Lockerz

poruka: 17.482
|
čitano: 2.391.354
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
15 godina
neaktivan
Lockerz

hoce li oni poslije nove godine samo prodavat artikle?

ili i prodavat i za bodove jos uvijek?

LOCKERZ JE ISTinaaa!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Lockerz
dj_chapz kaže...

EVO SLIKAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!Smijeh

dali imaš možda u adresi čćžšđ

ako imaš dali si stavljo čćžšđ ili czs...

Ako kome treba Lockerz pozivnica neka se javi pp
15 godina
neaktivan
Lockerz

koristio sam czs i samo da znate na paketu pise da je posiljka (znaci majica) placena 7 $ u Americi, zar bi scam ljudi slali milijun majica i svakoj platili postarinu 7 $, s tim da je u neke zemlje i vise od 7 $

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

Svaka čast majstoru koji je dobio majicu!!!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lockerz

pozz,kome treba invite neka se javi na davor94@gmail.com posto i meni treba VIP,obostrano zadovoljstvoBelji se

Tko rano rani,dvije lopte ragbi..

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

Ljudi koliko bodova imate?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

Ja mislim da do sad svi koji su htjeli invite (na forumu) su ga i dobili, bilo bi vrijeme da prestanete zicat ljude i dijelit invite....

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
titan kaže...

Ljudi koliko bodova imate?

523

16 godina
protjeran
Glavonja94 kaže...

pozz,kome treba invite neka se javi na davor94@gmail.com posto i meni treba VIP,obostrano zadovoljstvoBelji se

Glavonja dobio si prijavio i nadam se ban jer nema javnog davanja pozivnici ako nekom treba nek se sam javi.

BTW ja cu imat oko 600 bodova sto da uzmem.Mislio sam nitendo wii i psp.Sto vi kazete.

Piratizam je način života i ja ga živim!!!!
15 godina
neaktivan
Lockerz

Bolje da uzmeš psp!

0 0 hvala 0
17 godina
bart94 kaže...
Je*o ja sad budale koje ne vjeruju, covjek ima i majicu.

Ako neko i dalje nevjeruje evo nekih cinjenica:

- projekt i sajt Lockerz.com financira ogromna američka korporacija - Liberty Media - bave se svim vrstama medija
- CEO i voditelji ovog sajta i kompanije su prije radili za Amazon.com
- ovo je tek promotivni period koji ce trajati do kraja godine/kad vec, a od onda bodovi vrijede kao popust na ponudjene proizvode ( broj proizvoda ce se samo povecavati )
- i sami znate da morate odgovarati na dnevna pitanja ( dailies ), a nikome nije palo na pamet da su to ankete za velike kompanije koje ih sponzoriraju/daju im loads of money za to??
- ima jos dosta razloga

Ako vam to nije dosta, onda vam nema pomoci, ovo nije prijevara, a samo o vama osobno ovisi hocete
li se prijaviti ili ne, zato cut-the-crap.

Ako nemate sta pametno za rec molim ne postajte na ovaj topic i začepite.

jesi ti svijestan koliko ljudi samo na ovom forumu koristi Lockerz, jesi ti svijestan koliko ljudi u Hrvatskoj koristi Lockerz, jesi ti svijestan koliko ljudi na ovoj planeti koristi Lockerz, jesi ti svijestan da ni jedan marketing nebi mogao isplatiti da svatko od nas dobije ono što želi i za što skuplja

jesi ti svijestan da nitko na posljednjem restocku nije uzeo niti bio u prilici pokupit nagradu (u nas ovdje)

jesi ti svijestan da ako oni imaju 10000 nagrada (a u e-mailu su na pisali da se radi o tisucama pa predpostavimo da ne lažu) da na 10 milijona korisnika šanse da baš ti dobiješ nešto su 10 000 : 10 000 000, odnosno 1 : 1000 ili ti ga  0.1%

ne kažem ja da odustanemo, ja osobno potrošim 2 minute dnevno i pa ako i ne bude ništa nema veze neće mi biti žao,

samo mi nije jasno kako netko kao što si ti može vrijeđati ostale na forumu samo zato jer imaju drukčije mišljenje koje se u principu temelji na zdravom razumu

DirectX is dead! OpenGL+OpenCL forever!
16 godina
protjeran
titan kaže...

Bolje da uzmeš psp!

Pa mislio sam nitendo wii i psp a ne samo psp.

16 godina
protjeran
Lockerz

Evo da mi vjerujete kolko bodova imam.

Moji bodovi XD Moji bodovi XD
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.11.2009 17:56 (Perkan777).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lockerz

Postoje neke nejasnoće oko Lockerza. Kao što je netko rekao - nemoguće je da svatko dobije npr. Wii. Samo pogledajmo koliko ljudi je odgovorilo na posljednjih nekoliko Dailiesa. Čini mi se da je na jednom bilo oko 350k. Neka ga oni dobiju za $50, to je 17.5 mil. dolara.

Zašto mi se ne čini da oni imaju 17.5 mil. dolara? Zbog bugova na stranici, one dvojice likova, čestog downtimea stranice i sl.

A obećali su da se nakon instalacije shopa, ova stvar sa bodovima neće mijenjati, odnosno da će se još uvijek bodove (bez ikakve nadoplate) moći zamjeniti za stvari.

To dvoje mi ne paše jedno uz drugo i dvoumim se da li da sada dok još imam priliku pokušam uzeti PSP ili da idem na nešto veće.

www.pozivnice.tk - Automatsko slanje pozivnica za Lockerz.com. Što je Lockerz, kako se registrirati? www.pozivnice.tk

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

eo ja sam se drko na tom lockerz mjesec dana.posto sam z-list.najbolje vam je ak ocete da vam se frend joina treba ga uhvatit na prepad.kazes mu poslat cu ti mail i reg. se nije nikaki virus ni hack... bla bla.majicu će vam poslat kad naručite neku stvar(ako stignete).oni svaki mjesec mislim 15 stavljaju nagrade i one se razgrabe za 60 sekundi.tak da je mala šansa da ćete uspijet naručit ono što želite Cool.

sdg

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Perkan777 kaže...
Glavonja94 kaže...

Glavonja dobio si prijavio i nadam se ban jer nema javnog davanja pozivnici ako nekom treba nek se sam javi.

BTW ja cu imat oko 600 bodova sto da uzmem.Mislio sam nitendo wii i psp.Sto vi kazete.

perkane kad naucis igrat css onda se javi :)

sdg
15 godina
neaktivan
Perkan777 kaže...
dj_chapz kaže...

Hvala care.

Vidim da opet ima skeptika ali nema veze.Isto cu sliku i ja napravit kad meni dodje majica.

Samo da kazem za one skeptike da procitaju lockerz FAQ.Tamo kaz da je ovo promtivna cijena naagrada te da ce kad sve pocne zapravo radit bit 4x puta skuplje ali ce bit 15 nacina za zaraadjivanje bodova.

nešalje ti se majica posebno nego kad naručiš neku stvar onda uz to dobiješ i majicu

sdg
15 godina
neaktivan

ja sam vip oujeaaaaaaaaa :D

sdg
16 godina
neaktivan
Lockerz

SLAŽETE LI SE?

Da se ova teme preimenuje u "Lockerz - rasprava i pitanja", a da moderator otvori novu temu pod nazivom "Lockerz - ovdje zatražite pozivnice"

Tako da sveukupno imamo samo dvije teme o Lockerzu - ovu za raspravu BEZ NUĐENJA POZIVNICA i BEZ TRAŽENJA POZIVNICA, a drugu u kojoj će oni koji trebaju pozivnicu napisati poruku sa svojim mailom. Tko prvi vidi poruku - pošalje osobi pozivnicu na mail. Stvar žicanja riješena.

www.pozivnice.tk - Automatsko slanje pozivnica za Lockerz.com. Što je Lockerz, kako se registrirati? www.pozivnice.tk
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.11.2009 18:47 (Random.).

7 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
chole kaže...
Perkan777 kaže...
dj_chapz kaže...

Hvala care.

Vidim da opet ima skeptika ali nema veze.Isto cu sliku i ja napravit kad meni dodje majica.

Samo da kazem za one skeptike da procitaju lockerz FAQ.Tamo kaz da je ovo promtivna cijena naagrada te da ce kad sve pocne zapravo radit bit 4x puta skuplje ali ce bit 15 nacina za zaraadjivanje bodova.

nešalje ti se majica posebno nego kad naručiš neku stvar onda uz to dobiješ i majicu

DA, majica se šalje posebno kad skupiš 20 ljudi... na kojem sam principu onda dobio majicu ako nisam nista uzeo?

15 godina
neaktivan
Lockerz

Ja se slažem s ovim prijedlogom. Da ova bude s raspravama, a druga s pozivnicama.

0 0 hvala 0
17 godina
Lockerz

100PTZ-a imam, čim dođe pošiljka uzimam neku igru i ajd ća neda mi se sa tih zahebavat.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.11.2009 20:16 (Hyperion).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

e ljudi ako vam trebaju pozivnice šaljite mi PM jer mi je baš bitno hvala unaprijed aj pozz...

0 5 hvala 0
15 godina
Lockerz

Podrzavam Randomov prijedlog

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ohyeah01 kaže...

e ljudi ako vam trebaju pozivnice šaljite mi PM jer mi je baš bitno hvala unaprijed aj pozz...

"0 dana" + registriran samo radi žicanja ljudi za lockerz + spam = BAN?

Podržavam prijedlog za odvajanje teme Lockerz na Lockerz FAQ i Lockerz pozivnice

16 godina
neaktivan
Lockerz

Tema za traženje pozivnica otvorena - Lockerz - trebate pozivnicu?

1 0 hvala 1
16 godina
protjeran
chole kaže...
Perkan777 kaže...
Glavonja94 kaže...

perkane kad naucis igrat css onda se javi :)

Haha disi chole Namigiva.Moram te isoravit majicu ti šalju samu ili ako ne postanes u isto vrijeme z-list i ne kupis nes.

Ja sam posto z-list i salju mi majicu a nisam nis kupio.

15 godina
neaktivan
Ocito nisi shvatio sto sam htio reci, ja sam samo htio dokazati ljudima koji vjeruju da je to prijevara, da oni uzimaju novce i slicno, a ne uvrijediti ljude zbog njihova misljenja, svega toga sam ja svjestan i dobro znam da su mi sanse da nesto od nagrada i pokupim nikakve, ali to me nece spriječiti da ja u tome sudjelujem. Nadam se da ti je sada jasno, što sam ja htio reći u svom postu.
17 godina
neaktivan
Lockerz

Meni se od Miroslava Rosandića kolumna u Bugu na temu Lockerza najviše dopala. Dijelim takvo mišljenje!

Posjetite moju web stranicu: www.djchof.com

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

Zanima me jesam li dobro napisao.

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice