....
Još nam ostaje General
i opet slazu kada pase njima ... sve nasloze za amere ... :(
Znaci ovo je bio reedem za onaj Spring....
Još nam ostaje General
Bas me zanima kad ce biti general!!
i opet slazu kada pase njima ... sve nasloze za amere ... :(
Pa zadnji mjesec smo mi dobili i normalno da sad sve oce namjestiti za njih!!
Psmtr,znao sam da će redeem,i ja ošo spat...A ništa,čekam general...Ak ni na njemu niš ne pokupim,reći ću Lockerzu da me provjeri radi fake maila,pa da mi maknu bodove.
A baš su seljaci ti iz Lockerza. Redeem uvijek stave njima usred dana tako da oni pokupe sve u roku od 5 sekundi, a nama je to usred noći. Tako je svaki redeem, pa čak i za onaj koji smo dobili (international redeem) kad su rekli da će nam prilagoditi vrijeme. Sramota...
Pa mislim,koji ku*ac!Rekli su da budu u 3 mjesecu stavit novu stranicu sa kupovinom i 24/7 PTZ Placeom!A gle danas,16.4 je a nema ni shopa ni 24/7 PTZ Place!!!!
!!!
sranje
sranje
ovo bi stavio u signature da mi se da...
sranje
ovo bi stavio u signature da mi se da...
hehe ...
Psmtr,znao sam da će redeem,i ja ošo spat...A ništa,čekam general...Ak ni na njemu niš ne pokupim,reći ću Lockerzu da me provjeri radi fake maila,pa da mi maknu bodove.
zasto ces reci da ti maknu bodove?
Jer je posten...i tako treba...
Jer je posten...i tako treba...
pa ja nisam varao pozvo sam 150 ljudi i isto nisam nist uspio uzet,a htjeo sam ili ipod ili xbox...al cini mi da dok sam ne skupim novce nece od toga nista biti....
Frend mi je rekao (mozda nije isitina) da je pricao sa lab memberom i on mu je rekao da je sve izglednije da ce iz bete izaci u 8. mjesecu.Jedan razlog je i taj sto u svim postovim aspominju redemption u mnozini.
Jbmu sta to znaci da bi general redeem mogao biti danas ili sutra (ako objave pravila onda je danas 70%).
redeem proso :P
The Spring Fling redemption is now over. Stay tuned to the hallway for the most current info on upcoming redemptions!
14 hours, 25 minutes ago
redeem proso :P
The Spring Fling redemption is now over. Stay tuned to the hallway for the most current info on upcoming redemptions!
14 hours, 25 minutes ago
ja taman ugasio komp i onda je nakon 10 min doso reedem nemogu vjerovat :(((((((
Oće li General redeem biti pri kraju mjeseca?
Oće li General redeem biti pri kraju mjeseca?
da
kvragu
jeste uspjeli sta reedemat?